Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι των ENERGA και HELLAS POWER

Για υποθέσεις διαφθοράς συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι των εταιρειών, παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, ENERGA και HELLAS POWER.
  Σε βάρος των πέντε στελεχών των δύο εταιρειών, για τους οποίους εκδόθηκε ήδη διάταξη για τη δημοσιοποίηση των ονομάτων τους, ασκήθηκε από την Εισαγγελέα, Πόπη Παπανδρέου,..

Εναρξη 2 Νοεμβρίου O Νότης Σφακιανάκης στην Ιερά Οδό

Από τις 2 Νοεμβρίου ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα και δίνει ραντεβού στους χιλιάδες θαυμαστές του στην Ιερά Οδό. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ηγείται ενός προγράμματος που φέρει ως εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας την υπογραφή του...

Ακυκλοφόρητο τραγούδι της Lana Del Rey!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Lana Del Rey αποκάλυψε πως έχει γράψει μέχρι στιγμής, τόσα τραγούδια, ώστε να κυκλοφορήσει 3 δίσκους! Έτσι εξηγείται ο διαδικτυακός καταιγισμός με διάφορα νέα τραγούδια..

Ώρα μηδέν... το νέ video clip του Γιώργου Σαμπάνη!

Τα γυρίσματα του video clip που μοιάζει με ταινία μικρού μήκους έγιναν πριν τρεις βδομάδες σε άλσος της Φιλοθέης και σε σιδηροδρομικό σταθμό στις Αχαρνές. Η κάμερα του σκηνοθέτη George Ant..

Get on the mic... ακυκλοφόρητο τραγούδι και για την Jennifer Lopez!

Το τραγούδι έχει τίτλο "Get on the mic" και είναι ένα από εκείνα που δεν κατάφεραν να μπουν στο επίσημο tracklist του album της Jennifer Lopez "Brave" το 2007.


          ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO...

Jennifer Lopez - Goin' In ft. Flo Rida

Jennifer Lopez - Goin' In ft. Flo Rida



          ΔΕΙΤΕ VIDEO..

Tiësto & Allure - Pair Of Dice (Original Mix)

Tiësto & Allure - Pair Of Dice






AKOYΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ..

Brothers on the Run : Heli Sessions and Flowboarding - Episode 14

Το αδέλφια John και Eric Jackson από τις παραλίες στις πλαγιές για μια συνεδρία ελικόπτερο στη Χιλή, όπου συναντιούνται με επαγγελματικό σερφ Ian Walsh. 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΔΕΙΤΕ  VIDEO..

Antonis Remos - Ta Savvata | Official Audio Release (New)

Τα Σάββατα είναι τα 24ωρα που όταν είσαι ερωτευμένος/η τα περνάς με τον έρωτά σου...καμία άλλη μέρα εκτός από τα Σάββατα και τις Κυριακές δε μπορείς να είσαι 24 ώρες ΜΑΖΙ!! Όποιος έχει καψουρευτεί λοιπόν, περιμένει 5 μέρες αυτό το ρημάδι το Σάββατο.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΡΕΜΟΣ ΤΑ ΣΑWATA  ..

Η οργή ​​συνεχίζει: Η superstorm Sandy σπάει σπίτια και αφήνει εκατομμύρια ανθρώπουςχωρίς ηλεκτρικό ρεύμα σε 13 πολιτείες..

Τουλάχιστον 17 νεκροί, περισσότεροι από 7,1 εκατομμύρια άνθρωποι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα σε 13 πολιτείες, έχουν παραλύσει σε ακτίνα 1.600 χιλιομέτρων, το μετρό πλημμύρισε και εκκενώθηκε ένα νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη, σε εγρήγορση σε πυρηνικά εργοστάσια και χιλιάδες πτήσεις ακυρώθηκαν..

Pantelis Pantelidis - Pame Stoixhma Tha Ksanartheis

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ..

LIVE Superstorm Sandy Coverage - The Weather Channel

Get the latest breaking news and information on Hurricane Sandy as it impacts the east coast.

Subscribe to The Weather Channel for top weather and outdoor videos: www.youtube.com/subscription_center?add_user=TheWeatherChannel

Comments have been disabled at this time due to a large volume of inappropriate postings. We will re-enable once we are able to insure that the discussion remains respectful towards those impacted by the storm. Thank you. tv live ..

HURRICANE SANDY 3 TREES FALL AND FIRE!!

                 Να εχεται λιγο υπομονή και Δείτε ολο το video  για να δείτε τη δύναμη τησ φύσης

Αεροφωτογραφία του Νιου Τζέρσεϋ κοντά στην ακτή μετά τον τυφώνα Sandy από την Εθνική Φρουρά

Ελικόπτερο του150ου Τάγματος Ελικοπτέρων Assault, στο New Jersey Εθνική Φρουρά, ψάχνει για εκτοπισμένους κατοίκους κατά μήκος της ακτογραμμής του Seaside Heights 30 Οκτωβρίου, στον απόηχο του τυφώνα Sandy.Δειτε video 2o live ..

Wiz Khalifa - Black And Yellow [G-Mix] ft. Snoop Dogg, Juicy J & T-Pain

Wiz Khalifa - Black And YellowΔΕΙΤΕ  VIDEO..

HALF NOTE JAZZ CLUB Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι η προσκεκλημένη του Νίκου Πλατύραχου..

Εναν από τους πιο αξιόλογους -αν και ελάχιστα προβεβλημένους- δημιουργούς της νεότερης γενιάς θα φιλοξενήσει αύριο το Half Note Jazz Club. Αναφερόμαστε στον Νίκο Πλατύραχο,..

Mila Kunis: Περιμένει το παιδί του Ashton Kutcher;

H Mila Kunis και o Ashton Kutcher απασχολούν για ακόμα μία φορά τα ΜΜΕ με τον έρωτά τους και όχι μόνο...

ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ 77,7 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ Ο νέος Τζέιμς Μποντ σπάει τα ταμεία

Ο James Bond πήρε το όπλο του και... σκόπευσε με ακρίβεια τις κινηματογραφικές αίθουσες, καταγράφοντας εντυπωσιακές εισπράξεις σε 25 χώρες, με το άνοιγμα στην... πατρίδα του, τη Βρετανία, να είναι το μεγαλύτερο που έχει σημειώσει ποτέ ταινία του «007»..

Η Ελένη Φουρέιρα διαψεύδει ότι είναι...single

Τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει και να είναι και πάλι... ελεύθερη και ωραία διέψευσε η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα..

Νεκροί και εικόνες βιβλικής καταστροφής από το πέρασμα του κυκλώνα Σάντι

Δρόμοι και σταθμοί του μετρό πλημμύρισαν, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα κύματα της θάλασσας, μαζικές διακοπές ρεύματος και φονικές πτώσεις δέντρων: Οι Νεοϋορκέζοι χτυπήθηκαν σκληρά από την υπερκαταιγίδα Σάντι και θρηνούν, ήδη, δεκατρείς νεκρούς, ανάμεσά τους, δύο παιδιά. Η Exelon Corp. κήρυξε «κατάσταση συναγερμού» στον πυρηνικό σταθμό του Όιστερ Κρικ στο Νιού Τζέρσι εξαιτίας των συνεπειών του κυκλώνα Σάντι, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ρυθμιστική Επιτροπή Πυρηνικής Ενέργειας των ΗΠΑ..

LIVE : O κυκλώνας «Σάντι» Αφήνοντας τη Νεα Υόρκη με κατεύθυνση τον Καναδά.

Με υποχρεωτική εκκένωση παράκτιων περιοχών στη Νέα Υόρκη, κλείσιμο σχολειών, δημόσιων χώρων και μέσων μεταφοράς, οχυρώνεται η πόλη έναντι του κυκλώνα Σάντι ο οποίος θα χτυπήσει εντός των ημερών με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν ότι θα φέρει ισχυρούς ανέμους ή πλημμύρες. Ανοιχτό το αεροδρόμιο, μειωμένες όμως οι πτήσεις λόγω ακυρώσεων..

Messi: “My dream is to retire at Barcelona”

During the press conference that followed the Golden Boot award ceremony, Lionel Messi thanked the Club for giving him a chance to play football and expressed his desire to be a Barça player when he decides to hang up his boots: “I’m very thankful to Barça because they gave me a chance to realise my dream. My dream is to be a Barça player when I retire..

Εφιάλτης χωρίς τέλος η ραδιενέργεια στη Φουκουσίμα

Η διαρροή ραδιενέργειας στη θάλασσα γύρω από τον κατεστραμμένο πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα είναι πιθανό να συνεχίζεται, παραδέχθηκε η διαχειρίστρια εταιρεία του εργοστασίου, μετά τον σάλο που προκάλεσε μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Science, σύμφωνα με την οποία τα επίπεδα ραδιενέργειας στα ψάρια της περιοχής δεν έχουν υποχωρήσει..

Από τη Μεσσηνία στην ηγεσία του FBI της Νέας Υόρκης

Η ελληνική παροικία στις ΗΠΑ είδε άλλο ένα μέλος της να αναρριχάται στα ανώτερα αξιώματα των κρατικών υπηρεσιών
Από τη Μεσσηνία στην ηγεσία του FBI της Νέας Υόρκης..

Ομπάμα: Παρακαλώ να ακούτε τις αρχές

Μήνυμα στον αμερικανικό λαό για την επέλαση του τυφώνα Σάντυ, απηύθυνε ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα:
Ομπάμα: Παρακαλώ να ακούτε τις αρχές.

Ζωντανή εικόνα από τον τυφώνα Sandy

Τις ανατολικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών πλήττει από το απόγευμα της Δευτέρας ο τυφώνας Sandy με ταχύτητες που φτάνουν τα 140 χλμ την ώρα. Περισσότερο αισθητοί γίνονται ώρα με την ώρα οι δυνατοί άνεμοι, οι βροχοπτώσεις και οι καταιγίδες
Παρακολουθήστε ζωντανά εικόνες από τις κάμερες του livestream
πηγη

INNA - J'Adore (Lyrics Video)


..ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ VIDEO.

Sandy barrels towards the U.S. East Coast.Vid.

Sandy's strong early winds and heavy rain pounded coastal areas, prompting officials to close down subways systems in Washington and New York. Deborah Gembara reports..