Σάλος από τα πλάνα οπερατέρ που βάζει τρικλοποδιά σε πρόσφυγα! [βίντεο]

Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο στο οποίο απεικονίζεται μία γυναίκα οπερατέρ να βάζει... τρικλοποδιά σε έναν πρόσφυγα που τρέχει να ξεφύγει από τους αστυνομικούς.
Το συγκεκριμένο περιστατικό πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία, κατά τη διάρκεια μαζικής καταδίωξης λαθρομετναστών από αστυνομικούς, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο άνδρας στον οποίο έβαλε τρικλοποδιά κρατούσε στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδί.

Γαλλικά Rafale F.2 απέναντι σε ρωσικά Su-27SM στην Συρία - Το "ατύχημα" είναι πλέον πολύ κοντά...

Γαλλικά μαχητικά Rafale F.2 πέταξαν σήμερα για πρώτη φορά επάνω από τον εναέριο χώρο της Συρίας προβαίνοντας σε αναγνωριστικές πτήσεις και ενώ η συριακή αεράμυνα δεν απάντησε, σε πρώτη φάση τουλάχιστον.

Τα γαλλικά μαχητικά κινήθηκαν στις περιοχές της Ανατολικής Συρίας, μακριά από τους αεροδιαδρόμους που πετούν τα ρωσικά μαχητικά, κυρίως στην παραλιακή ζώνη και περί την Λαττάκεια και την Δαμασκό.

Γιούνκερ: Έφθασε η ώρα της ειλικρίνειας στην Ευρώπη (live)

«Έφθασε η ώρα της ειλικρίνειας στην Ευρώπη» είπε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην έναρξη της ομιλίας του ενώπιον της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο. Την ομιλία μπορείτε να την παρακολουθείτε απευθείας από το ert.gr

Ο Α. Μανιτάκης στην ΕΡΤ: Καταστροφή η εμμονή της τρόικας για απολύσεις στο Δημόσιο (vid)

Ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης μιλώντας στην ΕΡΤ είπε μεταξύ άλλων ότι ήταν καταστροφή η εμμονή της τρόικας να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο, τόνισε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τώρα λιγότεροι από ότι προβλέπει το πλάνο, ενώ έδωσε και διευκρινίσεις για τη σειρά και προβολή των κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο.

«Athens Flying Week 2015» Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Π. Φάληρο λόγω αεροπορικής επίδειξης

Παλαιό Φάληρο, Τετάρτη 9/9/2015, Ώρα έναρξης 18:00, Είσοδος ελεύθερη. Συμμετοχές:

-SAUDI HAWKS (ROYAL SAUDI AIR FORCE)
-1xAIRBUS320 & 1xDASH8 Q400 ( Aegean Airlines & Olympic Air)
-HYDROPLANES (Aviodream)
-AEROBATIC SU-31 JURGIS KAIRYS Vostok-Europe
-S-70B HELLENIC NAVY HELICOPTER COMMAND
- ... και μια μεγάλη έκπληξη!!!

Τρίκαλα: Στρατιωτικό τζιπ συγκρούστηκε με λεωφορείο – Επτά οι τραυματίες

Λίγο μετά τις επτά το πρωί σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα πάνω στη γέφυρα του Πηνειού ποταμού, στην Ε.Ο. Τρικάλων-Καρδίτσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ένα λεωφορείο συγκρούστηκε μετωπικά με ένα στρατιωτικό όχημα, τζιπ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν επτά άτομα και μεταφέρθηκαν στα Νοσοκομεία Τρικάλων και Καρδίτσας.

Eurobasket 2015-Greece vs Belgium 75-54 .. Φέρτε μας την Ισπανία, στους οκτώ η Εθνική! ( picture+video )

Η μεταμορφωμένη στο δεύτερο ημίχρονο Εθνική διέλυσε το Βέλγιο με 75-54 και προκρίθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Νταμπλ-νταμπλ από τον Αντετοκούνμπο, διψήφιοι σε πόντους Μπουρούσης, Κουφός και Πρίντεζης.

Δεν ήταν αυτό που λέμε εκρηκτικό ξεκίνημα, αλλά σίγουρα η Εθνική μπήκε σοβαρά.

Ο Πάνος Καμμένος στην ΕΡΤ: Σφοδρό κατηγορώ κατά Μεϊμαράκη (vid)

Την σφοδρή αντίδρασή του στα όσα είπε χθες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σχετικά με την υπόθεση των υποβρυχίων εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1. Κατηγόρησε τον αρχηγό της ΝΔ ότι είπε ψέματα στον ελληνικό λαό για το θέμα και δεν μπορεί να διεκδικεί την πρωθυπουργία. 
Η δικογραφία δεν έχει μπει στο αρχείο, όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, αλλά βρίσκεται στη Βουλή, ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.