Ο «Λόρενς της Αραβίας» δεν είναι πια εδώ-Νοσηλεύοταν σε νοσοκομείο του Λονδίνου (Φωτό+Βίντεο)

Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο Πήτερ Ο' Τουλ -Το 2003 παρέλαβε ένα τιμητικό βραβείο Όσκαρ έπειτα από οκτώ υποψηφιότητες - Το 1987 αρνήθηκε τον τίτλο του ιππότη του Βρετανικού Στέμματος
Σε νοσοκομείο του Λονδίνου όπου νοσηλευόταν άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών ο διάσημος ηθοποιός Πήτερ Ο' Τουλ.

ΑΕΚ - ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 1-0 Ιβάν ο λυτρωτής! (pics)


Ακόμα μία απογοητευτική εμφάνιση για την ΑΕΚ. Η «Ένωση» αγχώθηκε, αλλά τελικά κατάφερε να κερδίσει τον Αστέρα Βάρης με 1-0 στο ΟΑΚΑ και να προκριθεί στους «8» του κυπέλλου της Γ' Εθνικής.
Αυτή τη φορά λυτρωτής για τους «κιτρινόμαυρους» ήταν ο Ιβάν Μπρέσεβιτς. Ο Κροάτης φορ πέρασε ως αλλαγή στο 61' και οχτώ λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΑΟΚ 2-5 Σκόραρε όσα έχασε και με Απόλλωνα ο ΠΑΟΚ (pics)

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, φιλοδώρησε με πέντε τέρματα την Καλλονή (5-2) που πλήρωσε τα σπασμένα του Τζόρβα και πλησίασε στο -5 τον Ολυμπιακό αναμένοντας δώρο από τον Αρη.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικότατος στο ματς της Νέας Σμύρνης και έβρισκε δίχτυα με όποιον τρόπο ήθελε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0 Ο Μπαράλες έστειλε τον Αστέρα... στον Παναθηναϊκό! (vds)

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαράλες στο 60' ήταν αρκετό για να δώσει στον Αστέρα Τρίπολης την εντός έδρας νίκη 1-0 επί του Πανιωνίου και να ανεβάσει τους Αρκάδες στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 24 πόντους όσους και ο Παναθηναϊκός (οι «πράσινοι» υπερισχύουν στην ισοβαθμία και είναι 4οι).

euronews Ιράν: Αντιπροσωπεία ευρωβουλευτών στο ιρανικό κοινοβούλιο (Φωτό+Βίντεο)

Πέντε χρόνια πέρασαν από τη στιγμή που ευρωβουλευτές διέβησαν το κατώφλι του ιρανικού κοινοβουλίου.

Την πενταμελή αποστολή συνιστούν τέσσερις γυναίκες κι ένας άνδρας, ευρωβουλευτές.

Μαδρίτη: O Αλέξης Τσίπρας στο συνέδριο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (Φωτό+Βίντεο)

Στο 4ο συνέδριο του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς που διεξάγεται στην Μαδρίτη, μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, περιγράφοντας με μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, εξαιτίας του Μνημονίου.

Περίπου 360.000 ασφαλισμένοι είναι στην αναμονή για τη σύνταξη και το εφάπαξ- Σύνταξη - εξπρές με 10 βήματα

Περίπου 360.000 ασφαλισμένοι είναι στην αναμονή για τη σύνταξη και το εφάπαξ, καθώς παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις στην έκδοση της πολυπόθητης απόφασης.

Μεγάλοι χαμένοι είναι όσοι έχουν διαδοχική ασφάλιση, αφού ο χρόνος αναμονής για την καταβολή της σύνταξης είναι διπλάσιος σε σχέση με όσους έχουν όλα τα ένσημα σε μόνο έναν φορέα

Ελισάβετ: «Κρατήστε τα βρωμοδάχτυλά σας μακριά από τα φιστίκια μου»

Την οργή της βασίλισσας Ελισάβετ προκάλεσε η διαπίστωση ότι οι αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία στα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ «έβαζαν χέρι» στα φιστίκια και μπουκίτσες, που ήταν σερβιρισμένα σε μπολ για καλεσμένους,

Οι μυστικές υπηρεσίες καθήλωσαν αεροσκάφος στη Βενεζουέλα

Αεροσκάφος της Air France που επρόκειτο ν' αναχωρήσει χθες το βράδυ από το Καράκας για το Παρίσι εκκενώθηκε ύστερα από προειδοποίηση από τις γαλλικές αρχές για το ενδεχόμενο να έχει τοποθετηθεί σ' αυτό βόμβα, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της Βενεζουέλας.

Για μίζα μαμούθ 13,5 εκ. ευρώ συνελήφθη ο πρώην γενικός γραμματέας Εξοπλισμών Αντώνης Κάντας

Στη σύλληψη του πρώην γραμματέα Εξοπλισμών κ. Αντώνη Κάντα, προχώρησε η Αστυνομία μετά από ένταλμα του ανακριτή κ. Γαβριήλ Μαλλή. Ο Κάντας διαδέχθηκε τον Γιάννη Σμπώκο και κατηγορείται για δωροδοκία πολλών εκατομμυρίων ευρώ για την προμήθεια των ηλεκτρονικών συστημάτων των υποβρυχίων (εταιρεία ATLAS), αλλά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ισλανδία: Στη φυλακή οι τραπεζίτες της κρίσης

Σε μία ευνομούμενη πολιτεία το παρόν άρθρο δεν θα χρειαζόταν να γραφεί. Η είδηση πέρασε στα ψιλά και κανείς δεν επέλεξε να ασχοληθεί επί της ουσίας. Στην Ισλανδία, πέντε χρόνια μετά την πτώχευση της χώρας από την τραπεζική κατάρρευση, τέσσερις τραπεζίτες πέρασαν το κατώφλι της φυλακής.

Πρωτοφανής χιονιάς σε Αίγυπτο, Ισραήλ και Συρία--Χιόνι για πρώτη φορά στη ζωή τους είδαν οι Αιγύπτιοι

Μετά την “αραβική άνοιξη” ο αραβικός χειμώνας και μάλιστα κυριολεκτικά. Σφοδρές χιονοπτώσεις σαρώνουν τη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο με αποτέλεσμα πόλεις της Αιγύπτου και της Ιορδανίας να έχουν ντυθεί στα λευκά. Χιόνια όμως έχουν καλύψει και το Ισραήλ, την Κύπρο και τη Συρία με ειδυλλιακές εικόνες από την Ιερουσαλήμ αλλά και μακάβριες σκηνές από ερειπωμένες από τον
εμφύλιο πόλεις της Συρίας.

H Courtney Stodden έγινε μελαχρινή και «ξαναγεννήθηκε»

Κάνει τα πάντα για να τραβά τα φλας
Αφού παρά-φούσκωσε το στήθος και τα χείλη της, η Courtney Stodden, που «διψά» για δημοσιότητα, βρήκε ένα νέο τρόπο να τραβήξει και πάλι τα φλας πάνω της.

Η 19χρονη έγινε μελαχρινή και ποζάρει υπερήφανα στο φακό επιδεικνύοντας τα ψεύτικά της κάλλη.