Παραιτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης

Αφού πρώτα όμως υπερψήφισε τις δύο τροπολογίες για την εξαίρεση ΕΝΦΙΑ και για τις 100 δόσεις στα «κόκκινα» δάνεια - Δηλώνει απογοητευμένος για την αδυναμία συνεννόησης των πολιτικών κομμάτων 
Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε ο κ. Ανδρέας Ψυχάρης αμέσως μετά τη θετική του ψήφο στη Βουλή για τις αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Αυστραλία: Αδυνατεί να φρενάρει πολίτες της που φεύγουν για να γίνουν τζιχαντιστές

«Φεύγουν ανενόχλητοι για τη Συρία», παραδέχεται ο υποδιευθυντής της αυστραλιανής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας
Τα χέρια «ψηλά» σηκώνουν οι αρχές της Αυστραλίας αδυνατώντας να φρενάρουν τους Αυστραλούς μαχητές του Ισλαμικού Κράτους οι οποίοι ανενόχλητοι μεταβαίνουν στη Συρία και το Ιράκ προκειμένου να πολεμήσουν στο πλευρό των τζιχαντιστών. 

Αδωνις: Κινδυνεύει να πάει φυλακή ο Καρατζαφέρης

Και ο γιος του θα κινδυνεύσει, αν και δεν έχει καμία σχέση με τίποτα, σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ - «Αυτό θα είναι τραγωδία», τόνισε
Τα περί εμπλοκής του Γιώργου Καρατζαφέρη στο σκάνδαλο με τις μίζες στα εξοπλιστικά, σχολίασε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους που απέστειλε εξώδικο προς την εφημερίδα «Αυγή» μαζί με τον Θανάση Πλεύρη.

«Γαμήστε τους!»

Ηταν ένα θέαμα άγριο και συνάμα πρωτόγνωρο: χωρίς να πέσει ούτε πέτρα, δίχως να έχει προηγηθεί η παραμικρή αψιμαχία, η Στουρνάρη γέμισε ξαφνικά με τα ποδοπατημένα κορμιά εκατοντάδων άοπλων νέων παιδιών, που από τη μια στιγμή στην άλλη μετατράπηκαν σε πεδίο εκτόνωσης για δεκάδες άνδρες των ΜΑΤ.

Ιαπωνία: Ξύλο και προληπτικές συλλήψεις στο Πανεπιστήμιο του Κυότο

Τα Ιαπωνικά ΜΑΤ εισέβαλαν σήμερα με πλήρη εξάρτηση σε μια από τις φοιτητικές εστίες του πανεπιστήμιου του Κιότο με σκοπό τον εντοπισμό και την προληπτική σύλληψη αριστερών φοιτητών, οι οποίοι είχαν συμμετάσχει σε εργατική διαδήλωση στις 2 Νοεμβρίου, μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Γαλλία: Απαγόρευση των χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, μετά το θάνατο 21χρονου διαδηλωτή

Στην απαγόρευση της χρήσης από την αστυνομία των χειροβομβίδων κρότου – λάμψης προχωρεί η Γαλλία, μετά το θάνατο στα τέλη Οκτωβρίου από μια τέτοια χειροβομβίδα ενός 21χρονου διαδηλωτή και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν.

Άδωνις, Πλεύρης υπέγραφαν τις ερωτήσεις Καρατζαφέρη για τους εξοπλισμούς - Τα "αμαρτωλά" αντισταθμιστικά ήθελαν Άδ. Γεωργιάδης, Θ. Πλεύρης

"Έκπληξη, θλίψη, προβληματισμό" εκφράζουν κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές της Ν.Δ. και πρώην του ΛΑΟΣ για τις αποκαλύψεις, σχετικά με τις δυο offshore, που φέρεται να έχει ο Γ. Καρατζαφέρης, οι οποίες, σύμφωνα με την έρευνα της Δικαιοσύνης, αφορούν εξοπλιστικά προγράμματα, όπως αυτά για τα ελικόπτερα Super Puma και τα αεροσκάφη Mirage 2000-5.

Ηλ. Παντελεάκος (Ν. ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση εξαντλεί την πυγμή της στους φοιτητές, όχι στους δανειστές (Video)

"Νέο status στην κοινωνία και τα Πανεπιστήμια" προωθεί η κυβέρνηση που εμφορείται από τον αυταρχισμό να επιβάλλει τις απόψεις της είπε ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Παντελεάκος σε συνέντευξή του στο κανάλι Ε, όπου κλήθηκε να σχολιάσει τη βίαιη καταστολή που υπέστη απρόκλητα,

Ραντεβού αγώνα στα Προπύλαια, μετά την άγρια έφοδο των ΜΑΤ στο ΕΜΠ - Προβοκάτσια Φορτσάκη

Στο δρόμο του αγώνα "ενάντια στον αυταρχισμό και την αστυνομοκρατία" θα βρεθούν και πάλι οι φοιτητές στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια, μετά τη χθεσινή απροκάλυπτη αστυνομική βία και καταστολή το πρωί στη Νομική και το βράδυ στο Πολυτεχνείο, όπου τα ΜΑΤ αντιμετώπισαν με αγριότητες την ειρηνική πορεία χιλιάδων διαδηλωτών.

Βάλερι Ερνάντες Ματίας: Δείτε τη νέα Μις Κόσμος Από το Πουέρτο Ρίκο

Η εντυπωσιακή Valerie γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου 1993, έχει ύψος 1.80 και είναι από το Πουέρτο Ρίκο
Τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας στον κόσμο κατέκτησε η Μις Πουέρτο Ρίκο, Βάλερι Ερνάντες Ματίας, στο διαγωνισμό που έγινε στις 11 Νοεμβρίου στο Τόκιο της Ιαπωνίας.