Οι τέσσερις άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους μετά τη δολοφονία Τεμπονέρα

Ο Ιανουάριος του 1991 είναι ένας από τους πλέον ταραγμένους που έζησε ποτέ η Ελλάδα. Ήδη από τις τελευταίες ημέρες της προηγούμενης χρονιάς η κατάσταση στη χώρα έδειχνε να βγαίνει εκτός ελέγχου, ωστόσο, όλοι ήλπιζαν πως οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς θα μπορούσαν να… ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Δυστυχώς όλες αυτές οι προβλέψεις διαψεύστηκαν και, μάλιστα, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Όταν οι γιορτές έδωσαν τη θέση τους στους κανονικούς ρυθμούς η κατάσταση μύριζε και πάλι μπαρούτι. Η κατάληξη εκείνων των ημερών ήταν συνολικά πέντε άνθρωποι να

Ταξίδι στη μεγαλύτερη ελληνική παροικία του κόσμου

Βικτωριανά κομψοτεχνήματα, ένα εντυπωσιακό μωσαϊκό από ουρανοξύστες και καταπράσινα πάρκα με λίμνες συναντά κανείς στην πρωτεύουσα της πολιτείας της Βικτόρια.
Η Μελβούρνη φιλοξενεί τη μεγαλύτερη παροικία Ελλήνων μεταναστών στον κόσμο και αποπνέει αριστοκρατικό και δυναμικό αέρα.
Οι παλιές εκκλησίες, τα πολύχρωμα σοκάκια διακοσμημένα με street art και τα φουτουριστικά κτίρια συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο, στη δεύτερη σε μέγεθος μητρόπολη της Αυστραλίας.