LA Lakers Reportedly Eyeing LeBron James and Carmelo Anthony for 2014 Offseason

While the 2013-14 season could be a struggle with center Dwight Howard now in Houston and star guard Kobe Bryant working his way back from an Achilles injury, the Los Angeles Lakers may not be downtrodden for long if their reported plans come to fruition next offseason.

Alex Leon feat Demy & Epsilon "The Sun" Greek Dance Version Cover Video

Ο Alex Leon, η Demy & ο Epsilon ,ενώνουν τις δυνάμεις τους & δημιουργούν το τραγούδι "The Sun" που θα μας κρατήσει συντροφιά τις καλοκαιρινές μας μέρες και θα μας παρασύρει στους ρυθμούς
ενός ατελείωτου beach party.

RussiaToday-Video-News-World:'Project Fear': UK launches PR offensive against Scottish independence

Scotland is looking ahead to its September 2014 vote on whether to become an independent country but in London, the government is campaigning hard against succession. RT's Polly Boiko has been investigating the warnings from Westminster that Scottish nationalists have dismissed as scaremongering.

whitehouse- Νews-Video:White House Press Briefing 16/7/13

Secretary of Health and Human Services Kathleen Sebelius and Valerie Jarrett speak at an event commemorating the third anniversary of the National HIV/AIDS Strategy, and the launch of the HIV Care Continuum Initiative.

Αλέξης Γεωργούλης: «Δε νομίζω ότι θα κάνω διεθνή καριέρα!»


Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε περιοδικό, ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του στην Αμερική
Μας λείπει αφού αποφάσισε για χάρη της καριέρας του να μεταναστεύσει. Δεν του κρατάμε κακία όμως, όχι μόνο γιατί τα έχει καταφέρει, αλλά επειδή ο Αλέξης Γεωργούλης έρχεται συχνά στην Ελλάδα. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό You, ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του στην Αμερική:

6,2 Ρίχτερ Ισχυρή σεισμική δόνηση στο Περού

Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή ζημιές
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,2 βαθμών σημειώθηκε την Τρίτη στο νότιο Περού, όπως ανακοίνωσε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS).

Ελεγχομένη έκρηξη φακέλου-βόμβας στα δικαστήρια

Ο φάκελος προοριζόταν για την Εισαγγελία Πρωτοδικών και εντοπίστηκε σε κτήριο των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων
Ελεγχόμενη έκρηξη σε παγιδευμένο με εκρηκτικά φάκελο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Το ελληνικό καλοκαίρι του Ζακ Λακαριέρ στον Ιανό


Με μια μεγάλη ομαδική εικαστική έκθεση υποδέχεται η αλυσίδα βιβλιοπωλείων Ιανός το καλοκαίρι, την Τετάρτη 17 Ιουλίου. Αφετηρία της, είναι το βιβλίο «Το Ελληνικό Καλοκαίρι» του γνωστού γάλλου φιλέλληνα Ζακ Λακαριέρ.

Η Κούβα παραδέχεται την ύπαρξη απαρχαιωμένων όπλων στο βορειοκορεατικό πλοίο


Τα ευρήματα των αρχών του Παναμά στο φορτηγό πλοίο Τσον Τσον Γκανγκ, υποχρέωσαν τις αρχές της Αβάνας να προχωρήσει στην παραδοχή ύπαρξης οπλικών συστημάτων.

Αργεντινή: Διαμαρτυρίες για την συμφωνία YPF-Chevron

Εν μέσω διαδηλώσεων υπεγράφη η συμφωνία της κρατικής εταιρίας πετρελαίου της Αργεντινής με την αμερικανική Chevron για την εκμετάλλευση κοιτασμάτων στην Παταγονία.

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση της Αιγύπτου


Eνώπιον του μεταβατικού προέδρου Άντλι Μανσούρ και του πρωθυπουργού Χαζέμ Μπεμπλάουι, έγινε η ορκωμοσία της νέας υπηρεσιακής κυβέρνησης της Αιγύπτου.

Ινδία: Δεκάδες νεκρά παιδιά από τροφική δηλητηρίαση


Τουλάχιστον 20 παιδιά έχασαν τη ζωή τους στην επαρχία Μπιχάρ στην Ανατολική Ινδία. Αιτία η τροφική δηλητηρίαση που έπαθαν τρώγοντας το μεσημεριανό τους σε δημόσιο σχολείο της χώρας.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World-Τετάρτη, 17/7/2013-Ανοιξαν πυρ με καλάσνικοφ κοντά στη ΓΑΔΑ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων οι οποίοι άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ κατά αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ, σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από την ΓΑΔΑ, στους Αμπελοκήπους.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 08.40 στην οδό Κεδρηνού, όταν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Volvo, να σταματήσει για έλεγχο.

WORLD-ECONOMY- ΙΝΔΙΑ: Στο δρόμο Βραζιλίας και Κίνας

Μέτρα περιορισμού της ρευστότητας ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας η κεντρική τράπεζα της Ινδίας, ελπίζοντας να βάλει φρένο στην υποχώρηση της ρουπίας, που την προηγούμενη εβδομάδα κατέγραψε ιστορικό χαμηλό έναντι του δολαρίου. Η προοπτική σταδιακής εγκατάλειψης της υπερ-χαλαρής νομισματικής πολιτικής διεθνώς (κυρίως στις ΗΠΑ) και η επιβράδυνση στην Ινδία (το α' τρίμηνο αναπτύχθηκε με 5% - τον χαμηλότερο ρυθμό της τελευταίας δεκαετίας)

«ΕΦΙΑΛΤΗΣ» ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Έκρηξη 50% της ανεργίας στον ΟΟΣΑ

Αύξηση 50% του αριθμού των ανέργων την πενταετία που μεσολάβησε από την αρχή της κρίσης καταγράφουν τα νεώτερα στοιχεία του ΟΟΣΑ. Στα 34 κράτη-μέλη του Οργανισμού υπάρχουν σήμερα πάνω από 48 εκατομμύρια άνεργοι – περίπου 16 εκατομμύρια περισσότεροι από ότι πριν το ξέσπασμα της παγκόσμιας κρίσης. Το μέσο ποσοστό ανεργίας αναμένεται να υποχωρήσει ελάχιστα τους επόμενους 18 μήνες (από 8% τον Μάιο σε 7,8% στο τέλος του 2014), κυρίως χάρη στην υποχώρηση (από 7,6% σε 6,7%) που προκαλεί στις ΗΠΑ η αθρόα εκτύπωση χρήματος.

Ουγγαρία: Αποπληρώνει και «διώχνει» το ΔΝΤ!

Η Ουγγαρία σχεδιάζει να εξοφλήσει νωρίτερα από το προβλεπόμενο το δάνειο που έχει λάβει από το ΔΝΤ και να ζητήσει από το Ταμείο να κλείσει τα γραφεία του στη Βουδαπέστη, γεγονός που θα μπορούσε να εκληφθεί ως μια συμβολική κίνηση επιβεβαίωσης της οικονομικής κυριαρχίας της χώρας, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα στη διαδικτυακή πύλη EurActiv.

Ευτελισμός της Βουλής με «προδότες», «κρεμάλες» και «ραντεβού στα γουναράδικα». Επεισόδιο Νο 2

Ανεβαίνουν οι τόνοι στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συνεχίζεται η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, με βαριές εκφράσεις και διαλόγους μεταξύ βουλευτών τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης. Τα αίματα άναψαν με την αίτηση αντισυνταγματικότητας συγκεκριμένων διατάξεων του πολυνομοσχεδίου που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση και η οποία τελικώς απορρίφθηκε.

ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΕΛΤΙΩΝ Ποιοι και που μπορούν να κάνουν δωρεάν διακοπές - Όλη η λίστα με τα καταλύματα του ΕΟΤ

Στη δημοσιότητα δόθηκε ο κατάλογος με τα καταλύματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα των εξαήμερων διακοπών για την περίοδο 2013-2014.
Ο κατάλογος περιλαμβάνει αναλυτικά τα καταλύματα ανά περιφέρεια και νομό, και ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται καταλύματα σε όλη τη χώρα και όλων των ειδών, όπως ξενοδοχεία, επιπλωμένες κατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και κάμπινγκ, ενώ τα στοιχεία των καταλυμάτων θα επικαιροποιούνται ανάλογα, κατά τον συνεχιζόμενο έλεγχο.