ΧΑ : Γιατί η Αθήνα θα ανέβει και χωρίς την Coca – Cola


Εκτός πραγματικότητας ήταν - όπως λένε παράγοντες της αγοράς- οι χθεσινές αναφορές του Bloomberg ότι, η Αθήνα είναι μικρότερο χρηματιστήριο με 31 δισ. ευρώ ακόμη και από το Βιετνάμ (35 δισ. ευρώ), εξαιτίας της μεταφοράς  των μετοχών της Coca – Cola στο Λονδίνο, ως πρώτη επιλογή ( premium )..

Αιχμηρός κατά της Μέρκελ... Ολάντ: «Για την Ελλάδα δεν τίθεται θέμα 'Grexit'»


Αιχμές κατά της «σιδηράς κυρίας» της Γερμανίας, Aνγκελα Μέρκελ, για την εμμονή της στην πολιτική της λιτότητας, αφήνει ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ..

Σκύλος - φύλακας στο πλευρό της νεκρής του φίλης


Για επτά ολόκληρες μέρες, ένας σκύλος στη Ρωσία έμεινε άγρυπνος φρουρός στο πλευρό της νεκρής του φίλης, προσπαθώντας να την κρατήσει ζεστή…

Ομπάμα: Μην εμπιστευτείτε κάποιον που θεωρεί 'θύματα' το 47% των Αμερικανών


Περισσότεροι από εξήντα εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν από τη σκηνή του Πανεπιστημίου Χόφστρα στο Χέμπστιντ, 40 χιλιόμετρα ανατολικά της Νέας Υόρκης τη δεύτερη τηλεοπτική αναμέτρηση διάρκειας ενενήντα λεπτών μεταξύ του  Μπάρακ Ομπάμα και του αντιπάλου του Μιτ Ρόμνεϊ, τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου..

Estelle: Ελληνες βουλευτές στο πλοίο για τη Γάζα


Σε επαγρύπνηση βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση και οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών, μετά την ενημέρωση που είχαν για την παρουσία δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε φινλανδικό πλοίο που απέπλευσε με προορισμό τη Λωρίδα της Γάζας, σε μια προσπάθεια να «σπάσει» τον ισραηλινό αποκλεισμό..

Σε 48ωρο απεργιακό κλοιό η χώρα ενάντια στα νέα μέτρα


«Κύμα» διαμαρτυρίας ενάντια στις περικοπές που προωθούν κυβέρνηση και Τρόικα
Σε 48ωρο απεργιακό κλοιό η χώρα ενάντια στα νέα μέτρα
Το «χορό» ανοίγουν δημοσιογράφοι, συμβολαιογράφοι, νοσοκομειακοί γιατροί, φαρμακοποιοί και δικαστικ«Κύμα» διαμαρτυρίας ενάντια στις περικοπές που προωθούν κυβέρνηση και Τρόικα..