Μαγευτικές εικόνες από τη χιονισμένη Ακρόπολη από ψηλά!

Μαγευτικές είναι οι εικόνες από τo κέντρο της χιονισμένης Αθήνας.
Το λευκό τοπίο από… ψηλά μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι.
Η χώρα βιώνει τις επιπτώσεις του περάσματος του «Τηλέμαχου», όμως οι εικόνες που έρχονται από το κέντρο της πρωτεύουσας δείχνουν την πραγματικά όμορφη πλευρά του χειμώνα!

«Ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών, «όχι» σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση από το Ποτάμι

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, το Ποτάμι θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, όταν έρθει στην ελληνική Βουλή, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, στην περίπτωση που κατατεθεί από την αντιπολίτευση πρόταση μομφής.
Σημειώνεται ότι η κοινοβουλευτική δύναμη του Ποταμιού αριθμεί έξι βυλευτές και υπενθυμίζεται ότι δύο βουλευτές του κόμματος, ο Γιώργος Αμυράς και ο Γρηγόρης Ψαριανός, έχουν διατυπώσει στο παρελθόν τις επιφυλάξεις για τη στήριξη της συμφωνίας, ενώ έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα την καταψηφίσουν.

Καιρός: Έτοιμη να «χτυπήσει» τη χώρα η «Υπατία» - Πιο επικίνδυνη και από τον «Τηλέμαχο»

Ο «Τηλέμαχος» αποχωρεί αφήνοντας την Ελλάδα στον… καταψύκτη και η «Υπατία» έρχεται αγριεμένη να κάνει… παγάκι ό,τι γλίτωσε από τις πολικές θερμοκρασίες και τις πυκνές χιονοπτώσεις.Η «Υπατία», ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τη χώρα από την Τετάρτη 09/01, με κύρια χαρακτηριστικά τα κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα και τους θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη.

Ο Τσίπρας στο Open, ο Καμμένος στο Star Δύο σημαντικές συνεντεύξεις την ίδια ημέρα

Δύο σημαντικές συνεντεύξεις την ίδια ημέρα σε δύο διαφορετικά κανάλια δίνουν Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, την ώρα που φουντώνουν οι πληροφορίες για κρίση στον κυβερνητικό συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Όπως έγινε γνωστό, ο Πάνος Καμμένος θα μιλήσει την Τετάρτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα. «Αύριο, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star στις 19:55 με τη Μάρα Ζαχαρέα, ο Πάνος Καμμένος δίνει απαντήσεις για όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, όπως αναφέρουν οι typologies.gr.

Πιτίνο: Το ελληνικό ντέρμπι ο,τι καλύτερο έχω βιώσει στα 41 χρόνια που ασχολούμαι με το μπάσκετ

Ο Ρικ Πιτίνο στάθηκε στην αντιπαλότητα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού εξηγώντας ότι είναι κάτι που δεν το έχει βιώσει ποτέ στην ζωή του, υπογράμμισε τα στοιχεία που «πονάει» η ομάδα του, ενώ αποθέωσε και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Στην αρχική του τοποθέτηση ο Αμερικανός τεχνικός ανέφερε: «Είπα πριν από το ματς ότι πρέπει να είσαι 6-8 πόντους καλύτερος σε εκτός έδρας ματς, αλλά εμείς δεν ήμασταν. Αυτή η ομάδα, όπως τη βιώνω τώρα, έχει μια επιθετική πρόκληση μπροστά της. Υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και αν η άμυνα δεν είναι καλή τότε κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση.

Πιτίνο: Πρόσφερα στον Αλβέρτη το μισό μου συμβόλαιο να επιστρέψει

Απολαυστικός και πάλι ήταν ο Ρικ Πιτίνο μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ απέναντι στον Χολαργό ο οποίος αποκάλυψε ότι... ζήτησε από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να επιστρέψει στα παρκέ, στάθηκε στον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αποκτηθεί ο Κιλπάτρικ.
Αρχικά ο Αμερικανός προπονητής είπε ότι «κάναμε πολλές αλλαγές στο παιχνίδι σε μία ημέρα, δεν θέλαμε να κάνουμε τις αλλαγές αλλά ήμουν δυσαρεστημένος.

 

Κράτησε στη ζωή έναν άνθρωπο που η καρδιά του σταμάτησε για 20 λεπτά

Αντιμέτωπος με τον θάνατο βρέθηκε ένας άνδρας στο Λάνκασαϊρ της Αγγλίας, καθώς η καρδιά του σταμάτησε για περίπου 20 λεπτά. Ωστόσο, ένας συμπολίτης του δεν τον άφησε στη μοίρα του και με συνεχείς μαλάξεις προσπάθησε να τον κρατήσει στη ζωή, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Και τα κατάφερε.
Μάλιστα, ο άνδρας αυτός που αποδείχθηκε ήρωας για τον Τζίμι Σμιθ, που είχε απίστευτη τύχη μέσα στην ατυχία του, αποχώρησε χωρίς να ξέρει ότι πλέον είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα των ημερών στη Μεγάλη Βρετανία.

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν ΠΑΣ και Πανιώνιος Αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου

Στους χιονισμένους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε με τον Κρίζμαν, ο Πανιώνιος βρήκε το εκτός έδρας γκολ με το εύστοχο πέναλτι του Ντουρμισάι και το 1-1 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη.
Το χιόνι που έριξε στα Γιάννενα και οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των παικτών του ΠΑΣ και του Πανιωνίου. Σε ένα κακό ποιοτικό ματς, οι δύο ομάδες κρατάνε μόνο το πρώτο μέρος, κατά το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα (1-1), με τα τέρματα

‘Εσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ η Παναχαϊκή Κέρδισε 2-1 τον δικέφαλο στο Κύπελλο

Η καταπληκτική Παναχαϊκή υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη ήττα (2-1) της σεζόν σε εγχώριες διοργανώσεις. Ο Δικέφαλος ήταν κακός και μετά από 15 παιχνίδια που ήταν αήττητος στο Κύπελλο Ελλάδος (από τις 12/4/2017)... χάλασε το σερί.
Η Παναχαϊκή έφτασε δίκαια στην πρώτη νίκη της επί του ΠΑΟΚ ύστερα από πέντε αναμετρήσεις στο θεσμό του Κυπέλλου, υποχρεώνοντας το «Δικέφαλο» στην πρώτη του ήττα στη διοργάνωση, μετά από τον Απρίλιο του 2017, αλλά και την πρώτη εντός συνόρων, μετά τον Μάρτιο του 2018 και την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Έρχεται η «Υπατία», η πρόγνωση του καιρού για Τετάρτη και Πέμπτη

Μετά τη «Σοφία» και τον «Τηλέμαχο», ένα ακόμα κύμα κακοκαιρίας έρχεται να πλήξει την Ελλάδα από την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, αυτήν τη φορά με την ονομασία «Υπατία».
Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι τα κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα και οι θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τη θέση

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης δήμοι σε Κιλκίς και Σέρρες λόγω κακοκαιρίας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης, τον δήμο Κιλκίς και τον δήμο Παιονίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τις χαμηλές θερμοκρασίες και το παγωμένο χιόνι. Είναι χαρακτηριστικό ότι σ΄ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία η θερμοκρασίες που σημειώνονται αυτή την ώρα είναι κάτω από το μηδέν, ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ στο Λαγκαδά ο υδράργυρος έπεσε στους - 9 βαθμούς.

Η ατάκα που δείχνει τις προθέσεις του Τσίπρα για την επόμενη μέρα

Χαμηλούς τόνους κρατάει ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τις εξελίξεις εν όψει της επικείμενης εισαγωγής της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Ολομέλεια της Βουλής προς κύρωση.

Την ώρα που πολλοί εκτιμούν ότι ήρθε πλέον η ώρα του διαζυγίου για τους συγκυβερνήτες ο πρωθυπουργός δεν δείχνει διάθεση να έρθει σε κόντρα με τον Πάνο Καμμένο.

Η αναβολή της τηλεοπτικής συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στο Open που είχε προγραμματισθεί για σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου δημιούργησε ένα παιχνίδι διαρροών.