Μία γιατρός εξομολογείται: Γιατί οι εναλλακτικές θεραπείες κατά του καρκίνου είναι μια απατηλή υπόσχεση

Ο θάνατος της 30χρονης Jessica Ainscough, η οποία διαγνώσθηκε με σάρκωμα στο αριστερό της χέρι και επέλεξε να αντικαταστήσει τη χημειοθεραπεία με εναλλακτικές μορφές θεραπείας, επανέφερε στην επικαιρότητα ένα θέμα που απασχολεί έντονα την επιστημονική κοινότητα: τι κρύβεται πίσω από αυτούς τους διαφορετικούς τρόπους θεραπείας;

Έτσι είναι μια σκηνή εγκλήματος στην άγρια φύση (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών έχει ορίσει την 3η Μαρτίου ως την Παγκόσμια Ημέρα Άγριας Ζωής. Η 3 Μαρτίου γιορτάζεται από το 2013 ως τιμή προς την Σύμβαση για το Διεθνές Εμπόριο Απειλούμενων Ειδών της Άγριας Πανίδας και Χλωρίδας που ιδρύθηκε την ίδια ημέρα το 1973.

Εντυπωσιακές εικόνες: Πως γιορτάζουν τους γάμους και τις νίκες τους οι Παπούα στην Ινδονησία

Τον τρόπο με τον οποίο γιορτάζουν τις νίκες τους και τους γάμους τους οι ιθαγενείς της Ινδονησίας κατέγραψε ο φωτογραφικό φακός. Άντρες και γυναίκες της φυλής των Παπούα, φαίνονται έτοιμοι για πόλεμο, ωστόσο η προετοιμασία είναι για την μέρα των «Ευχαριστιών» που έχουν οι ίδιοι.

Άντλησε 1,138 δισ. ευρώ το δημόσιο μέσω έντοκων γραμματίων

Ποσό ύψους 1,138 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα το Ελληνικό Δημόσιο, μέσω δημοπρασίας εξάμηνων εντόκων γραμματίων που διενήργησε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.
Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 2,97% από 2,75% κατά την αντίστοιχη προηγούμενη δημοπρασία στις 4 Φεβρουαρίου 2015, ενώ ο δείκτης κάλυψης παρέμεινε αμετάβλητος στο 1,3.

Economist: Γεωπολιτική, ο λόγος που οι ΗΠΑ φοβούνται να χάσουν την Ελλάδα

Οι σχέσεις της Ελλάδας με το ΝΑΤΟ και οι διμερείς σχέσεις στρατιωτικού περιεχομένου με τις ΗΠΑ έχουν αμφισβητηθεί, εντούτοις παραμένουν σημαντικές.
Το περιοδικό Economist αφιερώνει άρθρο του στον γεωπολιτικό παράγοντα που κρύβεται πίσω από το έντονο ενδιαφέρον των ΗΠΑ, αλλά και προσωπικά του Μπαράκ Ομπάμα, να βρεθεί βιώσιμη λύση για την κρίση χρέους της Ελλάδας.

Νόαμ Τσόμσκι: ΣΥΡΙΖΑ και Podemos αντιμετωπίζουν την «άγρια αντίδραση» της EE. Η λιτότητα οδηγεί σε «ταξικό πόλεμο»

Για την κατάσταση στην Ελλάδα και την Ισπανία με τα μέτρα λιτότητας και τον «ταξικό πόλεμο» που προκαλούν αναφέρθηκε ο Αμερικανός διανοητής, Νόαμ Τσόμσκι, σε συνέντευξή του στο Democracy Now.
Όπως είπε, η αντίδραση της Ευρώπης στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν εξαιρετικά άγρια. Υπήρξε μικρή πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, αλλά όχι επαρκής, λόγω της σκληρής στάσης των Γερμανών.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΥΡΙΖΑΝ ΤΟ CD ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ

Η αποκάλυψη που έκανε σήμερα (4/03/2015) στο ειδικό δικαστήριο ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος, για το πώς έφτασε στα χέρια του το CD της λίστας Λαγκάρντ είναι τουλάχιστον τραγική. Πιο τραγική δεν θα μπορούσε να υπάρξει...

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ – «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ
Το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ έφτασε στον πρώην ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο μέσω του πρωθυπουργικού γραφείου, όπως υποστήριξε ο ίδιος, καταθέτοντας στη δίκη που διεξάγεται ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου με κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου -

Μετωπική σύγκρουση Νετανιάχου- Λευκού Οίκου για το Ιράν

Ρήξη με τον Λευκό Οίκο  και έντονες τριβές μεταξύ των δύο κομμάτων στο Κογκρέσο έχει προκαλέσει η αμφιλεγόμενη επίσκεψη και ομιλία στη Βουλή, του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου. Ο Λευκός Οίκος εξαπέλυσε «προειδοποιητικές βολές» κατά της αναμενόμενης ρητορικής του Νετανιάχου για το Ιράν, ενώ περισσότεροι από 50 βουλευτές των Δημοκρατικών δεν παρέστησαν στην ομιλία.

Αναμέτρηση υψηλών κινδύνων * Π. Ιγκλέσιας: Αν δεν υπάρξει συμφωνία, η Ευρώπη θα κληθεί να διαπραγματευτεί με τη Λεπέν

Εκλογική αναμέτρηση υψηλών κινδύνων είναι οι περιφερειακές εκλογές που θα διεξαχθούν σε τρεις εβδομάδες στη Γαλλία. Πολυάριθμες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το Εθνικό Μέτωπο προηγείται στην πρόθεση ψήφου σημειώνοντας συνεχή άνοδο.

«Αδειάζουν» τον Ισπανό Υπ.Οικ., Μέρκελ και Γιούνκερ

Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η γερμανίδα καγελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με το ελληνικό ζήτημα να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των δύο ηγετών.

Ληξιπρόθεσμα: «Κουρεύεται» ακόμα και το κεφάλαιο

Ευνοϊκή ρύθμιση ανοικτή σε όλους, μικρούς και μεγάλους οφειλέτες η οποία ωστόσο δίνει άφεση αμαρτιών ακόμη και σε μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής για τις οποίες υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις, ανακοίνωση η κυβέρνηση.

Πάρις Καρνέζης: Έβαλε τα πόδια των Ιταλών σε ελληνικά σανδάλια

Δεν πρόλαβε να βγάλει την πρώτη του κολεξιόν με σανδάλια κι αμέσως έγιναν ανάρπαστα στην Ιταλία. Ο 25χρονος designer με το αριστοκρατικό όνομα εγκατέλειψε την αρχιτεκτονική για να κάνει τα γυναικεία πόδια να φαίνονται ακόμη πιο όμορφα και κομψά και έχει βάλει σκοπό να κατακτήσει βήμα-βήμα τον κόσμο

Η γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής- Πέντε μέρες γεμάτες συναυλίες και πάρτι στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Για όσους αγαπάμε τον πειραματισμό στην ηλεκτρονική μουσική, εδώ και πέντε χρόνια ένα από τα must go φεστιβάλ της Αθήνας είναι το Borderline Festival. Κι αυτό γιατί φιλοξενεί ορισμένες από τις πιο ανήσυχες μουσικές προτάσεις, ενώ συγκεντρώνει και αρκετά ενδιαφέροντα ονόματα της διεθνούς σκηνής.