Νέος σάλος από φωτογραφία του αδερφού του Μέσι με βαρόνους ναρκωτικών

Για μια ακόμη φορά, βέβαια, ο Ματίας Μέσι βλέπει τον εαυτό του να γίνεται κεντρικό θέμα σε εφημερίδες και ιστοσελίδες παγκοσμίως για λάθος λόγους. Εφημερίδα της Αργεντινής, λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ο αδερφός του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα ποζάρει με συμπατριώτες του πολύ γνωστούς εμπόρους ναρκωτικών,

Απίθανες ατάκες από τον Μπερλουσκόνι στην αυτοβιογραφία του

Ένας «κρετίνος», ένας «αυτάρεσκος, επιθετικός» άνδρας που «ζηλεύει» τα πλούτη των άλλων: ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ζωγραφίζει με βιτριολικό τρόπο το πορτρέτο του πρώην προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί στο βιβλίο «My Way», την πρώτη επίσημη βιογραφία του που μόλις κυκλοφόρησε στην Ιταλία.
Ο Σαρκοζί είναι «ένας παραφουσκωμένος πολιτικός, με υπερμέγεθες εγώ», ένα

Όρμπαν: Ζητώ από την ΕΕ να σφραγίσει τα ελληνικά σύνορα

Την τελική του απόφαση για το κλείσιμο των συνόρων της χώρας του με την Κροατία, θα λάβει σήμερα ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν, μετά τις συνομιλίες που θα έχει σήμερα με τους Ευρωπαίους ομολόγους του στις Βρυξέλλες.
Η Ουγγαρία έχει ήδη σφραγίσει τα σύνορά της με τη Σερβία και, αν αποφασίσει να σταματήσει τελείως να δέχεται πρόσφυγες στο έδαφός της

Τόσκας: Δεν δεχόμαστε κοινές ελληνοτουρκικές περιπολίες στην θάλασσα

«Δεν δεχόμαστε τις κοινές ελληνοτουρκικές περιοπλίες σε θαλάσσιο χώρο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο υπουργείο, για την παράδοση 12 μηχανημάτων ταυτοποίησης προσφύγων-μεταναστών Eurodac, τα οποία πρόσφερε η Ομοσπονδιακή Αστυνομία της Γερμανίας ως ενίσχυση στην ΕΛ.ΑΣ.

News Press TV: Daesh withdrawing from positions in Syria: Russia

Moscow says Daesh Takfiri terrorists appear to be abandoning their positions in Syria, as army forces, backed by Moscow’s air support, continue to make more gains against the militants on different fronts.
Major General Igor Konashenkov, the spokesman for the Russian Defense Minisry, said on Thursday that the militants “are retreating; they are trying to build new position areas and to adjust the logistics system providing them with ammunition, armaments and gear on their way.”

News Press TV: Iran to stand by Syria until complete victory over terror: Boroujerdi video

A senior Iranian lawmaker says the Islamic Republic will stand by Syria until a “complete victory” in the battle against foreign-backed Takfiri terror groups.
Chairman of the Iranian Parliament’s (Majlis) National Security and Foreign Policy Committee Alaeddin Boroujerdi made the remarks during a meeting with Syrian President Bashar al-Assad in Damascus on Thursday.

Ιρανικά ΜΜΕ: " Ο αρχηγός του ISIS Αλ Μπαγκντάντι νοσηλεύεται στην Τουρκία... Ο Ερντογάν τον υποθάλπει" - Δείτε πως εντοπίστηκε (φωτο, vid)

Ιρανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως ο αρχηγός του ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Τουρκίας ενώ και ρωσικά ΜΜΕ τονίζουν πως νοσηλεύεται φρουρούμενος από εκατοντάδες ισλαμιστές. Το Ιράν "δείχνει" ευθέως την Τουρκία και τον Ρ.Τ.Ερντογάν, μόλις μία ημέρα αφού έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τη μυστική του βάση με τους βαλλιστικούς πυραύλους να έχουν στοχοποιήσει Τουρκία και Ισραήλ!

Το χρονικό της κατρακύλας του Όντομ Ένα flashback στην πολυτάραχη ζωή του άλλοτε φόργουορντ των Λέικερς

Ο Λαμάρ Όντομ παραπαίει και μάλιστα η ζωή του βρίσκεται πλέον σε κίνδυνο! Η είδηση πως βρέθηκε να κείτεται λιπόθυμος σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα έχει ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου και άπαντες αναρωτιούνται πως έπεσε ο Όντομ τόσο χαμηλά.
Από που να ξεκινήσει κανείς; Από τα προβλήματα με τα ναρκωτικά; Τον εθισμένο στην ηρωίνη πατέρα του; Τον θάνατο της μητέρας του όταν εκείνος ήταν μόλις 12 ετών;

Στάση εργασίας στο Mega: Χωρίς μεσημεριανό δελτίο την Πέμπτη - Παρ' ολίγον απεργία στο ΔΟΛ

Στάση εργασίας για το μεσημέρι της Πέμπτης αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του MEGA κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής γενικής συνέλευσης. Αντιδρούν στη νέα μείωση των μισθών τους.
Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 12.00 το μεσημέρι ως τις 16.00. 

Αλλαγές στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και διάψευση από τον Alpha

Σαρωτικές αλλαγές έρχονται στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τους υπεύθυνους του τηλεοπτικού σταθμού να προσανατολίζονται σε «κούρεμα» της διάρκειας κατά μισή ώρα, αντί για μία ώρα.

Η διοίκηση του σταθμού εξετάζει λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο θα βγει στον αέρα ένα σύντομο αλλά την ίδια ώρα πλήρες δελτίο ειδήσεων με βίντεο που δεν θα ξεπερνούν το 1,5 λεπτό, ενώ τη σκυτάλη αμέσως μετά θα παίρνει το δελτίο καιρού.

Πρόστιμο 30 χιλ. ευρώ στον ΑΝΤ1 για εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου... Το ΣτΕ επικύρωσε το πρόστιμο του ΕΣΡ για την προβολή του θέματος «Το πρωί καθηγήτρια το βράδυ πόρνη»

Πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ καλείται να καταβάλει ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου που προβλήθηκε πριν από 10 χρόνια.
Το Συμβούλιο της Επικρατείας, απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς του σταθμού και επικύρωσε το πρόστιμο που είχε επιβάλει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης

Το… μενού μοσχαράκι με σαλάτα στο γεύμα Τρέμη-Γεροβασίλη

Στο roof garden της «Μεγάλης Βρεταννίας», με την εκπληκτική θέα της Ακρόπολης, έτρωγαν το μεσημέρι της Τρίτης δύο κυρίες σε πολύ φιλική κατάσταση.
Όπως γράφει ο Βηματοδότης οι δύο κυρίες ήταν η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη και η Ολγα Τρέμη.