Obama fights back after debate setback[ 2013 Inauguration Ceremony ]


(Reuters) - A day after a muted performance in a presidential debate, U.S. President Barack Obama fought back against Republican rival Mitt Romney on Thursday and the Democrat's re-election campaign vowed to learn lessons from the setback..

Αυτό θα πει παρακολούθηση φαλαινών

Τη στιγμή που μια φάλαινα έκανε την εμφάνισή της μπροστά στα έκπληκτα μάτια μιας ομάδας τουριστών στην Ανταρκτική κατάγραψε με τη φωτογραφική του μηχανή ο 58χρονος φωτογράφος Tony Beck από τον Καναδά..

Ο Μπ. Ομπάμα κατηγορεί τον Μιτ Ρόμνεϊ ότι είπε ψέματα στο πρώτο ντιμπέιτ

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα, αρκετά επιθετικός, κατηγόρησε σήμερα τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του Μιτ Ρόμνεϊ ότι είπε ψέματα χθες, στη διάρκεια της τηλεοπτικής τους συζήτησης, ενώ ειρωνεύτηκε την απουσία "του πραγματικού Μιτ Ρόμνεϊ" από τη σκηνή..

ΔΝΤ: Αποστολή για «εποπτεία» του τραπεζικού συστήματος της Ισπανίας

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) ανακοίνωσε σήμερα ότι σχεδιάζει να στείλει μια αποστολή για την εποπτεία του τραπεζικού συστήματος στην Ισπανία από τις 15 έως τις 26 Οκτωβρίου...

Η Γερμανία μετά την πτώση του Τείχους

Ποδηλάτες μπροστά από το Τείχος του Βερολίνου. Χθες η Γερμανία γιόρτασε την 22η επέτειο της επανένωσής της με το βλέμμα στραμμένο στον λογαριασμό   Σύσσωμη η ηγεσία της χώρας γιόρτασε χθες την επανένωση. Ωστόσο το χάσμα μεταξύ των «παλαιών» και των «νέων» κρατιδίων παραμένει, ενώ το κόστος σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο κυμαίνεται μεταξύ 1 και 2 τρισ. ευρώ..

ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ Εννέα μαθητές νεκροί σε σχολείο στην Κίνα

Εννέα μαθητές νεκροί σε σχολείο στην Κίνα Τουλάχιστον 9 μαθητές είναι νεκροί από τους 18 που καταπλακώθηκαν από το χώμα και τα ερείπια ενός δημοτικού.

Καναδική πρωτοβουλία για άρση του αποκλεισμού Παλαιστινίων «εκ των έσω»

Παλαιστινιακό πλοίο με παλαιστινιακά προϊόντα θα αποπλεύσει από τη Γάζα για να σπάσει «εκ των έσω» τον ισραηλινό αποκλεισμό, έγινε γνωστό την Τετάρτη στο Βανκούβερ του Καναδά. .

Εισβολή στη Συρία αποφάσισε η τουρκική εθνοσυνέλευση

Το «πράσινο φως» για στρατιωτικές επιχειρήσεις επί συριακού εδάφους -εφόσον ζητηθεί από την κυβέρνηση- έδωσε η Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας κατόπιν έκτακτης κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίασης..

Γαλλία: Φήμες ότι ο Σαρκοζί ράβει ξανά προεδρικό κοστούμι

Ο Νικολά Σαρκοζί είναι πολύ πιθανό να διεκδικήσει ξανά την προεδρία της Γαλλίας το 2017, σύμφωνα με ισχυρισμούς του πρώην υπουργού Γεωργίας Μπρούνο Λε Μερ. Ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι άκουσε τον Σαρκοζί να επικαλείται ηθικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να επιστρέψει στο Προεδρικό Μέγαρο..