Νωποί και ανάλατοι ξηροί καρποί για καλή υγεία

Αμύγδαλα, καρύδια, πεκάν, φιστίκια, κάσιους, και φουντούκια. Με ξηρούς καρπούς συνοδεύουμε επιδόρπια, γιαούρτια, γλυκά και σνακ κάθε είδους, το ποτό μίας βραδινής εξόδου. Με υψηλή διατροφική αξία, και γεύση που αγαπούν πολλοί, διεκδικούν κυρίαρχη θέση στο καθημερινό διαιτολόγιο_ πάντα με μέτρο..

Μυστικά ομορφιάς για να μην γεράσετε

Μερικά απλά μυστικά θα σας βοηθήσουν να δείχνετε έως και 10 χρόνια νεότεροι. Το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ!

Καταρχήν θα πρεπει να δούμε γιατί γερνάμε..

Ζιοβάνι: «Ευτυχισμένος που είμαι ξανά στην Ελλάδα»

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ με τη μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό από το 1999 μέχρι το 2005, έφτασε το απόγευμα στην Αθήνα όπου θα παραμείνει για μία εβδομάδα και θα τιμηθεί από την πειραϊκή ΠΑΕ το Σάββατο στο Καραϊσκάκη.

Τα δάκρυα της Jennifer Aniston

Στην εκπομπή της αγαπημένης της φίλης Chelsea Handler εμφανίστηκε η Jennifer Aniston και δεν προσπάθησε καν να κρύψει τη συγκίνησή της, όταν η παρουισάστρια αναφερόταν στο πόσο όμορφο ζευγάρι είναι η ηθοποιός με τον αρραβωνιασιτκό της, "Είναι ο καλύτερος άνδρας του κόσμου..

«Ο κόσμος δεν βλέπει αυτό που βλέπω!»

Δεύτερο εξώφυλλο για τη νεαρή popstar στην αμερικανική Vogue με φωτογραφίες διά χειρός της Annie Leibovitz και δεν μπορεί παρά να αισθάνεται περήφανη, καθώς για εκείνη είναι τεράστια επιτυχία... «Μαμά τα κατάφερα! Να το Νο. 2» ανήρτησε στο twitter της για το εξώφυλλο της Vogue. Το πρώτο εξώφυλλο ήταν τον Απρίλιο του 2011..

Πρεμιέρα έκανε η ταινία «Αστερίξ & Οβελίξ στη Βρετανία» και οι αγαπημένοι ήρωες προσέλκυσαν μικρούς και μεγάλες που έσπευσαν να απολαύσουν τις νέες τους περιπέτειες.

Στην προβολή της ταινίας, που έγινε αποκλειστικά για τους συνδρομητές της Vodafone, έδωσαν το δυναμικό παρών πολλές επώνυμες μανούλες με τα παιδιά τους..

Οι 25 πιο sexy γυναίκες του 2012 σύμφωνα με το Glamour! part1

Οι 25 πιο sexy γυναίκες του 2012 σύμφωνα με το Glamour! part1
Δείτε τη λίστα  με τις πιο sexy γυναίκες για το έτος. Υπάρχει και συνέχεια φυσικά υπάρχουν πολλές διαφωνίες και εκπλήξεις, όμως πάρτε μια γεύση από το πρώτο μέρος...

Φοβάται για τη ζωή της η Kristen

Πολλοί stars του Χόλιγουντ δέχονται καθημερινά απειλές κατά της ζωής τους από...οργισμένους stalker μέσω των κοινωνικών δικτύων. Η Kristen Stewart δυστυχώς δεν αποτελεί εξαίρεση...
Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Talia Soghomonian και το νέο της βιβλίο "Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner- In Their Own Words," η νεαρή ηθοποιός της Twilight Saga δέχτηκε κάποια στιγμή στο πρόσφατο παρελθόν..

Ομολογία-σοκ με τις offshore

Το υπουργείο Οικονομικών, με τον πλέον επίσημο τρόπο, ομολογεί κυνικά ότι υπάρχει κίνδυνος παραγραφής των αδικημάτων φοροδιαφυγής και ξεπλύματος χρήματος που έχουν διαπραχθεί μέσω των 181 off shore που έχουν ως έδρα του το Κρανίδι Ερμιονίδας..