Τα δάκρυα της Jennifer Aniston

Στην εκπομπή της αγαπημένης της φίλης Chelsea Handler εμφανίστηκε η Jennifer Aniston και δεν προσπάθησε καν να κρύψει τη συγκίνησή της, όταν η παρουισάστρια αναφερόταν στο πόσο όμορφο ζευγάρι είναι η ηθοποιός με τον αρραβωνιασιτκό της, "Είναι ο καλύτερος άνδρας του κόσμου..
Εσείς παιδιά είστε το πιο όμορφο ζυγάρι!" είπε η Chelsea Handler και έφερε δάκρυα συγκίνησης στα μάτια της Jennifer, που σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη στιγμή του αρραβώνα της έχει γίνει ευσυγκίνητη κι ευαίσθητη.



Με δάκρυα και πλατιά χαμόγελα δέχθηκε την πρόταση γάμου, ενώ συγκινείται και γεμίζει ευτυχία όταν κοιτάζει το τεράστιο - οκτώ καρατίων- διαμάντι του αρραβώνα της. Το ζευγάρι προετοιμάζει τον γάμο του, που φήμες αναφέρουν ότι θα γίνει στο Νέο Μεξικό, σε τοποθεσία που αρέσει πολύ και στους δύο.



Η Chelsea Handler, πολύ καλή φίλη της Jennifer Aniston, δεν έχει σταματήσει να κατακεραυνώνει την Angelina Jolie ακόμη και μέχρι πρόσφατα, επειδή τη θεωρούσε την πέτρα σκανδάλου στο νχωρισμό της φίλης της με τον Brad Pitt. Αντροχωρίστρα την ανέβαζε, αντροχωρίστρα την κατέβαζε. Τώρα που η φίλη της βρήκε την ευτυχία στην αγκαλιά του Justin Theroux και η ίδια η Chelsea αποφάσισε να αφήσει πίσω το παρελθόν...
phgh

Πιθανότατα το καλοκαίρι Η Jennifer Aniston θα παντρευτεί στην Κρήτη!

Κινηματογραφικά βραβεία Όλα τα είχαν τα φετινά «MTV Movie Awards»!

 Το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι της Jennifer Aniston

 Χόλιγουντ Ένα αστέρι για την Jennifer Aniston!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...