euronews-Ρωσία: Οργή των Pussy Riot για την κράτηση- -Ρωσία: Ελεύθερες οι Pussy Riot

Υψώνοντας τις γροθιές τους και φορώντας στο κεφάλι, όπως το συνηθίζουν, χρωματιστές κουκούλες, που καλύπτουν και το πρόσωπο, εκτός απ΄' τα μάτια και το στόμα, η Μαρία Αλιόκινα και Νεντέζντα Τολοκονίκοβα, ξεσπούν την οργή τους για την κράτησή τους.

Τραγουδούσαν διαρκώς το νέο τους κομμάτι «Πούτιν θα σου δείξουμε ν' αγαπάς τη Ρωσία» που επικρίνει τον Ρώσο Πρόεδρο και τις μεθόδους του.

Τομ Φορντ και Burberry στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου - le mag

Ο αμερικανός σχεδιαστής Τομ Φορντ έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις, αυτή τη φορά στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου. Γούνινα παλτά με έντονα χρώματα, δερμάτινες φούστες, βελούδινα πουκάμισα και ποδοσφαιρικά ζέρσεϊ ήταν οι πρωταγωνιστές αυτής της νέας κολεξιόν.

Rihanna: Κορμάκι, παλτό, γόβες και έτοιμη για έξω!

Έκρυψε το καλλίγραμμο κορμί της κάτω από ένα πολύχρωμο παλτό, που τελικά δεν... έκρυψε πολλά…
Δεν είναι η πρώτη - και σίγουρη δε θα είναι η τελευταία - φορά που η Rihanna κάνει τους πάντες να σχολιάζουν και να έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό με την τελευταία της εμφάνιση.

Anne Vyalitsyna: Η καυτή της φωτογράφηση στο «Sports Illustrated»

Πρόκειται για μια από τις πιο καυτές φωτογραφήσεις της Ρωσίδας καλλονής, η οποία γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου 1986 και ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 16 της, κερδίζοντας ένα διαγωνισμό του MTV στη χώρα της
Για άλλη μια χρονιά η εκρηκτική Anne Vyalitsyna, γνωστή και ως Anne V, φόρεσε μικροσκοπικά μαγιό και πόζαρε για τις σελίδες του γνωστού περιοδικού «Sports Illustrated Swimsuit Issue 2014».

Βρετανικό Μουσείο: Ο Κλούνεϊ και ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του, αλλά...

Φωτογραφία από τη στιγμή που 15χρονοι μαθητές τον Φεβρουάριο του 2013 ύψωσαν την ελληνική σημαία στο Βρετανικό Μουσείο
«Ο κόσμος μπορεί να παραπλανηθεί, όταν το θέμα συζητιέται δημόσια, καθώς τα γεγονότα μπορεί πολύ εύκολα να παραποιηθούν», είπε εκπρόσωπος του μουσείου
«Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, όπως και ο κάθε άνθρωπος, έχει δικαίωμα της δικής του άποψης για το θέμα. Αλλά υπάρχει ένας εξαιρετικά περίπλοκος διάλογος γύρω από αυτό.

Βγαίνουμε Αθήνα- Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στη Στέγη

Δείτε την πολιτιστική ατζέντα της ημέρας
Θέατρο- Πρεμιέρες
«Το παγκάκι του κανένα» στο 104
Κοινωνικό έργο του Μισέλ Φάις σε σκηνοθεσία Αλ. Καλτσίκη. Ερμηνεύουν: 'Αρης Αρμαγανίδης, Αντ. Μυριαγκός. Υπόθεση: Μια σκοτεινή κωμωδία για το θρυμματισμένο παρόν και μια σκηνική δοκιμή πάνω στο ιδιωτικό και το δημόσιο βλέμμα, στο 104 (Ευμολπιδών 41, Γκάζι). Τηλ : 2103455020. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρα, Τρίτη: 21:15. Εισιτήριο: 10, 5 ευρώ.

Παρίσι: Σταθμοί - «φαντάσματα» μετατρέπονται σε πισίνες και θέατρα-Υποσχέσεις υποψήφιας δημάρχου της γαλλικής πρωτεύουσας

Αποκτούν... δεύτερη ζωή, χάρη στις ιδέες της υποψήφιας δημάρχου Ναταλί Κοσιουκό Μοριζέ
«Λίφτινγκ» σε 16 εγκαταλελειμμένους σταθμούς του μετρό στο Παρίσι σχεδιάζει να κάνει, αν εκλεγεί δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας, η Ναταλί Κοσιουκό Μοριζέ, υποψήφια της γαλλικής Δεξιάς για τις δημοτικές εκλογές και πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Νικολά Σαρκοζί. Η Ναταλί θέλει να μετατρέψει τους «σταθμούς -  φαντάσματα» σε πισίνες, θέατρα και νυχτερινά κέντρα.

Ελεύθερες αφέθηκαν οι Pussy Riot

To ανακοίνωσε μέσω Twitter ο σύζυγος της Νατζέντα Τολοκονίκοβα - Άγνωστος παραμένει, πάντως, ο ακριβής λόγος της σύλληψής τους
Σύντομο τέλος είχε αυτή τη φορά η νέα περιπέτεια με τη ρωσική δικαιοσύνη για τα δύο από τα τρία μέλη του συγκροτήματος Pussy Riot.

Oι Αμαζόνες του ισραηλινού στρατού στην πρώτη γραμμή μάχης!

Η θητεία τους αποτελεί για τις ίδιες υπέρτατο σύμβολο τιμής - Το Ισραήλ είναι η μόνη χώρα στον κόσμο όπου οι γυναίκες πρέπει να υπηρετήσουν στρατιωτική θητεία
Υπηρετούν σε μονάδες αναγνώρισης, ή σε παραμεθόρια φυλάκια, οδηγούν άρματα μάχης ή πετούν μαχητικά αεροσκάφη – το Ισραήλ είναι η μόνη χώρα στον κόσμο όπου οι γυναίκες πρέπει να υπηρετήσουν στρατιωτική θητεία.

Η καθηγήτρια που παράτησε αίθουσες και εργαστήρια για την... μπάρα των κλαμπ

Πώς η Dr Rebecca Slane άλλαξε... επαγγελματικό προσανατολισμό και έγινε η “Toxic Cherry”
Μια ιστορία από αυτές που γίνονται πρωτοσέλιδα σε περιοδικά και ταμπλόιντ εφημερίδες έχει γίνει το απόλυτο “χιτ” στο Διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, ιδιαίτερα στη Βρετανία, όπου ζει και εργάζεται η “πρωταγωνίστριά” της.

Τα ελβετικά πολεμικά αεροσκάφη δεν σηκώθηκαν στην αεροπειρατεία γιατί έγινε εκτός ωραρίου τους!

Κι όμως η απίστευτη αυτή δικαιολογία της ελβετικής αεροπορίας ευσταθεί...
H... γραφειοκρατία και η οικονομική στενότητα καθήλωσαν τα ελβετικά πολεμικά αεροσκάφη στο έδαφος καθώς η αεροπειρατεία που εκδηλώθηκε χτες σε αεροσκάφος των Ethiopian Airlines με 202 επιβάτες, έγινε εκτός ωρών γραφείου.

ΜΑΤΕΟ ΡΕΝΤΣΙ Με συνταγή και στυλ... Τόνι Μπλερ ( Renzi, consultazioni per nuovo governo Delrio: pronti entro fine settimana )

Το... όπλο του παίρνει ο Ματέο Ρέντσι και μετά την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που πήρε χτες από τον Ιταλό πρόεδρο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, δηλώνει έτοιμος να τα αλλάξει όλα σαν γνήσιος... οδοστρωτήρας.

YΓΕΙΑ- ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΡΜΙ - Διατροφή Τρώτε βράδυ; Μάθετε πώς θα χάσετε κιλά

Έχετε άστατο ωράριο και γευματίζετε κυρίως νυχτερινές ώρες; Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Νάνα Καλαφάτη προτείνει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, το οποίο σας υπόσχεται απώλεια βάρους.

Τσάμπιονς Λιγκ: Ματσάρα στο Μάντσεστερ μεταξύ Σίτι και Μπαρτσελόνα -Λεβερκούζεν-Παρί Σεν Ζερμέν το έτερο ζευγάρι

Θα μπορούσε να είναι και ο... τελικός της διοργάνωσης
Επιτέλους Τσάμπιονς Λιγκ. Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ξαναρχίζει σήμερα με τους αγώνες, Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα και Λεβερκούζεν-Παρί Σεν Ζερμέν. Στην φάση των «16» υπάρχει και ελληνική παρουσία με τον Ολυμπιακό να ρίχνεται στη μάχη την άλλη Τρίτη κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Φάληρο.

Τσίπρας: Δημοψήφισμα για το μνημόνιο και την Τρόικα οι επερχόμενες ευρωεκλογές

Ευθεία επίθεση κατά Σαμαρά - Μήνυμα στην εσωκομματική αντιπολίτευση: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χρέος να αναμετρηθεί με τον ίδιο του τον εαυτό - Τι είπε για τις επιλογές των υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
Στην πρώτη κεντρική προεκλογική εκδήλωση για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις ευρωεκλογές, μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας. 

Συναγερμός για την γρίπη: Φόβοι για περισσότερους από 100 νεκρούς

Στις άλλες χώρες της Ευρώπης το ποσοστό των εμβολιασμένων ατόμων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού αγγίζει το 70%, ενώ στην Ελλάδα φτάνει μόλις στο 30%
Εφιαλτικές διαστάσεις λαμβάνει το πρόβλημα με τη γρίπη, μετά το θάνατο οκτώ ατόμων τις τελευταίες τρεις μέρες, κάτι που έχει ήδη ως αποτέλεσμα τα θύματα να φτάνουν τα 40.