Ο Κώστας Λειβαδάς συνεργάζεται με τους «Υπνοβάτες» (vid)

Ο Κώστας Λειβαδάς και οι Υπνοβάτες, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ με τίτλο «Χαμένη Διαδρομή» μας παρουσιάζουν το ομότιτλο τραγούδι σε μουσική και στίχους του Κώστα Λειβαδά.
Οι Υπνοβάτες ήταν το πρώτο ηλεκτρικό γκαράζ γκρούπ που έφτιαξαν ο Κώστας Λειβαδάς κι ο Κώστας Καββαδίας το 1991 και έδρασε ως τα μέσα του 1994.
Ηχογράφησαν και παρουσίαζαν «ζωντανά» τα πρώτα τραγούδια

Κατηγορείται για 96 ανθρωποκτονίες ο αρχηγός της αστυνομίας στο Χίλσμπορο (Pics)

Πέρασαν περισσότερα από 28 χρόνια από την μεγάλη τραγωδία στο Χίλσμπορο, όπου 96 οπαδοί της Λίβερπουλ έχασαν τη ζωή τους, όταν κατέρρευσε μέρος της κερκίδας. Όλα αυτά τα χρόνια η αστυνομία δεν θεωρούταν υπαίτια για ο,τι συνέβη, όμως αυτό άλλαξε σήμερα το πρωί, αφού απαγγέλθηκαν στον τότε αρχηγό της αστυνομίας, Ντέιβιντ Ντούκενφιλντ, κατηγορίες για την ανθρωποκτονία των 96 θυμάτων.

Επίσημα στην Αλ Αΐν ο Μπεργκ!

Με κάθε επισημότητα είναι πλέον κάτοικος Άμπου Ντάμπι και ποδοσφαιριστής της Αλ Αΐν, ο Μάρκους Μπεργκ. 
Ο Σουηδός επιθετικός έγραψε την ιστορία του με τον Παναθηναϊκό και έκλεισε το κεφάλαιο με τους «πράσινους», μετακομίζοντας στα ΗΑΕ για λογαριασμό της Αλ Αΐν.

«Μην οδηγείς όταν πίνεις!», η νέα καμπάνια για την οδική ασφάλεια

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας πραγματοποιεί και φέτος την δράση για την αποτροπή της οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνευματωδών ποτών, με σκοπό την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την ανάδειξη της οδικής ασφάλειας σε ζήτημα προτεραιότητας.
Περισσότερα από 35.000 έντυπα θα μοιραστούν και φέτος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και κυρίως σε περιοχές όπου διασκεδάζουν τα βράδια οι νέοι.

Τι πρέπει να ξέρετε όταν ταξιδεύετε με τρένο!

Ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών που πλησιάζουν και της αύξησης των μετακινήσεων, η Ένωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής ενημερώνει τους καταναλωτές για όσα πρέπει να γνωρίζουν όταν επιλέγουν να ταξιδέψουν με τρένο.
Καθυστέρηση
Αν σας πουν ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας με καθυστέρηση τουλάχιστον μίας ώρας έχετε τα εξής δικαιώματα:

Ο Μητροπολίτης Πειραιά απέλυσε τον οδηγό του επειδή... χώρισε

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το Reader.gr, καθώς, από ότι φαίνεται, στην Μητρόπολη Πειραιώς ο χωρισμός είναι κολάσιμος.
Πιο συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης κίνησε πειθαρχική δίωξη με σκοπό την απόλυση του οδηγού του στην Ι. Μητρόπολη Πειραιώς, επειδή ο τελευταίος…

Ενέκρινε την εκταμίευση της δόσης η γερμανική Βουλή

Το «πράσινο φως» στην εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα άναψε σήμερα Τετάρτη η Γερμανία, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Προϋπολογισμού της Βουλής, η οποία συζήτησε παρουσία του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε την πρόσφατη απόφαση του Eurogroup.
Όπως αναφέρει η Deutsche Welle, στην κλειστή συνεδρίαση δεν έγινε ψηφοφορία επί του θέματος, απλώς η επιτροπή έλαβε υπόψη την

Μανχάταν 39 άνθρωποι τραυματίστηκαν το πρωί της Τρίτης σε εκτροχιασμό τρένου

Τουλάχιστον 39 άνθρωποι τραυματίστηκαν το πρωί της Τρίτης σε εκτροχιασμό τρένου μετρό στο άνω Μανχάταν, λίγο μετά την πρωινή ώρα αιχμής. με το  βιντεο που αναρτήθηκε βλέπουμε την ώρα του απεκλωβισμού των επιβατών

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 1.200 ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ TESCO

Η Tesco, ο μεγαλύτερος όμιλος σούπερ μάρκετ στη Βρετανία, θα προχωρήσει στην περικοπή 1.200 θέσεων εργασίας στα κεντρικά της γραφεία.
«Πρόκειται για ένα σημαντικό επόμενο βήμα για να συνεχίσουμε την ανάκαμψη της εταιρίας», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Σε πέντε κυκλαδίτικα νησιά ο 23ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2017 “Cyclades Regatta”

Από την Τζια θα ξεκινήσει ο 23ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2017 “Cyclades Regatta” που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ) από την 1η μέχρι τις 8 Ιουλίου. Τα σκάφη και τα πληρώματα τους θα περάσουν από τη Σύρο, την Πάρο και τη Σέριφο και θα τερματίσουν στην Κύθνο, με τα τέσσερα νησιά θα υποδέχονται

Ο Πρόδρομος Πάρου «πρωταγωνιστεί» σε μαγευτική διαφήμιση με τον Γιάννη Αντετοκούμπο!

Ο Πρόδρομος Πάρου, ένα από τα γραφικότερα και πιο παραδοσιακά χωριά του νησιού, «δανείζει» τις όμορφες εικόνες του σε μαγευτική διαφήμιση της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines με πρωταγωνιστή έναν παγκόσμιο Έλληνα, το θρυλικό μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούμπο!
Ο «Γιάνναρος» της καρδιάς μας, εμφανίζεται στη διαφήμιση να παίζει με παιδιά του χωριού

Στη Νάξο πιάνει λιμάνι το ένα από τα τέσσερα πλωτά ασθενοφόρα

Στο λιμάνι της Νάξου θα σταθμεύσει το ένα από τέσσερα πλωτά σκάφη-ασθενοφόρα που-όπως έχει προαναγγείλει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός-θα εξυπηρετούν από το 2018 τα νησιά του Αιγαίου.
Όπως ανακοίνωσε αποκλειστικά στο www.naxostimes.gr ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, τα δύο από τα τέσσερα πλωτά ασθενοφόρα θα έρθουν στις Κυκλάδες.

Καταφθάνει στην Πάρο η πιο «καυτή» κρουαζιέρα των οργίων!

Έρχεται μέσα στις επόμενες ημέρες στο νησί της Πάρου το κρουαζιερόπλοιο του εκδηλωτικότερου ερωτικού πάθους και του αχαλίνωτου σεξ, το οποίο θα μεταφέρει 700 swingers από ολόκληρο τον κόσμο και υπόσχεται «Πάθος στα ελληνικά νησιά»!
Η Πάρος, θα είναι ένας από τους σταθμούς της κρουαζιέρας του έρωτα που θα έχει ως σταθμούς επίσης τη Μύκονο, τη Ρόδο, τον Μαρμαρά, τη Σαντορίνη και τα Χανιά και θα διαρκέσει οκτώ «φλογερές» ημέρες και νύχτες!

Ξεκινά η κρουαζιέρα των οργίων στα ελληνικά νησιά – Τα μέρη που θα… επισκεφτεί το πλοίο

Με τίτλο «Πάθος στα ελληνικά νησιά» ξεκινά η κρουαζιέρα ανταλλαγής συντρόφων το απόγευμα από τον Πειραιά και θα διαρκέσει για οκτώ ημέρες με αχαλίνωτο σεξ, ερωτικά παιχνίδια και φαντασμαγορικά shows πάντα με επίκεντρο τον έρωτα και την απόλαυση.
Η κρουαζιέρα του έρωτα θα ταξιδέψει τα 700 άτομα που έχουν ήδη κάνει sold out στα εισιτήρια, σε Μύκονο, Πάρο, Ρόδο, Μαρμαρά (Τουρκία), Σαντορίνη και Χανιά.

Εκτόξευση του Ελληνικού δορυφόρου Hellas Sat 3 (Video)

Ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος, με το όνομα HELLAS SAT 3 και τις σημαίες της Ελλάδος και της Κύπρου, αναμένεται να εκτοξευτεί απόψε ένα λεπτό πριν από τα μεσάνυχτα.
Η εκτόξευση θα γίνει από το διαστημικό κέντρο Arianespace στο Κουρού της γαλλικής Γουιάνας. Στο διαστημικό κέντρο βρίσκεται ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ο οποίος, χθες βράδυ, παρακολούθησε την πολύπλοκη και ιδιαίτερης σημασίας «roll out» του πυραύλου ARIANE 5 ECA, που μετέφερε τον

Ολομέτωπη επίθεση Σκουρλέτη σε Μητσοτάκη: Με εντολή του η ΔΑΚΕ υποστήριξε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων- Προωθεί επιχειρηματικά συμφέροντα

Η κυβέρνηση εκτιμά ότι το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα υπάρξει αποκλιμάκωση με την απεργία των εργαζομένων στους ΟΤΑ δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης.
Τόνισε παράλληλα ότι η κυβέρνηση με κάθε πρόσφορο μέσο θα προστατέψει την δημόσια υγεία.
Ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε την ΝΔ ότι με εντολή του κ Μητσοτακη η ΔΑΚΕ υποστήριξε στη συνεδρίαση της ΠΟΕ - ΟΤΑ τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με

Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΣΤΟ «TIME» ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΟΤΕ

Ένα πρωτοσέλιδο του περιοδικού «TIME» με πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Τραμπ κοσμεί κορνιζαρισμένο τουλάχιστον τέσσερα πολυτελή γκολφ κλαμπ του στις ΗΠΑ, την Ιρλανδία και τη Σκωτία.

Με ημερομηνία 1η Μαρτίου το 2009, στο εξώφυλλο εικονίζεται ο αμερικανός πρόεδρος με το γνωστό «αμείλικτο» ύφος του και τον τίτλο «Ο Τραμπ μπροστά σε όλα τα μέτωπα.. Ακόμη και στην TV!».

Το καψόνι του ιρλανδού πρωθυπουργού στον Τραμπ: Τον άφησε στην αναμονή (video)

  Τα τηλεφωνικά συγχαρητήρια Τραμπ στον Λίο Βαράντκαρ
    Η άβολη στιγμή και το φλερτ του αμερικανού προέδρου

Ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, συνεχάρη τηλεφωνικά τον πρωθυπουργό της Ιρλανδίας, Λίο Βαράντκαρ, που νωρίτερα αυτό το μήνα έγινε ο νεότερος και ο πρώτος ανοιχτά γκέι ηγέτης της χώρας του.

Μια σύνταξη έχασαν οι συνταξιούχοι από λάθος στην παρακράτηση της εισφοράς υπέρ ΕΟΠΥΥ

Πάνω από μία σύνταξη στέρησαν από τους συνταξιούχους οι κυβερνήσεις της περιόδου 2010-2016 λόγω παράνομης παρακράτησης της εισφοράς υπέρ ΕΟΠΥΥ!
Αυτό διότι η παρακράτηση γινόταν επί του ονομαστικού ποσού της συνταξιοδοτικής απόφασης και όχι επί του καταβαλλομένου όπως προέβλεπε ο σχετικός νόμος. Οι απώλειες είναι μεγάλες και εκτιμάται ότι διαμορφώνονται ακόμη και στα 1.400 ευρώ ανά συνταξιούχο.

Η απάντηση της Google για το πρόστιμο μαμούθ

Την δική της εκδοχή σχετικά με το πρόστιμο 2,4 δισεκατομμυρίων ευρώ που της επέβαλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, παραθέτει σε ανακοίνωσή της η Google, αναφέροντας ότι η σχετική απόφαση υποτιμά την αξία αυτού του είδους τις γρήγορες και εύκολες συνδέσεις.
«Όταν κάνετε αγορές μέσω διαδικτύου, θέλετε να βρίσκετε τα προϊόντα που ψάχνετε γρήγορα και εύκολα.