Πειραιάς: Αγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς και έναν τραυματία

Αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας αθίγγανος παραβίασε σειρά από κόκκινους σηματοδότες, δεν σταμάτησε όταν του έκαναν σήμα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τους οποίους και πυροβόλησε - Οι αστυνομικοί απάντησαν στα πυρά, τον τραυμάτισαν και τον συνέλαβαν
Τρόμος επικράτησε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο του Πειραιά

Ο Χατζημαρκάκης ιδρύει κόμμα και κατεβαίνει στις ευρωεκλογές

Οι αρχές και το όνομα του κόμματος θα ανακοινωθούν επίσημα την ερχόμενη Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα στις 13.30 το μεσημέρι
Στη δημιουργία Κίνησης Πολιτών, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό και στόχο στις επερχόμενες ευρωεκλογές να προωθηθούν τα συμφέροντα της Ελλάδας προχώρησε ο ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Το τέλος της κατασκοπείας των συμμάχων κήρυξε ο Ομπάμα Video

Σε μια βαρυσήμαντη και πολυαναμενόμενη ομιλία του ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε σήμερα μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα παρακολούθησης των μυστικών υπηρεσιών, σταματώντας την κατασκοπεία ηγετών των φιλικών και συμμαχικών χωρών και περιορίζοντας το εύρος της αποθήκευσης δεδομένων επικοινωνιών των Αμερικανών πολιτών. Το τέλος της κατασκοπείας των συμμάχων κήρυξε ο Ομπάμα

Πούτιν: Θα κάνουμε «τα πάντα» για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Ρωσία θα κάνει «τα πάντα» για να εγγυηθεί την ασφάλεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, οι οποίοι θα ξεκινήσουν την 7η Φεβρουαρίου στον Καύκασο, δήλωσε σήμερα προς τους ξένους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΟΤΣΙ: Καντίροφ: «Κατά 99% νεκρός» ο ηγέτης των ισλαμιστών της Τσετσενίας

Ο πρόεδρος της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ θεωρεί ότι «κατά 99%» ο αρχηγός των Ισλαμιστών ανταρτών του ρωσικού Καυκάσου, ο Ντόκου Ουμάροφ, είναι νεκρός και σε καμία περίπτωση δεν θα απειλήσει τη διεξαγωγή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, σύμφωνα με μια ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε σήμερα.

ΕΤΕ: Αμιγώς επιχειρηματική κίνηση η πώληση της «Εθνική Πανγαία»

Η απόφαση για την πώληση και μεταβίβαση μετοχικού ποσοστού της «Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ» είναι μια αμιγώς επιχειρηματική απόφαση που συνεισφέρει και ενισχύει την κεφαλαιακή επάρκεια της Τράπεζας, αναφέρεται σε έγγραφο της Εθνικής Τράπεζας, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Σκάνδαλο ΤΤ: Συνδικαλίστρια του Ταμιευτηρίου πήρε δάνειο 1,2 εκατ. ευρώ

Περάστε κόσμε. Εδώ τα καλά, τα εύκολα δάνεια ιδίως αν είσαι συνδικαλιστής, πολιτικός, κολλητός πολιτικού, συνδικαλιστή ή τραπεζίτη, συγγενής των προαναφερόμενων κλπ.

Όπως αποκαλύπτει το Έθνος συνδικαλίστρια του ΤΤ πήρε στεγαστικό δάνειο - μαμούθ ύψους 1,2 εκατ. ευρώ.

Αυστραλία: Εκτός ελέγχου οι φωτιές - Ένας νεκρός στη Βικτώρια (Φωτό+Βίντεο)

«Ο νεκρός αντιμετωπίζεται ως περιστατικό που θεωρείται αποτέλεσμα των πυρκαγιών» ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Βικτώριας Η αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο ενός ανθρώπου στα βόρεια Γκράμπιανς της Βικτώριας όπου μαίνεται ανεξέλεγκτη μεγάλη φωτιά και οι αρχές εκκένωσαν πολλές περιοχές.

euronews Τουρκία: Ποινή φυλάκισης για τον αστυνομικό που έριξε χημικά στη γυναίκα με τα κόκκινα

Ποινή φυλάκισης τριών ετών αντιμετωπίζει ο αστυνομικός που έριξε χημικά στη γυναίκα με τα κόκκινα, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στην Τουρκία.

The White House West Wing Week 1/17/14 or "Give Peace a Chance"

This week, the President sat down for lunch with young organizers who are working to help implement the Affordable Care Act, hosted the President of Spain and the Miami Heat, traveled to the home of the Wolfpack to announce a new, public-private effort to support investment in our manufacturing sector, announced his nominee to run the Small Business Administration, and spoke on expanding college opportunity, alongside the First Lady

Ο... τραυματίας Ναβάρο «λύγισε» τον Ολυμπιακό-δεύτερη συνεχόμενη ήττα του (81-72) στο Top 16 της Euroleague

Με τον «la bomba» Ναβάρο να… εκρήγνυται στο τρίτο δεκάλεπτο, η Μπαρτσελόνα πήρε το «διπλό» στο ΣΕΦ και ανάγκασε τον Ολυμπιακό στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του (81-72) στο Top 16 της Euroleague.Αν και προερχόμενος από τραυματισμό, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο μετατράπηκε σε… δήμιο του Ολυμπιακού.