Μετά από δύο χρόνια ξανά στην Αθήνα Η Yasmin Levy επιστρέφει στο Μέγαρο

Η Yasmin Levy, γνωστή και ως ιέρεια της σεφαραδίτικης μουσικής, επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής, στις 20 Απριλίου.

ΜΠΑΛΙ: Μετέτρεψαν το Boeing 737 σε... πλοίο, χωρίς θύματα

Αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν τουλάχιστον 130 επιβαίνοντες βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης του διεθνούς αεροδρομίου του Μπαλί και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα,

Βενεζουέλα: Ο Μαραντόνα στον τάφο του Τσάβες

Η παλαιά δόξα του ποδοσφαίρου της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα, μετέβη την Παρασκευή στο τάφο του Ούγκο Τσάβες και ζήτησε από τους πολίτες της Βενεζουέλας, «να συνεχίσουν την κληρονομιά του», εκλέγοντας την Κυριακή τον «κληρονόμο του» στην προεδρία της χώρας.

Σε ρώσο μεγιστάνα τα κλειδιά του Σκορπιού Πωλήθηκαν το αγαπημένο νησί του Ωνάση και η νησίδα Σπάρτη

Το πανέμορφο νησί του Σκορπιού έχει πλέον νέα ιδιοκτήτρια: την Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, κόρη του υπ' αριθμόν 119 πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ.Στoν ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπoλόβλεφ πέρασαν πλέον ουσιαστικά ο Σκορπιός και η νησίδα Σπάρτη της Αθηνάς Ωνάση,

Σεισμός 6,3 Ρίχτερ στο Κόμπε της Ιαπωνίας με 22 τραυματίες

Από το χτύπημα του Εγκέλαδου σήμερα Σάββατο στην πόλη Κόμπε της Ιαπωνίας 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Ο σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στο λιμάνι του Κόμπε, στη δυτική Ιαπωνία, όπως ανακοίνωσαν η ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και η αστυνομία της χώρας.

Euroleague-Videos-2012-13 Top 10 Plays

Olympiacos Piraeus moved within one victory from returning to the Final Four.
Watch all games LIVE on http://www.euroleague.tv

Euroleague: Το φάιναλ φορ της ομορφιάς

Η συγκεκριμένη φωτογραφία θα μπορούσε κάλλιστα να παραπέμπει σε καλλιστεία, αλλά πρόκειται απλά για την καμπάνια των κοριτσιών της Αλμπα Βερολίνου. Πάντως δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αντίστοιχους διαγωνισμούς ομορφιάς,Εκαψαν καρδιές όλη τη χρονιά στα ευρωπαϊκά γήπεδα (αλλά και στο Iντερνετ) και πλέον έφτασε η ώρα να τις θαυμάσουμε και στο Λονδίνο.

Ο Μαραντόνα μοιράζει μπάλες και... ψηφίζει Μαδούρο

«Γκολ» για χάρη του Νικολάς Μαδούρο επιχείρησε να βάλει ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος εμφανίστηκε την Πέμπτη σε προεκλογική συγκέντρωση του προσωρινού Προέδρου της Βενεζουέλας, μοίρασε μπάλες στο πλήθος, και δήλωσε ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του «εκλεκτού» του Ούγκο Τσάβες.

Νόαμ Τσόμσκι: Οι Γερμανοί θέλουν να υφαρπάξουν τον πλούτο της Ελλάδας

«Oι Γερμανοί θέλουν να αρπάξουν οτιδήποτε πολύτιμο υπάρχει στην Ελλάδα, επιβάλλοντας συνθήκες οικονομικής σκλαβιάς και ψυχολογική πίεση στους Έλληνες. Πρέπει να μπει ένα φρένο σε αυτό». Με αυτά τα λόγια ο κορυφαίος..
Αμερικανός φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι, μιλώντας στο Δουβλίνο, κατήγγειλε διεθνώς την πολιτική και οικονομική κατοχή που έχει επιβάλει το Βερολίνο στη χώρα μας,

ΡΕΑΛ - ΜΑΚΑΜΠΙ 75-63 Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ... πάνε Λονδίνο! (vds)

Ένα βήμα πιο κοντά στο Λονδίνο βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης που έκανε το 2-0 απέναντι στη Μακάμπι κερδίζοντάς τη στο δεύτερο παιχνίδι με 75-63 και πλέον χρειάζεται μία μόλις νίκη στα τρία επόμενα παιχνίδια.

Κορυφαίος για τους Μαδριλένος ο Σέρχιο Γιουλ που τελείωσε με 26 πόντους και ήταν ουσιαστικά εκείνος που έβαλε τις βάσεις για τη νέα νίκη της Ρεάλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ 71-53 Ο πρωταθλητής Ευρώπης είναι εδώ! (vds)

Ο πρωταθλητής Ευρώπης είναι εδώ! Ο Ολυμπιακός έκανε εύκολα το 2-0 στην προημιτελική σειρά με την Εφές, επικρατώντας με 71-53 στο ΣΕΦ και πλέον πάει την ερχόμενη εβδομάδα στην Πόλη για να καθαρίσει την πρόκριση!