Euroleague: Το φάιναλ φορ της ομορφιάς

Η συγκεκριμένη φωτογραφία θα μπορούσε κάλλιστα να παραπέμπει σε καλλιστεία, αλλά πρόκειται απλά για την καμπάνια των κοριτσιών της Αλμπα Βερολίνου. Πάντως δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αντίστοιχους διαγωνισμούς ομορφιάς,Εκαψαν καρδιές όλη τη χρονιά στα ευρωπαϊκά γήπεδα (αλλά και στο Iντερνετ) και πλέον έφτασε η ώρα να τις θαυμάσουμε και στο Λονδίνο.
Ο λόγος για τις όμορφες τσιρλίντερ (μαζορέτες λέγονταν παλαιότερα) που καλύπτουν επάξια τα κενά στα τάιμ άουτ και στο ημίχρονο στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας,Για δεύτερη χρονιά ο διαγωνισμός EFES Dance Square ολοκληρώθηκε με τα... κορίτσια του Νικ Καλάθη και του Αλεξ Μάριτς να θριαμβεύουν. Οι τσιρλίντερ της Λοκομοτίβ Κουμπάν πήραν την πρώτη θέση στο άτυπο φάιναλ φορ που διοργανώθηκε στη Μόσχα και θα είναι αυτές που θα χορέψουν στο φάιναλ φορ του Λονδίνου. Οσο για τον Μάριτς και τον Καλάθη, θα πρέπει να πάρουν πρώτα (σε λίγες μέρες) το Eurocup για να δουν και αυτοί Ευρωλίγκα...
Αλμπα Βερολίνου, Μπιλμπάο, Τσεντεβίτα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές, Χίμκι, Λιέτουβος Ρίτας, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ούνικς Καζάν, Ουνικάχα και Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης μαζί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ήταν οι ομάδες των κοριτσιών που έδωσαν τον δικό του αγώνα, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό ο οποίος περιελάμβανε τρεις ψηφοφορίες στο Iντερνετ (14 - 18 Ιανουαρίου, 28 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου και 25 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου).
Οι Red Drops του Ολυμπιακού είχαν αρχίσει θεαματικά παίρνοντας προβάδισμα για το φάιναλ φορ (με 30,7%), αλλά τελικά δεν κατάφεραν να μπουν στην τελική τετράδα. Εκεί ήταν η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζαλγκίρις (απευθείας) και προκρίθηκαν η Αλμπα Βερολίνου, η Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ και η Λοκομοτίβ Κούμπαν που αργότερα κέρδισε την τελική φάση στη Μόσχα, παρουσία κοινού και κριτικής επιτροπής (σε συνδυασμό πάντα με ψηφοφορία από το Διαδίκτυο). Συγκέντρωσε συνολικά το 59,3% των ψήφων, έναντι 25,4% της Αλμπα, 10,2% της Τσεντεβίτα και μόλις 5,1% της Ζαλγκίρις.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...