Εν όψει εκλογών... Ο Λευκός Οίκος κατά του CISPA

Το νομοσχέδιο Cyber Intelligence Sharing and Protection Act (CISPA) φαίνεται πως είναι το δεύτερο που θα μπει για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, μετά το ACTA. 
Κάτι τέτοιο αφήνει να εννοηθεί ο Λευκός Οίκος, αφού λόγω των εκλογών θέλει σίγουρα να ηρεμήσει τους ψηφοφόρους που έχουν εξαγριωθεί με τις επιθέσεις των εταιριών για έλεγχο των πάντων στο διαδίκτυο.

Πού το πάει ο Ερντογάν; Θέλει να "καταπιεί" το Καστελόριζο η Τουρκία

Πρωτοφανές και άκρως προκλητικό, ακόμη και για όσους είναι συνηθισμένοι να αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους τις τουρκικές υπερβολές, είναι το νέο σχέδιο της Άγκυρας...







Δείτε το εξώφυλλο της εφημερίδας

Στο Πρώτο Θέμα αυτής της Κυριακής

Αλ. Παπαρήγα: Ούτε κυβερνητική συμμετοχή, ούτε ψήφος ανοχής

Λίγες ημέρες πριν από την προσφυγή στις κάλπες της 6ης Μαΐου, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα, επιλέγει να δώσει έμφαση στην επόμενη ημέρα των εκλογών. Κατά τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου..

Αλ.Τσίπρας: «Δεν θα επιστρέψω τη διερευνητική εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

Σφοδρή επίθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

 «Δεν θα επιστρέψω τη διερευνητική εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα ζητήσουμε τη δεδηλωμένη, την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει κυβέρνηση στη χώρα» είπε το Σάββατο από τη Λαμία ο Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύοντας..

Αν. Σαμαράς: Παίρνει πάνω του το παιχνίδι κατά Καμμένου

Η σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Αντ. Σαμαράς το βράδυ της Παρασκευής από τις Σέρρες, γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τόσο προς το ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Αλ. Τσίπρα και τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον κ. Π. Καμμένο, ήταν μια πρώτη σαφής ένδειξη, ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. «παίρνει το παιχνίδι πάνω του»...

Ευ.Βενιζέλος: Καμία οριζόντια περικοπή σε μισθούς και συντάξεις τον Ιούνιο

«Οδικός Χάρτης εξόδου από το Μνημόνιο» - Την ομιλία παρακολούθησαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος εκτός Α. Λοβέρδου και του Μιχ. Χρυσοχοίδη

 Τις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προτάσσοντας τη σταδιακή και ασφαλή αποδέσμευση από το Μνημόνιο έως το 2015. Την ομιλία του προέδρου του ΠαΣοΚ παρακολούθησαν εκπρόσωποι των..

HELLAS «Είμαστε ένα έθνος σε κατάσταση ΣΟΚ»

ΑΘΗΝΑ | Σάβ 28 Απρίλη, 2012 09:27 πμ EDT

(Reuters) - Τη Δευτέρα, ένα 38-year-old λέκτορας γεωλογίας κρεμάστηκε από μια λάμπα  στην Αθήνα και την ίδια μέρα ένα 35-year-old ιερέας πήδηξε από το μπαλκόνι του στη βόρεια Ελλάδα. Την Τετάρτη, ένας 23-χρονος φοιτητής αυτοκτόνησε στο κεφάλι...

BMW i8 Concept Spyder

BMW Concept i8 Spyder

Τροφοδοτείται από μια συνδυασμένη 354-hp eDrive κινητήρα (131 hp-ηλεκτροκινητήρα στον μπροστινό άξονα και 223-hp υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα στο πίσω μέρος), η Spyder Concept i8..

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ αποκάλυψε μιλώντας στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της F1 πως το πιο πιθανό είναι να μην κέρδιζε στο Μπαχρέιν εάν το GP δεν τελείωνε στους 57 αλλά στους 58 γύρους. Ο 24χρονος αμέσως..

ΣΧΕΔΙΟ CISPA θα επιτρέψει Στήν κυβέρνηση των ΗΠΑ μεγαλύτερη πρόσβαση στα απόρρητα δεδομένα των χρηστών του Διαδικτύου

Το αμφιλεγόμενο σχέδιο CISPA για την  ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, η οποία θα επιτρέψει η κυβέρνηση των ΗΠΑ μεγαλύτερη πρόσβαση στα απόρρητα δεδομένα των χρηστών  του...

WRC Ράλι Αργεντινής: Το... γύρισε η Citroen

Επεισοδιακό ήταν το ξεκίνημα του Ράλι Αργεντινής, με την πρώτη ημέρα να περιλαμβάνει καθυστερήσεις και ανατροπές σκηνικού. Η καθυστέρηση ήρθε όταν ένα βυτιοφόρο ακινητοποιήθηκε μέσα στην πρώτη ειδική διαδρομή κι ώσπου..

Mercedes Το εντυπωσιακό Mercedes Style Coupe

Ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο παρουσίασε η Mercedes-Benz. Το Style Coupe είναι ένα  τετράθυρο coupe με μήκος τα 4,64 μέτρα. Κάτω από το καπό του υπάρχει ένας  4κύλινδρος, 2λιτρος κινητήρας, απόδοσης 211 PS, ο οποίο συνδυάζεται με την τετρακίνηση 4MATIC και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7G-DCT...

Maserati Ερχεται το SUV της Maserati.

Ηγγικεν η ώρα του SUV της Maserati. Σύμφωνα με την Ιταλική εταιρεία η αποκάλυψη της έκδοσης παραγωγής θα γίνει στα τέλη του 2013.
Το Cinqueporte (αν ονομαστεί έτσι...) θα είναι το πρώτο της..

Τρίπολη: Η καρδιά της Αρκαδίας

Οσο πλησιάζουμε στην Τρίπολη το τοπίο της Αρκαδίας μας αποκαλύπτεται κομμάτι-κομμάτι μέσα από το αυτοκίνητο. Ψηλά στο Μαίναλο τα Κολοκοτρωνέικα..

Και «εγένετο» ευρωπαϊκός οίκος αξιολόγησης; Αναμένεται η ανακοίνωση από τον οίκο Roland Berger

Ο πρώτος ευρωπαϊκός οίκος αξιολόγησης είναι πλέον σε τροχιά δημιουργίας, εκτιμά σήμερα στην ιστοσελίδα του ο γερμανικός οίκος επιχειρηματικών συμβουλών για επενδύσεις, Ρόλαντ Μπέργκερ (Roland Berger), ο οποίος βεβαιώνει επίσης ότι "η χρηματοδότηση του οίκου αξιολόγησης είναι πλέον εξασφαλισμένη".
"Μετά από εντατικές διαβουλεύσεις, με χρηματο-πιστωτικές ευρωπαϊκές εταιρείες, απορρέει μία επαρκής..

Πέφτουν ευρώ, μετοχές, εμπορεύματα, ευρωπαϊκά ομόλογα πλην των γερμανικών Η υποβάθμιση της Ισπανίας από τη Standard & Poor's σκιάζει τις αγορές

Κόλαφος για το ευρώ, τις ευρωπαϊκές μετοχές και τα ευρωπαϊκά ομόλογα ήταν η νέα υποβάθμιση των ισπανικών ομολόγων από τον οίκο Standard & Poor's σε επίπεδο τρεις βαθμίδες υψηλότερο από το επίπεδο «σκουπιδιού»...

Οι Τούρκοι αποφάσισαν έρευνες σε ...Ρόδο και Καστελόριζο!

Πιστοί στην πολιτική των, ανά τακτά διαστήματα, προκλήσεων, οι γείτονες αποφάσισαν τη διεξαγωγή ερευνών σε περιοχές νότια της Ρόδου και του Καστελόριζου!..

Στο βυθό της Σκύρου, στα 400 μέτρα, ένα σκαρί 40 εκατ. ευρώ Μυστήριο με το βυθισμένο παλάτι του Γάλλου μεγιστάνα

Τα αίτια του ναυαγίου της θαλαμηγού «Yogi» την προπερασμένη εβδομάδα ανοικτά της Σκύρου αναζητούν δικηγόροι, ασφαλιστές, λιμενικοί και κατασκευαστές. .

Κοραλί: Το απόλυτο ανοιξιάτικο χρώμα για τα χείλη σας

Το κοραλί είναι ένα από τα χρώματα που θα φορεθούν πολύ και φέτος, ιδιαίτερα στα χείλη, σύμφωνα με το γαλλικό Marie Claire.

Από το πιο ανοιχτό και έντονο μέχρι τις..

Natalie Loren Γυμνός πειρασμός από τη Βρετανία

Τη λένε Natalie Loren και από τα 16 της χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ. Στην πορεία, όμως, την κέρδισε η υποκριτική κι έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή αμερικανική σειρά «Entourage»..

Οι 100 πιο hot Pics Sports Ever



Δεδομένου ότι οι γυναίκες των αθλητικών συνεχίζουν να παρουσιάζουν μόνο της καλύτερα προκλητικές φωτογραφίες, πρόθυμοι λαχταρούν ανεμιστήρες για περισσότερα..

Η παρουσιάστρια Μπελέν Ροντρίγκεζ είναι μοντέλο από την Αργεντινή που ζει και εργάζεται στην Ιταλία.

Η παρουσιάστρια Μπελέν Ροντρίγκεζ είναι μοντέλο από την Αργεντινή που ζει και εργάζεται στην Ιταλία.
Το 2009 και το 2010, εμφανίστηκε..

«Miss Γιαγιά 2012» στη Βραζιλία! Οταν η ηλικία δεν έχει καμία σημασία

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρει μέρος κάποια στα καλλιστεία «Miss Γιαγιά 2012»  είναι να έχει γίνει γιαγιά και να είναι από τη Βραζιλία..

H Τατιάν Μουρ είναι μια Τσερόκι

Η αμερικανίδα μοντέλο Τατιάν Μουρ κατάγεται από την αμερικάνικη φυλή των Τσερόκι και τονίζει την αυθεντική αμερικάνικη καταγωγή της σε όλες τις συνεντέυξεις της..

Φουλ στη σιλικόνη Katya Sambuca: XXL προσόντα!

Είναι παντελώς άγνωστη στο ευρύ κοινό αλλά με τέτοια προσόντα σίγουρα θα κάνει καριέρα. Ο λόγος για την καυτή Katya Sambuca η οποία αν και Ρωσίδα έδωσε τα ρέστα της στο αμερικάνικο περιοδικό XXL..

Το ποσό των 300 εκατ. ευρώ κατέβαλε η Ελλάδα στη Φινλανδία

Εγγύηση για τη συνεισφορά στο ελληνικό πακέτο διάσωσης

Οι ελληνικές τράπεζες κατέβαλαν 300 εκατ. ευρώ στην Φινλανδία ως εγγύηση για την συνεισφορά της χώρας στο ελληνικό πακέτο διάσωσης, επιβεβαίωσε την Παρασκευή σύμφωνα νε το Reuters αξιωματούχος της φινλανδικής κυβέρνησης.Νωρίτερα, η Φινλανδή υπουργός Οικονομικών Γιούτα Ουρπιλάινεν φέρεται να δήλωσε ότι καταβλήθηκαν τα χρήματα που αποτελούν μέρος της συμφωνίας που επιτεύχθηκε με τις ελληνικές τράπεζες για παροχή εγγυήσεων συνολικού ύψους 880 εκατ. ευρώ.
Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας είναι απόρρητες, αν και η φινλανδική κυβέρνηση έχει πει ότι ίσως να δημοσιεύσει κάποια μέρη. Πηγή δήλωσε νωρίτερα στο Reuters ότι η καταβολή των εγγυήσεων έγινε μέσω της Εθνικής της Alpha, της Eurobank και της Πειραιώς.
πηγη

Συνελήφθη οδηγός φορτηγού για παράνομη μεταφορά μεταναστών Το λιμεναρχείου Κορίνθου εντόπισε 50 ανθρώπους χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα

Για παράνομη μεταφορά 50 μεταναστών χωρίς χαρτιά συνελήφθη στο λιμάνι της Κορίνθου, 48χρονος οδηγός φορτηγού ψυγείου.
Άνδρες του Λιμεναρχείου της πόλης εντόπισαν στο φορτηγό του 48χρονου, μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, πενήντα αλλοδαπούς χωρίς τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Μαζί με τον 48χρονο οδηγό του φορτηγού, το οποίο κατασχέθηκε, συνελήφθησαν και οι 50 μετανάστες  πηγη

Στρος - Καν:"Δεν πίστευα ότι οι εχθροί μου θα έφταναν μέχρις εκεί"

Ο Ντομινίκ Στρος Καν δεν πίστεψε ότι "οι πολιτικοί του αντίπαλοι θα το έφθαναν μέχρις εκεί" θέλοντας να τον αποκλείσουν από τις προεδρικές εκλογές, αναφέρει στον Guardian προσθέτοντας ότι "αναφέρεται σε πρόσωπα συνδεδεμένα με τον Σαρκοζί, σε πράκτορες του Σαρκοζί"...