Οι Ευρωπαίοι διαδήλωσαν υπέρ της Ελλάδας και κατά της λιτότητας Δείτε φωτογραφίες Βρυξέλλες Λουξεμβούργο Βιέννη Βερολίνο Σκωτία - Εδιμβούργο Αμστερνταμ

Από το Λονδίνο, τις Βρυξέλλες, το Ελσίνκι μέχρι τη Λισαβόνα, το Λουξεμβούργο το Παρίσι και ξανά τη Ρώμη - Δείτε φωτογραφίες
Χιλιάδες πολίτες σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις βγήκαν στους δρόμους  το απόγευμα της Κυριακής και κρατώντας ελληνικές σημαίες, φώναξαν για το δικαίωμα της Ελλάδας στην αξιοπρέπεια,

Αμβούργο: Ενίσχυση ευρωσκεπτικιστών, απώλειες για CDU στις εκλογές

o SPD κερδίζει τις τοπικές εκλογές στο Αμβούργο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των exit poll, που εμφανίζουν το CDU της Άγκελα Μέρκελ να έχει υποστεί μεγάλες απώλειες.
Επίσης, το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) αναμένεται να εξασφαλίσει τις πρώτες του έδρες σε τοπικό κοινοβούλιο.

«Καλύτερος πρωθυπουργός 20ετίας ο Τσίπρας», εκτιμά πάνω από 50% των πολιτών

Θετικά αντιμετωπίζει την κυβέρνηση το 60,6% των πολιτών ενώ το 37,1% την αποδοκιμάζει, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής. Για τον Αλέξη Τσίπρα, το 53,7% θεωρεί ότι θα είναι καλύτερος σε σχέση με τους προηγούμενους πρωθυπουργούς τα τελευταία 20 χρόνια έναντι 34,6% που θεωρεί ότι θα είναι χειρότερος.

Μανώλης Γλέζος: Πρωτοστάτησε στη συγκέντρωση στις Βρυξέλλες

Δυναμικό παρών έδωσε σήμερα ο Μανώλης Γλέζος στη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της Ημέρας Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας, "ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής".

Αλ. Τσίπρας στο γερμανικό Stern: Η Ελλάδα σε έξι μήνες θα είναι μια άλλη χώρα * "Wir brauchen Zeit, kein Geld" Exklusives stern-Interview mit Alexis Tsipras "Wir brauchen Zeit, kein Geld"

«Δεν θέλουμε νέα δάνεια διάσωσης» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Stern, που πρόκειται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη.

Το περιοδικό συνόδευσε τον Έλληνα πρωθυπουργό για δύο μέρες στο ελληνικό κοινοβούλιο και το Μέγαρο Μάξιμου, ενόψει του αυριανού Eurogroup στις Βρυξέλλες,

Πρωτοφανές ηλεκτρονικό ριφιφί σε τράπεζες με λεία «ένα δισ. δολάρια»

Η σπείρα Carbanak δεν εισέβαλλε σε τραπεζικούς λογαριασμούς πελατών όπως συνηθίζουν άλλοι χάκερ. Εισέβαλλε απευθείας στα συστήματα δεκάδων τραπεζών σε όλο τον κόσμο, και σε διάστημα δύο ετών έκλεψε έως και ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Προειδοποίηση Π. Νικολούδη προς φοροφυγάδες

«Δεν επιθυμούμε να οδηγήσουμε ανθρώπους στη φυλακή, αλλά να εισπράξουμε όσα δικαιούται το κράτος» αναφέρει ο Π. Νικολούδης σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής».

Μην φάτε τον Σαμαρά, θα πάθετε σαλμονέλα *

Έδωσε μάχη μέχρις εσχάτων ο Σαμαράς στο ΕΛΚ, γι' αυτό το τελικό ανακοινωθέν έχει πάνω κόκκινες κηλίδες από αίμα ελληνικό και δη καλαματιανό, που έχει και χαμηλή οξύτητα.

Μη βαυκαλίζεστε, γατάκια. Τη μάχη δεν την έδωσε ο Τσίπρας στη Σύνοδο Κορυφής, την μάχη την έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς

15 Φεβρουαρίου Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου σήμερα

Αφιερωμένη στα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη καθημερινά για να κρατηθούν στη ζωή 
Η 15η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, είναι αφιερωμένη στα παιδιά που δίνουν την δική τους μάχη καθημερινά για να κρατηθούν στη ζωή.  Υπολογίζεται ότι, στον κόσμο, κάθε χρόνο, 250.000 παιδιά νοσούν από καρκίνο, ενώ στην Ελλάδα, κάθε χρόνο 300 παιδιά προσβάλλονται από τον καρκίνο και συνήθως από λευχαιμία.  

Πορεία στη Ρώμη: «Η Ελλάδα άλλαξε, ας αλλάξουμε την Ευρώπη»

Χιλιάδες άτομα έλαβαν το απόγευμα μέρος σε πορεία συμπαράστασης προς την Ελλάδα στο κέντρο της ιταλικής πρωτεύουσας.

Χιλιάδες άτομα έλαβαν το απόγευμα μέρος σε πορεία συμπαράστασης προς την Ελλάδα στο κέντρο της ιταλικής πρωτεύουσας.

15 Φλεβάρη Η αλληλεγγύη συνεχίζεται για την απαίτηση «του δικαιώματος στην ελευθερία, τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη

Η προηγούμενη Τετάρτη ήταν μόνο η αρχή. Οι διεκδικήσεις του ελληνικού λαού, η άρνηση της καταστροφικής λιτότητας, οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης αλλά και η αντίδραση στον ωμό εκβιασμό δημιούργησαν μια κινητήρια δύναμη που ώθησε χιλιάδες κόσμου στις πλατείες στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Ενα σκάνδαλο που έγινε συνήθεια

Πάνω από τρία χρόνια, οι απολυμένοι των καταστημάτων «Metropolis», στους οποίους ο Αν.κουρής χρωστάει δεδουλευμένα και αποζημιώσεις που πλέον ξεπερνούν τα 600.000 ευρώ, δίνουν αγώνα διαρκείας
Ενώ οι οφειλές της εταιρείας προς τους εργαζομένους αγγίζουν τα 600.000 ευρώ, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ προχώρησε στην απευθείας ανάθεση του ελληνικού τελικού της Eurovision στο MAD TV του Ανδρέα Κουρή,

Οι πολεμιστές του Facebook και του Twitter. Ποια είναι η σημασία των social media στον σύγχρονο πόλεμο

Από τους πρώτους πολέμους της ανθρώπινης ιστορίας ακόμα, η σημασία αυτών που πολύ αργότερα έμελλε να χαρακτηριστούν «προπαγάνδα» και «επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου» είχε γίνει εύκολα αντιληπτή.
Η ιστορία είναι γεμάτη από παραδείγματα όπου η έντεχνη χρήση της προπαγάνδας «έστρωσε τον δρόμο» για μεγάλες στρατιωτικές ή/ και πολιτικές νίκες,

Πόσο κόστιζαν οι «χρυσές» πτήσεις των τριών κυβερνητικών αεροσκαφών.

Πωλητήριο μπαίνει στο 1 από τα 3 κυβερνητικά αεροσκάφη, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Όλα τα προηγούμενα χρόνια, τα συγκεκριμένα αεροσκάφη χρησιμοποιούνταν σε διάφορα ταξίδια πολιτικών προσώπων, για λογαριασμό της εκάστοτε κυβέρνησης.