Η επίσημη παρουσίαση του CNN Greece

Το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό όνομα στον κόσμο, το CNN, εκπέμπει διαδικτυακά και στην Ελληνική Γλώσσα. Το CNN Greece, γιόρτασε την έλευσή του με μία λαμπρή εκδήλωση, παρουσία κορυφαίων στελεχών του διεθνούς οργανισμού.

Παρέμβαση ΗΠΑ για μείωση χρέους της Ελλάδας

Η Ευρώπη πρέπει να αναλάβει δράση για την απομείωση του χρέους της Ελλάδας, τονίζει Αμερικανός αξιωματούχος, σε μια νέα προσπάθεια των ΗΠΑ να πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Το πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο αξιωματούχο του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών, αναφέρει ότι «η Ευρώπη

Αστροφυσικός εξηγεί: Γιατί ο ουρανός της Αθήνας έγινε χθες κόκκινος (εικόνες)

Χθες τα social media πλημμύρισαν με εικόνες με το μαγικό ηλιοβασίλεμα που εντυπωσίασε και αιφνιδίασε τους Αθηναίους. Οχι, όμως, και τους επιστήμονες, οι οποίοι περίμεναν ότι κάτι… ιδιαίτερο θα συμβεί χθες στον αττικό ουρανό. Και μάλιστα αναμένουν να επαναληφθεί και σήμερα! Γιατί, όμως, ο ουρανός έγινε χθες ροζ;

Αστροφυσικοί και μετεωρολόγοι είχαν παρατηρήσει ότι χθες και σήμερα θα υπάρξει έξαρση της γεωμαγνητικής δραστηριότητας εξαιτίας της εμφάνισης του Σέλαος σε αρκετά νοτιότερες περιοχές απ’ ό,τι συνήθως.

Brazil- Αστυνομικός κυνηγά και εκτελεί με 11 σφαίρες τη σύζυγό του ( picture+video )

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη Βραζιλία, με έναν αστυνομικό να πυροβολεί και να σκοτώνει τη γυναίκα του.
Ο 46χρονος φαίνεται να κυνηγά στους δρόμους την 36χρονη σύζυγό του, Veridiana Rodrigues Carneiro, μετά από καυγά που είχαν.

Κλειστό το αεροδρόμιο του Μπαλί λόγω έκρηξης ηφαιστείου

Κλειστό θα παραμείνει μέχρι άυριο το διεθνές αεροδρόμιο της Ινδονησίας στο Μπαλί, το οποίο διαχειρίζεται μεγάλο αριθμό τουριστών, λόγω των ηφαιστειακών εκρήξεων του βουνού Ριντζάνι σε γειτονικό νησί.
Τα αεροδρόμια Νούραχ Ράι στο Μπαλί και Σελαπάρανγκ στη Δυτική Νουσά Τενγκαρά θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την Πέμπτη και θα αξιολογηθεί κατά πόσο θα μπορέσουν να ανοίξουν αύριο κανονικά,

Σουλτς: Να εξαιρεθεί η Ελλάδα από τις «δαγκάνες» του Συμφώνου Σταθερότητας, λόγω Προσφυγικού

Προς μια ενθαρρυντική κατεύθυνση φαίνεται πως εξελίχθηκε τελικά η συνάντηση και οι συνομιλίες του Αλέξη Τσίπρα με τον Μάρτιν Σούλτς στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να χαρακτηρίζει, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου, ως «δίκαια» τα αιτήματα της ελληνικής πλευράς στο «ανοιχτό» ακόμα θέμα των «κόκκινων» δανείων καθώς και σε αυτό του ΦΠΑ στα νησιά.

Λύση στο παρά πέντε για τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Λύση στο παρά 5΄φαίνεται να βρέθηκε για την αλυσίδα Μαρινόπουλος, η οποία λέγεται ότι βρίσκεται σε αρκετά οριακό σημείο, από πλευράς ρευστότητας.
Τραπεζικές πηγές μας επιβεβαίωναν σήμερα το πρωί το γεγονός ενός νέου δανείου από τις πιστώτριες τράπεζες.

Ο «αποχαιρετισμός» Σούλτς στους πρόσφυγες

Μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, με το οποίο αποχαιρετά τους πρώτους πρόσφυγες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης, έστειλε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς.
Το τουίτ του κ. Σουλτς, συνοδεύτηκε από δύο φωτογραφίες από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»,

Τσίπρας – Σουλτς – “Ασελμπορν: Η Ευρώπη να γίνει αγκαλιά για τους πρόσφυγες (vid)

Σε κλίμα συγκίνησης και ομοψυχίας για το προσφυγικό, μίλησαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι Ευρωπαίοι πολιτικοί που κατευόδωσαν το πρωί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος τους πρώτους 30 πρόσφυγες που αναχώρησαν για το Λουξεμβούργο.

Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι πέρασαν στους «16»

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της φάσης των «32» η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι έγιναν οι πρώτες ομάδες που κέρδισαν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League.
H «Βασίλισσα» επικράτησε έστω και δύσκολα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 1-0 επί της Παρί Σεν Ζερμέν για τον 1ο όμιλο της διοργάνωσης και σφράγισε απο την 4η αγωνιστική μία από τις δύο πρώτες θέσεις του 1ου ομίλου, που οδηγούν στην επόμενη φάση.

Ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για το γήπεδο της ΑΕΚ – Θετικά γνωμοδότησε η Γ.Γ. Περιβάλλοντος του ΥΠΑΠΕΝ

Η Γενική Γραμματεία Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού περιβάλλοντος του ΥΠΑΠΕΝ γνωμοδότησε θετικά για την μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένα από τα έγγραφα που απαιτούνται για να προχωρήσει ομαλά η διαδικασία έκδοσης άδειας ανέγερσης του γηπέδου.

Αυτά είναι τα τραγούδια που θα σας φτιάξουν τη διάθεση το πρωί (το λέει και η επιστήμη)

Οι επιστήμονες έχουν βρει ποιο είναι το τραγούδι που μπορεί να μας φτιάξει την διάθεση και τώρα πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα, αναζητώντας τα τραγούδια που μπορεί να αλλάξουν την άσχημη πρωινή διάθεση που έχουμε οι περισσότεροι, μόλις ακούσουμε το ξυπνητήρι.
Είναι δύσκολο να σηκωθεί κανείς από το κρεβάτι το πρωί. Είναι μεγάλη απόφαση να πετάξεις το πάπλωμα από πάνω σου και να σηκωθείς στο κρύο δωμάτιο, ώστε να ντυθείς και να πας στο γραφείο, στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο.