GP Μαλαισίας: Ταχύτερος ο Χάμιλτον στις ελεύθερες δοκιμές

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής επιβεβαίωσε τη φόρμα της McLaren σήμερα σημειώνοντας και στις δυο περιόδους ελεύθερων δοκιμών τον ταχύτερο χρόνο..

ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ Μοτοσικλετιστής νεκρός στους αγώνες «Track day Moto»

Αναβάτης μοτοσικλέτας ηλικίας 29 ετών έχασε τη ζωή του σήμερα στην αγωνιστική πίστα των Σερρών, κατά τη διάρκεια των αγώνων «Track day Moto».
Μοτοσικλετιστής νεκρός στους αγώνες «Track day Moto»..

Με πληθυσμιακά κριτήρια οι άδειες, καμία νέα άδεια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πληθυσμιακά κριτήρια για τα ταξί.

 Με πληθυσμιακά κριτήρια οι άδειες, καμία νέα άδεια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. «Οχι» από Ραγκούση και κόντρα με τον υπουργό Μεταφορών. Επιμέρους..

Λικνίζεται σε ρυθμούς λάτιν και «αναστατώνει» Ο "καυτός" χορός της Cameron Diaz

Το απίστευτα γυμνασμένο κορμί της μας δείχνει η διάσημη ηθοποιός Cameron Diaz στο τρέιλερ της νέας της ταινίας «What To Expect When You're Expecting»..

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ «ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!» Εκδηλώσεις αλληλεγγύης Ρώσων προς τη χώρα μας

Eορταστική εκδήλωση Φιλίας Ρωσίας, Ελλάδας και Κύπρου

 

Eορταστική εκδήλωση Φιλίας Ρωσίας, Ελλάδας και Κύπρου, με την ευκαιρία της 25ης Μαρτίου, πραγματοποιείται σήμερα στην Κεντρική Λέσχη του υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας..

«Δεν θέλουμε δώρα, μόνο αέρα ν' ανασάνουμε»! Παναγόπουλος: Φοβού τους... Γερμανούς και δώρα φέροντας

«Δεν θέλουμε χρηματικά δώρα, μόνο αέρα για να ανασάνουμε» δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA), μετά τη χθεσινή συνάντηση με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ..

Ιταλία: Κλιμακώνεται η κόντρα Μόντι - συνδικάτων

Μετά την ολοκλήρωση και της τελευταίας της συνάντησης με τους κοινωνικούς εταίρους, η κυβέρνηση του Μάριο Μόντι διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να «κάνει πίσω» σε ό,τι αφορά τις επίμαχες διατάξεις που..

Διαφωνεί ο Γιάννης Ραγκούσης και δεν θα το ψηφίσει στη Βουλή Με τροποποιήσεις το νομοσχέδιο για τα ταξί

Με μικρές αλλαγές, οι οποίες δεν αλλοιώνουν τις γενικές του αρχές, αναμένεται να τεθεί τις προσεχείς μέρες σε δημόσιο διάλογο και ακολούθως να κατατεθεί στη Βουλή, το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των ταξί. Ο αρμόδιος υπουργός Μάκης Βορίδης τόνισε στο..

Τον αντικαταστάτη του Αριέλ Ιμπαγάσα αναζητά ο Ολυμπιακός Ψάχνει 10άρι ο Βαλβέρδε

Τον αντικαταστάτη του Αριέλ Ιμπαγάσα αναζητά ο Ολυμπιακός. Ήδη έχει στείλει σκάουτερ στην Αργεντινή, τον Δημήτρη Μπαρμπαλιά που θα μείνει έναν μήνα.
 Η εφημερίδα SportDay εντόπισε τα 10αρια της Αργεντινής και κάνει μία εκτενή αναφορά..

Η αυστηρότερη ποινή που προβλέπεται Βαριά «καμπάνα» για τον Παναθηναϊκό

Η αυστηρότερη ποινή που προβλέπεται επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, οι «πράσινοι» χάνουν 3-0 το..

ΟΦΗ : Βρήκε 530.000 ευρώ για την αδειοδότηση !

Μπορεί πριν μερικές ημέρες τα πράγματα με την αδειοδότηση του ΟΦΗ για το νέο πρωτάθλημα να ήταν σε οριακό σημείο όμως από την Πέμπτη το πρωί έχει φανεί μια σημαντική αχτίδα φωτός που δίνει πολλές ελπίδες στην κρητική ομάδα να ξεπεράσει τον σκόπελο της αδειοδότησης. .

Ένας κοσμοναύτης στο πλευρό της Κρήτης για την τουριστική προβολή του νησιού

Ο Ελληνικής καταγωγής κοσμοναύτης Θεόδωρος Γιουρτσίκιν (Γραμματικόπουλος) ο οποίος είναι από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά πρόσωπα στην Ρωσία, θα συμμετάσχει στην μεγάλη γιορτή για την προώθηση του..