Στις φλόγες η Παναγία των Παρισίων: Κατέρρευσε το κωδωνοστάσιο

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα στον Καθεδρικό της Παναγιάς των Παρισίων, ενώ το αναμενόμενο διάγγελμα του προέδρου Μακρόν ακυρώθηκε, ενώ ο ίδιος μεταβαίνει στο σημείο της πυρκαγιάς. Μέσω twitter, πρόεδρος της Γαλλίας εξέφρασε την θλίψη του για το τραγικό γεγονός.

Ραδιόφωνο: Οι κορυφαίοι σε ακροαματικότητα σταθμοί της Αθήνας

Η μέτρηση ακροαματικότητας των ραδιοφώνων στην Αθήνα άλλαξε τρόπο διεξαγωγής. Η σχετική μέτρηση πέρασε από τα χέρια της Focus Bari σε αυτά της MRB και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι είναι οι κορυφαίοι σταθμοί.
Είχαν προηγηθεί σημαντικές καταγγελίες σχετικά με την προηγούμενη εταιρεία και κατά πόσο ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα που έδινε. Η νέα εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τη νέα δίμηνη μέτρησή της από τις 11 Φεβρουαρίου μέχρι τις 8 Απριλίου.

ANT1 – ΣΚΑΪ: «Χαμός» με Παπαδάκη – Οικονόμου στο ΕΣΡ

Στο στόχαστρο του ΕΣΡ φαίνεται πως μπήκαν τα κανάλια του ANT1 και του ΣΚΑΪ και πιο συγκεκριμένα οι εκπομπές των Γιώργου Παπαδάκη και Δημήτρη Οικονόμου. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό ελέγχους ως προς την ποιότητα των προγραμμάτων των τηλεοπτικών σταθμών.

ΣΚΑΪ: Στον… πάτο το κανάλι του Φαλήρου...

Κακά μαντάτα έφτασαν σήμερα το πρωί στο κανάλι του ΣΚΑΪ και αφορούσαν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού που μεταδόθηκε την Κυριακή, 14 Απριλίου. Τα νούμερα τηλεθέασης του σταθμού διαρκώς κατρακυλούν και το «ντόμινο της καταστροφής» έχει παρασύρει και την ενημερωτική πλευρά του σταθμού.

Μητσοτάκης: Συνέντευξη με σαπουνόφουσκες και κολοκυθοκορφάδες

Στον Κυριάκο Μητσοτάκη αποδόθηκε πρόσφατα πως λέει ότι τον στηρίζει μόνο μια εφημερίδα -περιθωριακή από πλευράς κυκλοφορίας, αλλά φανατική υπέρ του και κατά του Τσίπρα. Άρα τα συγκροτήματα Μαρινάκη και Αλαφούζου δεν τα θεωρεί φιλικά. Ενδεχομένως είναι κι αυτό μέρος της οπτικής με την οποία βλέπει τα πράγματα και της έφεσης στη διαστρέβλωση όταν τα παρουσιάζει.

To ίδιο λάθος Καραμανλής και Τσίπρας;

Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης 
Το πάθημα του Κώστα Καραμανλή το 2009 δεν γίνεται μάθημα για τον Αλέξη Τσίπρα που τον ακολουθεί στα ίδια εκλογικά χνάρια, «γαργαλιέται» να κάνει τις εθνικές μαζί με τις πολλές κάλπες του Μαΐου αλλά επιλέγει ως φαίνεται τον Οκτώβρη. Ο Κώστας Καραμανλής επιθυμούσε να γίνουν και εθνικές εκλογές τον Μάη του 2009 η απροθυμία όμως των στελεχών του τον απέτρεψε, με αποτέλεσμα το πλην 4,35% στις Ευρωεκλογές έναντι του ΠΑΣΟΚ να γίνει σε πέντε μήνες στις εθνικές εκλογές (Οκτώβριο 2009) πλην 10,35% υπέρ του «λεφτά υπάρχουν» του ΓΑΠ.

Ο «δημοσκοπικός παροξυσμός» της ΝΔ και τα δάνειά της

Είναι η συνήθης πρακτική της ΝΔ: κάθε φορά που κάτι δεν της πάει καλά, ή κάτι πάει καλά για την κυβέρνηση, εξαπολύει… δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι οι πολίτες ανυπομονούν να την ψηφίσουν. Το κόλπο πάλιωσε και είναι αναγνωρίσιμο.

Σε αδιέξοδο ο Βενιζέλος: Η Φώφη του δίνει πρόταση για… ΠτΔ και όχι Επικρατείας και στη ΝΔ τον αντιμετωπίζουν σαν τον…Παπαθεμελή!

Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος – μετά την απαλλαγή του από τη προανάκριση για την Novartis– εμφανίσθηκε δυναμικά στο προσκήνιο ως οιονεί εκπρόσωπος και τους Κινάλ και της… ΝΔ. Προσδοκά και στα δυο κόμματα, αλλά προ το παρόν δεν βρίσκει ανταπόκριση.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της πολιτικής σταδιοδρομίας του καθώς κινδυνεύει να βρίσκεται σε λίγους μήνες εκτός Βουλής- και χωρίς ρόλο στην πολιτική.

Μαξίμου: Υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης την άποψη Αθανασίου ότι η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού;

«Μετά τον κ. Βενιζέλο, ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου ήταν ακόμη πιο αποκαλυπτικός για τον σχεδιασμό ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για την παραγραφή των αδικημάτων του σκανδάλου Novartis» επισημαίνεται από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Τζανακόπουλος: Παρόμοιες απόψεις με τον Βενιζέλο εξέφραζαν βασιλιάδες και τσάροι

 Με απόψεις... τσάρων και βασιλιάδων του μεσαίωνα παρομοίασε τις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου για την υπόθεση της Novartis, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σε ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε ότι είναι «πολύ ενδιαφέρουσα η άποψη του κου Βενιζέλου ότι όποιος τολμά να ελέγξει το πολιτικό προσωπικό του παλιού καθεστώτος τελεί εσχάτη προδοσία». 

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος «φλερτάρει» με την Προεδρία της Δημοκρατίας

Η πρώτη, εύκολη, ανάγνωση της δήλωσης του Β. Βενιζέλου ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης, ήταν πως θέλει να είναι στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ.

Άλλωστε στην Α΄ Θεσσαλονίκης δεν θα εκλεγεί, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις μέχρι τώρα. Επιλέγει λοιπόν, σύμφωνα με τις αναλύσεις, τη σιγουριά (;) της πρώτης θέσης του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

H ξαφνική αγάπη των Πασόκων και της Φώφης για τη ΝΔ

Υπόγειες ζυμώσεις στο χώρο της «γαλάζιας» παράταξης με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο..
Η ενέργεια που δείχνει τις προθέσεις της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης είναι ο πόλεμος που ανοίγει το ΚΙΝ.ΑΛ. και η πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά να καταθέσει επίκαιρη ερώτηση για «θάψιμο» ενός βουλεύματος που αφορά την καραμανλική περίοδο διακυβέρνησης, προκειμένου να «στοιχειοθετηθεί» η κατηγορία του Κινήματος Αλλαγής προς την κυβέρνηση για υπόγεια σύμπλευση με το «καραμανλικό» στρατόπεδο.

ΝΔ: Δεν θα προτείνουμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας Σημίτη ή Βενιζέλο....

Μπορεί η συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση να είχε αρκετές αντιπαραθέσεις μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, ωστόσο τo ενδιαφέρον επικεντρώθηκε, αν και πολύ νωρίς, στα πρόσωπα που σκοπεύουν να προτείνουν τα κόμματα για επόμενο Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

Τα σενάρια για τη διαδικασία της εκλογής του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα άρχισαν να ξετυλίγονται από το απόγευμα της Τετάρτης (13/02), όπου από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης διασταύρωσαν τα ξίφη τους.

Ράβει κοστούμι Προέδρου της Δημοκρατίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ακροδεξιά φράξια του Αντώνη Σαμαρά, που συγκυβέρνησε με το βαθύ ΠΑΣΟΚ, νοιώθει πολιτικά εγγύτερα με το Σημιτιστάν, παρά με την κεντροδεξία του Καραμανλισμού. Αλλωστε ο Ευαγγελος Βενιζέλος είναι ο ευεργέτης κάθε πολιτικού που εμπλέκεται σε σκάνδαλο με τον αρθρο περί ευθύνης υπουργών.

Ζημία €240.000.000 στην Ελλάδα από συμφωνία του Ευάγγελου Βενιζέλου! Ναι, αυτόν που θέλουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Περιμένουν να γίνει λένε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης για να κάνουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας μαζί με το ΚΙΝΑΛ, τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Εκει που μας χρωστάγανε, τώρα θα μας πάρουν και το βόδι.

Και δεν είναι παροιμία στην περίπτωση της συμφωνίας που έκανε ο Ευαγγελος Βενιζέλος, καθώς οι Ελληνες φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν €240.000.000,00 δώρο σε έναν ξένο επιχειρηματία, λόγω του εν … λόγω πολιτικού!

Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είχε συνάψει μια σύμβαση για την εκμετάλευση των ναυπηγείων από τον Λιβανέζο επιχειρηματία

Ισκαντάρ Σάφα: Άρπαξε 400 εκατομμύρια για τα ναυπηγεία και μετά εξαφανίστηκε..

Τωρα ζηταει και αποζημιωση 1 δις απο το ελληνικο δημοσιο! - Εγκληματικες ευθυνες Παπανδρεου, Παμπουκη και Ασημακοπουλου

Προκαταβολές τετρακοσίων εκατομμυρίων ευρώ που δόθηκαν από το υπουργείο Αμύνης στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, έγιναν καπνός μαζί με τον Λιβανέζο επιχειρηματία Ισκαντάρ Σάφα, ο οποίος τώρα ζητάει και τα ρέστα, αφού προσφεύγει στα διαιτητικά δικαστήρια, απαιτώντας αποζημίωση ενός δισεκατομμυρίου ευρώ από το ελληνικό δημόσιο!