Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World:Πρώτη σύλληψη μεγαλοτραπεζίτη στην Ισπανία.

Ο Μιγκέλ Μπλέσα, πρώην πρόεδρος ενός από τα παλαιότερα τραπεζικά ταμιευτήρια της Ισπανίας, της Caja Madrid —που σήμερα δεν υφίσταται— έγινε ο πρώτος μεγαλοτραπεζίτης στη χώρα που συλλαμβάνεται για τις ευθύνες του στην κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού τομέα. Προσκείμενος στο συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα του πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι,

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World:Ερντογάν: Μόνον ο ΟΗΕ αποφασίζει ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στη Συρία.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ουάσινγκτον, δήλωσε σήμερα ότι επαφίεται στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών να αποφασίσει εάν θα εφαρμόσει ή όχι μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων εντός του συριακού εναέριου χώρου.

Αντιμέτωπος με το σκάνδαλο στην υπηρεσία κατά της φοροδιαφυγής ο Ομπάμα .

Αντιμέτωπος με ένα μείζον πολιτικό σκάνδαλο είναι ο Αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα μετά τις αποκαλύψεις ότι οι φορολογικές αρχές της χώρας είχαν βάλει στο στόχαστρο των ελέγχων τους, πολιτικούς από το συντηρητικό χώρο. Σήμερα επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων ανοίγει τον κύκλο των ακροάσεων στον Κογκρέσο για την υπόθεση της υπηρεσίας IRS με τον Στέβεν Μίλερ, πρώην Επίτροπο της υπηρεσίας να καλείται να δώσει εξηγήσεις. Ο Μίλερ, υπέβαλε χθες παραίτηση η οποία έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο Ομπάμα. Ήδη ο Αμερικανός…

«Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η πύλη της Κίνας στην Ευρώπη»Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World.

Την πεποίθηση του ότι μεταξύ Ελλάδας και Κίνας τώρα «ξεκινά μια ουσιαστική συνεργασία με στόχο win win» εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς, από την Κίνα, μιλώντας στο ελληνοκινεζικού επιχειρηματικό φόρουμ. Τονίζοντας ότι τώρα η Ελλάδα ανακτά τον χαμένο χρόνο, ο Έλληνας Πρωθυπουργός δήλωσε την αποφασιστικότητά του να ενισχύσει τις σχέσεις των δύο χωρών, σημειώνοντας ότι απώτερος στόχος είναι ο διπλασιασμός των ελληνικών εξαγωγών μέχρι το 2015. «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει πύλη για επενδύσεις, μεταξύ Κίνας και Ευρώπης», είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

Με «Free alcohol» ο τελικός της Eurovision 2013

Στον τελικό του Σαββάτου, του 58ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της EUROVISION 2013, πέρασε το τραγούδι με το οποίο διαγωνίζεται η Ελλάδα. Πρόκειται για το «Alcohol is Free», που ερμηνεύουν οι Koza-Mostra και ο Αγάθωνα Ιακωβίδης. Η μουσική είναι του Ηλία Κόζα και οι στίχοι του Στάθη Παχίδη. Η ελληνική αποστολή γνώρισε την αποθέωση στην αρένα του σταδίου του Μάλμε στη Σουηδία.

«40 χρόνια, μια γιορτή!»: Πολιτιστικό διήμερο εκδηλώσεων στη Πλάκα

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού γιορτάζει 40 χρόνια από την ίδρυσή της, και καλεί τους Αθηναίους να γιορτάσουν μαζί της στις 18 & 19 Μαΐου 2013 στην Πλάκα. "40 Χρόνια, μια Γιορτή!" Ένα συναρπαστικό πολιτιστικό διήμερο με συναυλίες, καλλιτεχνικά δρώμενα, ξεναγήσεις, χορούς, εκθέσεις, καντάδες και πλούσιο παιδικό πρόγραμμα, για το κοινό όλων των ηλικιών. Μία μοναδική ευκαιρία να συνδεθούμε με την ιστορία μας και να αντλήσουμε δύναμη από τον πολιτισμό μας. Μία γιορτή στην καρδιά του ιστορικού κέντρου!
18 & 19 Μαΐου, στα μνημεία, τις πλατείες και τα σοκάκια της Πλάκας!

Θέμα για το περιβάλλον, το Διαδίκτυο και την αποξένωση έπεσε στη Ν. Γλώσσα-Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World.

Θέμα για το περιβάλλον, το Διαδίκτυο και την αποξένωση των ανθρώπων έπεσε στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας (Γενικής Παιδείας) με το οποίο ξεκίνησαν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα ήταν ένα απόσπασμα από το βιβλίο του καθηγητή Πανεπιστημίου Γ. Γραμματικάκη « Ενας αστρολάβος του ουρανού και της ζωής» και ήταν ιδιαίτερα προσπελάσιμο από τους υποψήφιους, σαφές, κατανοητό και μέσα στις δυνατότητες τους.

Nikos Vertis - Oute pou me noiazei (Official Videoclip)

Νίκος Βέρτης - Ούτε που με νοιάζει
©Theama / Cobalt 2013
www.nikosvertis.com
Μουσική: Δέκος Δημήτρης
Στίχοι: Κουζέλης Βαγγέλης
Σκηνοθεσία: Luydmil Illarionov - Liusi

David Guetta - Play Hard (Official Video) ft. Ne-Yo, Akon

Play Hard feat. Ne-Yo & Akon. Available to download on iTunes here http://smarturl.it/PlayHardiTunes?IQi... ft remixes from: R3hab, Spencer & Hill, Albert Neve, & Maurizio Gubellini.

VEVOCertified, Pt. 2: Pitbull On Making Music Videos

Music video by Pitbull performing #VEVOCertified, Pt. 2: Pitbull On Making Music Videos. (C) 2013 RCA Records, a division of Sony Music Entertainment.

Tiësto - Club Life Volume 3 Mini-Mix

Get a free download of this mini-mix and pre-order CLUB LIFE - Volume Three Stockholm at

WSJDigitalNetwork-Video-News: iPads Invade the Bathroom

Toilet paper still can't be digitized, but these days two-ply may be the only printed matter still welcome in the bathroom. Charles Passy has a look at the latest wave of bathroom-friendly accessories for your tablet

Conor Maynard - Vegas Girl

Conor Maynard - Vegas Girl

 

 

..

ELENI FOUREIRA - SWEETEST LOVE OFFICIAL VIDEO FULL HD

ELENI FOUREIRA - SWEETEST LOVE OFFICIAL VIDEO FULL HD..

will.i.am Interview: Music and Our Digital Future

will.i.am is a music producer, rapper, singer, member of The Black Eyed Peas and entrepreneur.

whitehouse- Νews-Video:State Department Lunch Honoring Prime Minister Erdogan of Turkey

Vice President Joe Biden and Secretary of State John Kerry participate in a lunch at the State Department honoring Prime Minister Erdogan of Turkey.