Ηλιακοί φορτιστές κινητών στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Οι 25 σταθμοί εγκαθίστανται πιλοτικά με προοπτική εξάπλωσης του δικτύου σε όλη την πόλη
Τρεις μεγάλες αμερικανικές εταιρείες εγκαθιστούν πιλοτικά ηλιακούς φορτιστές σε διάφορα σημεία της Νέας Υόρκης, με στόχο οι Νεοϋρκέζοι να μην ξεμείνουν ποτέ από μπαταρία στο κινητό τους!

Κομισιόν: Οι καταναλωτές πληρώνουν για ταχύτητες στο ίντερνετ που δεν έχουν

Αργεί το γρήγορο ίντερνετ στην Ευρώπη
“Ο μέσος όρος της ταχύτητας σύνδεσης των ευρωπαϊκών νοικοκυριών στο διαδίκτυο, μέσω των επίγειων σταθερών γραμμών, είναι σημαντικά χαμηλότερος από τις ονομαστικές τιμές, τις οποίες οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι συνήθως προβάλλουν στις διαφημίσεις τους”, λέει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αξιοποιώντας τα αναλυτικά δεδομένα online ποιοτικής μέτρησης που ξεκίνησε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.

GP Βρετανίας: Νέα σειρά εκκίνησης, προβλέψεις!

Η τιμωρία του Πωλ ντι Ρέστα που αποκλείστηκε από τα αποτελέσματα και θα εκκινήσει σήμερα τελευταίος δημιουργεί άλλα δεδομένα στον αγώνα.
Ο Σκωτσέζος πιλότος της Force India βρέθηκε μέσα σε 24 ώρες κατά 1.5kg ελαφρύτερος έτσι το συνολικό άθροισμα βάρους του σώματός του και του μονοθεσίου υπολείπονταν από το όριο των 642kg που προβλέπει ο κανονισμός.

Τρομακτικό ατύχημα στον αγώνα GP3 στην πίστα του Σίλβερστον, σώοι οι πιλότοι.

Um acidente impressionante marcou a primeira etapa da rodada dupla da GP3 no circuito de Silverstone, na tarde deste sábado (29). Durante uma disputa por posição no início da corrida, Petr Kujala acertou a traseira do carro de David Fumanelli e decolou, passando por cima do bólido do adversário,

«Ατύχημα» το τροχαίο του Παλαιστίνιου πρωθυπουργού με όχημα Ισραηλινών

Το όχημα του Χαμντάλα εμβόλισε αυτοκίνητο που οδηγούσαν Ισραηλινοί έποικοι
Ατύχημα χαρακτηρίζουν οι παλαιστινιακές αρχές το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη σήμερα ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός Ράμι Χαμντάλα, όταν όχημα που οδηγούσαν Ισραηλινοί έποικοι έπεσε πάνω στο όχημα ασφαλείας του Χαμντάλα, σε δρόμο στη Δυτική Όχθη, ανατολικά της Βηθλεέμ.

Διαδηλωτές στην Αίγυπτο σκότωσαν Αμερικανό φωτορεπόρτερ

Χρησιμοποιούσε την κάμερα του κινητού του κοντά σε γραφείο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας του προέδρου Μόρσι, όταν στο γραφείο επιτέθηκαν διαδηλωτές
Ένας Αμερικανός φωτορεπόρτερ σκοτώθηκε σήμερα στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου κατά την διάρκεια των συγκρούσεων που σημειώθηκαν ανάμεσα σε υποστηρικτές και αντιπολιτευόμενους στον πρόεδρο της χώρας Μοχάμεντ Μόρσι, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.

Νότια Αφρική: Επεισόδια πριν την ομιλία Ομπάμα σε φοιτητές

Έκαψαν αμερικανική σημαία και κρατούσαν πλακάτ που απεικόνιζαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ με χιτλερικό μουστάκι
Επεισόδια σημειώθηκαν στη Νότια Αφρική λίγη ώρα πριν ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, μεταβεί στο Πανεπιστήμιο του Σοβέτο για την προγραμματισμένη ομιλία του σε φοιτητές.
Περίπου 300 διαδηλωτές με πλακάτ και συνθήματα κατά του κ. Ομπάμα συγκεντρώθηκαν έξω από την πανεπιστημιούπολη του Σοβέτο, όπου επρόκειτο να μιλήσει ο Ομπάμα.