15ο Ράλλυ Κορίνθου

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το 15ο Ράλλυ Κορίνθου που είναι ο δεύτερος χωμάτινος αγώνας του 47ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ 201,1 που έχει προκηρύξει η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ, ενώ προσμετρά και στο Κύπελλο Χώματος. Το 15ο Ράλλυ Κορίνθου φέτος γίνεται και πάλι Φθινοπωρινό, 22-23 Οκτωβρίου και η πόλη της Κορίνθου θα αποτελέσει το κέντρο του αγώνα. Οι ειδικές διαδρομές του αγώνα θα είναι δύο στον αριθμό και η σχεδίαση..

Ξεκινά δοκιμές ο «υποβρύχιος χαρταετός»

Χρηματοδότηση ύψους 530.000 λιρών Αγγλίας θα λάβει από τη μη κερδοσκοπική εταιρεία Carbon Trust* η εταιρεία κυματικής ενέργειας Minesto, για να δοκιμάσει στη βόρεια Ιρλανδία τη νέα της τεχνολογία «Deep Green». Η νέα τεχνολογία..

Ημέρα «δικεφάλων» στο Europa League

Το θετικό αποτέλεσμα που θα τον βάλει οδηγό του ομίλου θέλει σήμερα ο ΠΑΟΚ στο Καζάν απέναντι στη Ρουμπίν για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League (18:00, ΑΝΤ-1).Η ομάδα του..

Δύο ελληνικά σχολεία διακρίθηκαν στο Πρόγραμμα Πρωτοπόρων Σχολείων της Microsoft

Λευτέρης Ξυκομηνός
Σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν σε διεθνές επίπεδο δύο ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, κατόπιν ειδικής αξιολόγησης που διενεργείται στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Προγράμματος Πρωτοπόρων Σχολείων της Microsoft. Συγκεκριμένα, το Ελληνοαμερικανικό..

Άννα Βίσση: Χειμώνας στο REX

Ενώ όλα φαίνονταν έτοιμα για την έναρξη των εμφανίσεων της απόλυτης σταρ σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο στην Οδό Πειραιώς, τώρα νέες πληροφορίες ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και φέρουν την Άννα να έχει..

'Για φαντάσου' την Άννα.

Πολλές παρερμηνείες προέκυψαν στα λόγια της Άννας Βίσση σε κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό, όταν εκείνη είπε αστειευόμενη πως σκεφτόταν να δημιουργήσει έναν ανώνυμο λογαριασμό στο..

«Ιδιοφυΐα ο Μέσι, ωραίος ο Κριστιάνο!»

Την εκτίμησή του και τον θαυμασμό προς τον Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο Νεϊμάρ, ο οποίος χαρακτήρισε «ιδιοφυΐα» τον Αργεντινό, ενώ... αστειεύτηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 19χρονος σταρ του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου..