Ημέρα «δικεφάλων» στο Europa League

Το θετικό αποτέλεσμα που θα τον βάλει οδηγό του ομίλου θέλει σήμερα ο ΠΑΟΚ στο Καζάν απέναντι στη Ρουμπίν για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League (18:00, ΑΝΤ-1).Η ομάδα του..
Λάζλο Μπόλονι πηγαίνει στη Ρωσία με... φόρα από την Τούμπα και την εμφατική νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με 3-0 για τη Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα, το θετικό αποτέλεσμα με την Τότεναμ στη Θεσσαλονίκη (0-0) ήταν το έκτο διαδοχικό αήττητο για τον «Δικέφαλο», γεγονός το οποίο θα πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο και οδηγό για τον σημερινό αγώνα με τη ρωσική ομάδα.Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Λάζλο Μπόλονι θα παρατάξει έναν ΠΑΟΚ διαφορετικό από αυτόν του ντέρμπι με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή, στην Τούμπα.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κρέσιτς, με το καρέ της άμυνας να απαρτίζεται από τους Λίνο, Τσιρίλο, Κοντρέρας και Έτο. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Αρίας και ο Φωτάκης, έχοντας στα πλάγια τον Βιεϊρίνια και τον Γεωργιάδη αντίστοιχα. Πιο μπροστά θα αγωνιστεί ο Ίβιτς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Στέφανος Αθανασιάδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Λαζάρ, Μαλεζάς, Ρομπέρ, Τσουκαλάς και Παπάζογλου.
Από την άλλη, η πληγωμένη ΑΕΚ ψάχνει τους τρεις βαθμούς και τη νίκη κόντρα στη Στουρμ Γκρατς (ΑΝΤ1 20.00), για να εξιλεωθεί από τη βαριά ήττα στην Τούμπα και να συνεχίζει να ελπίζει για πρόκριση στο Europa League.

Η ΑΕΚ προέρχεται από την ήττα με 3-0 στην Τούμπα, παρουσιάζοντας μία εικόνα που προβλημάτισε. Η άμυνα για άλλη μία φορά ήταν σε άσχημη κατάσταση και τα κενά πολλά, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ.
Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια με Πανιώνιο και Ολυμπιακό. Έτσι, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ, με τον Ισπανό τεχνικό να έχει καταλήξει στο 4-2-3-1.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αραμπατζής, η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Κοντοέ, Κάλα, Δέλλα και τον Λαγό. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Βάργκας και Γκερέιρο, με τον Μπέλεκ στην κορυφή της επίθεσης και τους Χοσέ Κάρλος, Γκούντγιονσεν και Λεονάρντο από δεξιά προς τα αριστερά να είναι η τριάδα πίσω του

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...