Νίκος Μακρόπουλος: Από την επιτυχία της «Κρίσης» στην κρίση της ζωής του

Από το 2004, όταν κατέβηκε στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει στην καθημερινότητα του λαϊκού τραγουδιστή. Με αφορμή τη συνεργασία του στην πίστα με τον Αντύπα, ο Νίκος Μακρόπουλος κάνει τον δικό του απολογισμό και μιλάει για τη νέα του καθημερινότητα μετά την οικονομική κρίση και το πολύκροτο διαζύγιο, που του άφησε πικρή γεύση.

Βίντεο: Ο Ίσμαελ Μπλάνκο… τερματοφύλακας!

Τόσα χρόνια τα ματώνει. Να που ήρθε, όμως, η στιγμή ο Ίσμαελ Μπλάνκο να… υπερασπιστεί τα δίχτυα! Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ αναγκάστηκε να φορέσει γάντια και ν’ αποδειχθεί αξιοπρεπής και ως γκολκίπερ!
Η δουλειά του είναι να βάζει γκολ. Κι από τότε που πήγε στο Εκουαδόρ ξεκίνησε και πάλι να την κάνει καλά. 

Χειμερινές αποδράσεις* Τα επτά καλύτερα χιονοδρομικά της Ελλάδας

Οι τιμές των ημερήσιων και μηνιαίων καρτών μειώνονται αργά αλλά σταθερά. Στο συνολικό budget του πρωτάρη (ή έστω του… ανειδίκευτου) σκιέρ, όμως, έρχονται να προστεθούν κόστη όπως εκείνα της ενοικίασης εξοπλισμού και των πρώτων μαθημάτων σκι. Έχοντας, λοιπόν, όλες αυτές τις παραμέτρους κατά νου, επιχειρούμε ένα crash test στα δημοφιλέστερα από τα 22 συνολικά χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας.

Χειμερινές αποδράσεις* Ταξίδι στην Ορεινή Ναυπακτία και την Βυτίνα

Σαράντα, μόνο, χιλιόμετρα από τα παράλια του Κορινθιακού Κόλπου, όπου η θάλασσα φαίνεται σκούρα και απρόσιτη το χειμώνα, τα βουνά της Ορεινής Ναυπακτίας μας προσκαλούν.
Ταξίδι στην ονειρεμένη Ορεινή Ναυπακτία

Ο Γκλέτσος δημιούργησε την «Τελεία» - Διαβάστε την ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος

«Βασική αρχή μας είναι να διαμορφώσουμε συνθήκες βεβαιότητας, ασφάλειας και εμπιστοσύνης για τον κάθε άνθρωπο, καταρτίζοντας και υλοποιώντας εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού σε συνδυασμό με την ορθή αξιοποίηση των εθνικών πόρων», επισημαίνεται στην ιδρυτική διακήρυξη.

ΚΟΥΙΚ: ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Σφοδρή επίθεση του εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ. στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο κ. Κουίκ αναφέρθηκε με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του κ. Παπούλια.
«Είναι ένας Πρόεδρος ο οποίος δεν τήρησε ούτε καν το Σύνταγμα.

Iranians hold rallies to mark 1979 US embassy takeover *Ιράν: 35 χρόνια από την κατάληψη της αμερικανικής πρεσβείας στην Τεχεράνη

Ιρανοί πραγματοποίησαν μαζικές διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα για τον εορτασμό της 35ης επετείου του 1979 την εξαγορά της αμερικανικής πρεσβείας στην πρωτεύουσα, Τεχεράνη.

Στην Τεχεράνη, μια μεγάλη ομάδα διαδηλωτών που συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της πρώην πρεσβείας των ΗΠΑ, επίσης γνωστή ως το «άντρο κατασκοπείας," την Τρίτη και φώναζαν συνθήματα εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ.

«Τρόμαξαν» οι Τούρκοι απο τις νυχτερινές δηλώσεις και έστειλαν την TCG Büyükada (F-512) δηλώσει …(Υποταγή)*Τουρκική κορβέτα στον Καφηρέα

Φαίνεται ότι θα τρόμαξαν οι Τούρκοι από τις νυχτερινές  δηλώσεις του νέου ΥΕΘΑ που ανέλαβε νύχτα τα καθήκοντά του  και έστειλαν την  Κορβέτα TCG Büyükada (F-512)

να  μας  κάνει επίδειξη Σημαίας και όχι να δηλώσει υποταγή …Έφτασε μέχρι την Τζιά, η είδηση είναι ότι δεν έφτασε ακόμη μέχρι τον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας …

H Ιπταμένη Αθηνά της Λάρισας στους Φονιάδες της φυλής των Απάτσι! *Πρώτη γυναίκα χειριστή Apache στην Ελλάδα

Ποιος  θα τόλεγε και ποιος θα το πίστευε και όμως όλα μπορούν να συμβούν αρκεί να το Πιστεύεις ! Η  πρώτη γυναίκα που με το ζεστό της  χαμόγελο  και την ματιά της σκορπά  υποσχέσεις...Αλλά ξερνά φωτιά και Ατσάλι σαν βρεθείς στο δρόμο της !athina