Συναγερμός στη Δαμασκό - Ψάχνουν καταφύγια ενόψει επίθεσης

Μάχη με το χρόνο δίνουν οι κάτοικοι της Δαμασκού καθώς προσπαθούν να προετοιμαστούν για μια ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση της Δύσης στη Συρία και πολλοί συγκεντρώνουν εφόδια, ενώ άλλοι αναζητούν ασφαλές καταφύγιο, μακριά από πιθανούς στρατιωτικούς στόχους.

Διώρυγα της Κορίνθου-Τα εγκαίνια της Διώρυγος της Κορίνθου (1893), έργο του Κωνσταντίνου Βολανάκη.

Η Διώρυγα της Κορίνθου είναι διώρυγα η οποία ενώνει τον Σαρωνικό με τον Κορινθιακό κόλπο, στη θέση του Ισθμού της Κορίνθου, λίγο ανατολικότερα από την πόλη της Κορίνθου.

Λάκης Παπαδόπουλος - Γιάννης Γιοκαρίνης μαζί στη σκηνή

Με εφηβική ροκ διάθεση, ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γιοκαρίνης ανεβαίνουν στην σκηνή του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας στη Πεντέλη, για μία συναυλία τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην Εστία δωρεάν διανομής τροφίμων, ρούχων και οικιακού εξοπλισμού.

Με άρωμα Χόλιγουντ αλλά και διαμαρτυρίες ξεκινά το 70ο Φεστιβάλ Βενετίας

Με την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Gravity» ανοίγει το βράδυ τις πύλες του, το 70ο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας
Από το απέραντο σκοτάδι του διαστήματος...στο κόκκινο χαλί του 70ου Φεστιβάλ Βενετίας θα βρεθούν απόψε ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Σάντρα Μπούλοκ, ανοίγοντας επίσημα την αυλαία της φετινής διοργάνωσης.

Αυτοκτόνησε ο σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης

Λίγες μέρες πριν είχε εξομολογηθεί ότι βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο αποκαλύπτοντας ότι φοβάται για τη ζωή του - Η αστυνομία απέκλεισε οριστικά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας - Την Παρασκευή η κηδεία του στη Χαλκίδα
Νεκρός βρέθηκε ο γνωστός σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης στο σπίτι του στο Κολωνάκι λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι της Τετάρτης.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ Καλύτερη πόλη στον κόσμο η Μελβούρνη

«Καλύτερη πόλη του κόσμου», ανακηρύχθηκε, για τρίτη συνεχή χρονιά, η Μελβούρνη, σύμφωνα με έρευνα της The Economist Intelligence Unit. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, στην πρώτη δεκάδα των δέκα κορυφαίων πόλεων του κόσμου συμπεριλαμβάνονται άλλες τρεις αυστραλιανές πόλεις (Αδελαΐδα 5η, Σίδνεϊ 7η και Πέρθη 9η).

Περήφανος για τον ΠΑΟΚ που είδε χθες το βράδυ στην Τούμπα δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης

Ικανοποιημένος για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό με την Σάλκε παρουσιάστημε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είδε την ομάδα του να προσπαθεί και να αγγίζει το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ευχαρίστησε τον Χουμπ Στέφενς και τους παίκτες για τη «μεγάλη μάχη που έδωσαν» κόντρα στην διαιτησία, η οποία «θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη» ανάλογη των προσδοκιών.

Σούπερ Λίγκα- Εργοτέλης-Λεβαδειακός 2-0

Οι Μπαντιμπανγκά και Μπαμπάμ πρόσφεραν νέα παράσταση, έριξαν τις «μπαλωθιές» τους και ο Εργοτέλης επικράτησε, εύκολα, 2-0 του Λεβαδειακού, φτάνοντας του τέσσερις πόντους.Ο Μπαντιμπανγκά έφτιαξε, οι Αναστασάκος (46’) και Μπαμπάμ (51’) εκτέλεσαν και ο Εργοτέλης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λίγκα, επικρατώντας, εύκολα, 2-0 του Λεβαδειακού.

Ο Μάρκο Μπελινέλι υποκλίθηκε στην ποιότητα της Εθνικής ομάδας μιλώντας στη Web TV του www.sport-fm.gr.

Τι είπε ο Ιταλός σούτινγκ γκαρντ για τη μεταγραφή στους Σπερς. Ελλείψει Μπαρνιάνι και Γκαλινάρι, ο Μάρκο Μπελινέλι αποτελεί την τελευταία… ελπίδα της Ιταλίας για κάτι καλό στο Ευρωμπάσκετ.