Ο συμβολισμός που έχουν τα βραχιολάκια για το πόδι. Για τις περισσότερες γυναίκες, πρόκειται απλά για ένα αξεσουάρ.

Ο συμβολισμός που έχουν τα βραχιολάκια για το πόδι θα σας κάνουν να το σκεφτείτε πριν τα φορέσετε.Τα βραχιόλια ποδιού ή αλλιώς αλυσίδες για το πόδι ή τον αστράγαλο έχουν φορεθεί από γυναίκες σε όλη την ιστορία. Εκτός από κόσμημα ποδιού, μπορούν επίσης να δηλώσουν και την κοινωνική θέση.

Για τις περισσότερες γυναίκες, πρόκειται απλά για ένα αξεσουάρ.

Πιγκουίνος γυρίζει σπίτι και βρίσκει τη γυναίκα του… με άλλον (video)

Μπορεί η ιστορία, συγκρινόμενη με ανθρώπινα μεγέθη, να φαίνεται κάπως αστεία, αλλά είναι ίσως ένα από τα πιο σκληρά και έντονα συναισθηματικά βίντεο που κυκλοφόρησαν φέτος.
Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το National Geographic ένας αρσενικός πιγκουίνος επιστρέφει «σπίτι» του, αλλά βρίσκει τη γυναίκα του να έχει «σπιτώσει» άλλο άνδρα.

Κάτω τα χέρια από την ERT OPEN διαμηνύει η ΕΣΗΕΑ

Ανακοίνωση για την επιχείρηση κλεισίματος του αυτοδιαχειριζόμενου ραδιοφώνου ERT OPEN εξέδωσε η Ένωση Συντακτών. Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τη νέα απόπειρα φίμωσης της ελεύθερης φωνής της ERT OPEN,

Το σχόλιο του Πολάκη για τον ανασχηματισμό

Το πρώτο σχόλιο μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού έκανε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος παρέμεινε στη θέση του ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ακόμα κατεβάζουμε ταινίες με το wifi του Σαμαρά – Τρία χρόνια από τη μεγάλη αναγγελία.βιντεο.

Αναρωτήθηκε κανείς για ποιο λόγο ο Αλ. Τσίπρας έκανε τον ανασχηματισμό χτες; Γιατί τέτοια σπουδή, τέτοια βιασύνη να ολοκληρωθεί η διαδικασία παρά τις καραμπόλες και τις καθυστερήσεις, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο ή και την επόμενη εβδομάδα;
Η απάντηση είναι μια:

Μόδα φθινόπωρο 2016: H απόλυτη 90s τάση: Συνδύασε το t-shirt σου με choker

Aν είσαι fan της δεκαετίας του 90', μια τάση πρέπει να δοκιμάσεις είναι ο συνδυασμός του t-shirt με choker.

Τα πράγματα είναι απλά, διάλεξε το αγαπημένο σου μπλουζάκι με το τέλειο logo, φόρεσε το με τζιν φούστα, ή ψηλόμεσο παντελόνι.

 Από το πρωί έως το βράδυ, είναι η ιδανική λύση για τις μέρες που δεν ξέρεις τι και πως να το φορέσεις!

Μόδα φθινόπωρο 2016: Retro sportwear - Aπό την Fila μέχρι την Umbro, όλες οι μάρκες που επέστρεψαν και θα τις (ξανα) φορέσεις

Ακόμα θυμάμαι τα ασπρόμαυρα Fila αθλητικά παπουτσια που είχα στο γυμνάσιο και τα φορούσα κάθε μέρα. Τότε ήταν cool, τα ήθελαν όλοι και τα πρόσεχα καλύτερα και από τον ευατό μου. Και δεν ήταν μόνο η Fila που πρωταγωνιστούσε τότε, ήταν και άλλες μάρκες (φυσικά με σπορ επιρροές), που είχαμε όλοι μας εμμονή, μικροί - μεγάλοι. Μετά το 2000 αυτή τη τάση άλλαξε, όπως και οι εποχές και κάπως έτσι ξεχάσαμε όλα αυτά τα brand. Και άσε που τα θεωρούσαμε passé (έως σήμερα).