Από την πλ.Συντάγματος η εκκίνηση του 23ου Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας

Αναλυτικά οι διαδρομές που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν την Κυριακή.

Μια ακόμη μεγάλη γιορτή για το ποδήλατο θα λάβει χώρα στην Αθήνα την Κυριακή 17 Απριλίου. Ο λόγος για τον 23ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας, όπου το κέντρο της Αθήνας αναμένεται να κατακλυστεί από εκατοντάδες φίλους του ποδηλάτου.

Τι ζήτησε από τον Απόστολο Γκλέτσο ο Υπουργός Δημήτρης Βίτσας; (Video)

Με τον Δήμαρχο Στυλίδας συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος είναι ο συντονιστής για τη διαχείριση του προσφυγικού.

Ο κ. Βίτσας ζήτησε από τον δήμαρχο τη συνεργασία και τη βοήθεια, ώστε να εγκατασταθούν σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο στην περιοχή της Στυλίδας 50 περίπου οικογένειες προσφύγων.

«Στο Κόκκινο» οι σχέσεις Σκουρλέτη - Αρβανίτη

Άνω-κάτω έχει γίνει για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον κομματικό ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», υπό τη διεύθυνση του Κώστα Αρβανίτη. Όπως αναφέρει το «Secret», της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ο υπουργός Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος δέχθηκε κριτική για θέματα του αντικειμένου του από συγκεκριμένη βραδινή εκπομπή, με την επίκληση όμως στοιχείων που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα,

Ξέσπασε και εμφύλιος δημοσιογράφων στο MEGA

Ο εμφύλιος του Μεγάλου Καναλιού μεταφέρθηκε από τους μεγαλομετόχους στους δημοσιογράφους. Στη Γενική Συνέλευση της περασμένης Τρίτης υπήρξε μια άνευ προηγουμένου αντιπαράθεση μεταξύ των δημοσιογράφων που έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες.
Σύμφωνα με το Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, όλα συνέβησαν παρουσία

Αυτά είναι τα πρώτα διαφημιστικά σποτ του κόμματος της Ζωής (Videos)

Δεν πρόλαβε να ανακοινώσει τη δημιουργία του κόμματός της «Πλεύση Ελευθερίας», η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ήδη έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα διαφημιστικά σποτ, που καλούν στην παρθενική ομιλία της πρώην Προέδρου της Βουλής, ως επικεφαλής κόμματος πλέον.

Τα σποτ είναι λιτά και διαρκούν μόλις λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς φυσικά να θυμίζουν σε τίποτα το σποτ στο οποίο πρωταγωνίστησε προεκλογικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου,

Τσίπρας στο CNN: Ο Πάπας έδειξε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να μείνει μόνη της

Τη μεγάλη σημασία της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου, του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στη Λέσβο, επισημαίνει ο Αλ. Τσίπρας σε δηλώσεις του στο CNN
Με δηλώσεις του στο αμερικανικό δίκτυο CNN -τις οποίες έκανε μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος της επίσκεψης στο νησί και οι οποίες θα προβληθούν αργότερα εντός της ημέρας στις ΗΠΑ από τον σταθμό-,

Ποια «γυναίκα» έριξε τον Ομπάμα στα πατώματα του οβάλ γραφείου;

Τη λένε Βιβί, φοράει πάνες και πιπίλα, και παίζει ήδη τους άνδρες στα δάχτυλα... ακόμη και τους πλανητάρχες.  
Η ...κυρία με την πιπίλα, κόρη της Διευθύντριας Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι, έκανε τον πρόεδρο των ΗΠΑ να νιώσει και πάλι παιδί.

Αυτές είναι οι οικογένειες των προσφύγων που ταξιδεύουν στο Βατικανό (Photos)

Με τρεις οικογένειες Σύρων προσφύγων επιστρέφει ο Πάπας Φραγκίσκος στο Βατικανό, ανάμεσά τους και έξι παιδιά.
Οι συγκεκριμένοι πρόσφυγες θα φιλοξενηθούν από την Καθολική Εθελοντική Κοινότητα του Αγίου Αιγιδίου με έδρα τη Αιώνια Πόλη.
Μία από τις γυναίκες, η Νουρ («Άγιος φως» σημαίνει το όνομα της στα αραβικά) λίγο πριν αναχωρήσει είπε πως «το βράδυ είδε ένα πολύ φωτεινό όνειρο. Το πρωί σαν ξύπνησε τής είπαν ότι μαζί με την οικογένεια της αναχωρεί για το Βατικανό και μάλιστα μαζί με τον Πάπα».

Οι συγκλονιστικές στιγμές που «σφράγισαν» το οδοιπορικό του Πάπα στη Λέσβο (Photos-Video)

Οι παιδικές ζωγραφιές, το γράμμα για τους συγγενείς στην Ιταλία, η ευλογία και τα κλάματα των προσφύγων είναι μόνο μερικές από τις εικόνες που σφράγισαν την ιστορικη επίσκεψη του Ποντίφικα στη Λέσβο, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου.
Συγκινημένοι πρόσφυγες χαιρέτησαν και φίλησαν το χέρι των ανώτατων ηγετών των τριών εκκλησιών σε μια φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα που απηύθυνε

Πάπας Φραγκίσκος: 12 λόγοι για να τον έχεις στην καρδιά σου

Τον αποκαλούν "πάπα των φτωχών". Είναι σεμνός και διακριτικός, δημοφιλής και αστείος, διαθέσιμος για όποιον χρήζει φροντίδας και πολέμιος της διαφθοράς. Φανατικός οπαδός της San Lorenzo και αγαπημένος των νέων. Γιατί ο Πάπας Φραγκίσκος είναι "ο πιο cool ποντίφικας" όλων των εποχών (Pics)

 Από το ίδιο κιόλας βράδυ της 13ης Μαρτίου του 2013, οπότε και ο 80χρονος σήμερα Αργεντίνος - κατά κόσμον Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο -

Ιστορική επίσκεψη στη Λέσβο- Παγκόσμιο μήνυμα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες

Στη Λέσβο βρίσκεται ο Πάπας Φραγκίσκος όπου τον υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Επίσης τον καλωσόρισε και ο Σεβασμιότατος Πρόεδρος της Καθολικής Ιεραρχίας Ελλάδος Φραγκίσκος Παπαμανώλης.
O πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο. Ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τον Πάπα για την επίσκεψή του στο νησί.

Όλα τα βλέμματα στη Λέσβο- Λεπτό προς λεπτό η ιστορική συνάντηση των θρησκευτικών ηγετών από την ΕΡΤ Δείτε Φωτογραφίες

Στη Λέσβο επικεντρώνεται το διεθνές ενδιαφέρον, για την ιστορική συνάντηση των προκαθήμενων της χριστιανοσύνης, οι οποίοι θα ενώσουν τις δεήσεις τους για την επίλυση του προσφυγικού, στέλνοντας στην Ευρώπη ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Ήδη στο νησί βρίσκονται ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος. Στις 10.30 αναμένεται ο Πάπας Φραγκίσκος,

Μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου κατά την άφιξή του στη Λέσβο

Μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου κατά την άφιξή του στη Λέσβο