Δύο διάσημοι Τούρκοι ηθοποιοί κατηγορούνται ότι προσέβαλαν τον Ερντογάν και κάλεσαν σε πραξικόπημα

Τούρκοι εισαγγελείς ξεκίνησαν σήμερα έρευνα σε βάρος δύο επιφανών ηθοποιών, που κατηγορούνται ότι προσέβαλαν τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ τάχθηκαν υπέρ ενός πραξικοπήματος κατά τη διάρκεια ενός τηλεοπτικού τοκ σόου, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Νίκος Μωραΐτης: «Γιατί δεν τους βάζει ο Τσίπρας φυλακή;»

Όταν ακούτε την πτέρυγα της ΝΔ στη βουλή να ωρύεται, τότε να ξέρετε ότι κάποιος δικαστικός που πολεμάει τη διαφθορά διορίστηκε από την κυβέρνηση. Είναι κανόνας. Είναι ανακλαστική συμπεριφορά επιβίωσης των λαμόγιων.
του Νίκου Μωραΐτη
Μπορεί ο Μητσοτάκης στις βόλτες του στην πόλη να ακούει ότι είναι γκόμενος. Μπορεί να ακούει ότι ο συνομιλητής του ψήφιζε… ανέκαθεν ΣΥΡΙΖΑ (μιλάμε για ένα κόμμα που έχει υψηλά ποσοστά εδώ και μόλις έξι χρόνια), αλλά τώρα θα ψηφίσει ΝΔ. Μπορεί να ακούει φωνές που φωνάζουν «σώσε μας από τον Μαδούρο».

Ο Βενιζέλος μας έκαψε με την «ευθύνη υπουργών», τώρα έγραψε βιβλίο για την αναθεώρηση του Συντάγματος!

Ο τίτλος «κοίτα ποιος μιλάει» ταιριάζει γάντι στον πρώην ισχυρό του ΠΑΣΟΚ που πλησιάζει τη ΝΔ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σήμερα παρουσιάζει μάλιστα το βιβλίο του «Προσδοκίες και κίνδυνοι από την αναθεώρηση του Συντάγματος»

Και είναι όλοι εκεί.

Άλλοι έχουν οσμή σκανδάλων, άλλοι προφανώς ήταν φίλοι του. Και είναι μια όμορφη παρέα!

Ο Μεϊμαράκης cartoon-χιονάνθρωπος! (Photos)

Με αρκετό χιούμορ και σε προεκλογικούς προεδρικούς ρυθμούς της ΝΔ ήταν η κάρτα των Χριστουγέννων που έστειλε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τον οποίο ο πρόεδρος φρόντισε να αναβαθμίσει πρόσφατα για να γλυτώσει μία ακόμα γκρίνια και έναν ακόμα εσωτερικό «αντάρτη».


Και έτσι ο πρόεδρος του Συνεδρίου της ΝΔ και ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του κόμματος δεν έχει κανένα λόγο να μην βάζει πλάτες!

Ανακοίνωσε 11 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ο Καραμέρος

Στην παρουσίαση 11 ακόμη νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, με τον συνδυασμό #Ενωμένο Μαρούσι, προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.
Τα νέα πρόσωπα του συνδυασμού είναι οι:
Σταμάτης Λένης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής- Πρωταθλητής Στίβου
Μάριος Μανιός, Ιδιωτικός Υπάλληλος
Σταματία Μαρτίνη, Στέλεχος Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας
Αντώνης Μπιλιλής, Αυτοκινητιστής με ενεργή δράση για την προστασία των ΑΜΕΑ

Οι ευχές του Ποταμιού που ψάχνει «γραμμή»

Ευχές και από «Το Ποτάμι» που προσπαθεί να συγκλίνει τις απόψεις του, μπας και βρεθεί κάποια κοινή θέση.


Και όλο αυτό το «αλαλούμ» φαίνεται στην κάρτα των Χριστουγέννων που μας εύχεται (και αντευχόμαστε) Χρόνια Πολλά με ένα σλόγκαν κάπως -έως πολύ- συγκεχυμένο:
«Θέλουμε την Ελλάδα αλλιώς»
Έτσι χωρίς πρόσημο προοδευτικό ή μη… «Αλλιώς» προς τα εδώ ή προς τα εκεί; Γιατί όλοι κάπως αλλιώς την θέλουμε, η σύγκληση είναι το πρόβλημα!
Κάτι σαν το «Όλοι μαζί μπορούμε» της ΝΔ-ΣΚΑΪ

Χαμός στο Μαρούσι: Ο Πατούλης δεν στηρίζει την υποψηφιότητα της συζύγου του αλλά του Θ. Αμπατζόγλου

Την υποψηφιότητα του Θόδωρου Αμπατζόγλου στο δήμο Αμαρουσίου στηρίζει ο Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής. Η δήλωση του κ. Πατούλη έγινε μετά την ανακοίνωση της συζύγου του, Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη, η οποία ανακοίνωσε και αυτή την υποψηφιότητά της για το δήμο Αμαρουσίου.

«Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έγινε στο Μαρούσι ένα σημαντικό έργο, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον.

ΑΝΕΛ για Ντόρα: Η «νονά» της «Βόρειας Μακεδονίας» δεν έχει το ηθικό δικαίωμα για να κρίνει κανέναν

«Η λαλίστατη κυρία Μπακογιάννη, παρόλο που βρίσκεται σε καθεστώς πολιτικής αποστρατείας, επιμένει να προκαλεί τη μνήμη ενός ολόκληρου λαού για τα πεπραγμένα της.

Η «νονά» της «Βόρειας Μακεδονίας» και μία από τους κεντρικούς εκπροσώπους αυτών που παραχωρούν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, δεν έχει το ηθικό δικαίωμα για να κρίνει κανέναν" αναφέρει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης σε σχόλιό του για την συνέντευξη της Ντόρας  Μπακογιάννη στην εφημερίδα "Real News".

Xριστούγεννα: Ραγδαία πτώση θερμοκρασίας, βοριάδες 8 μποφόρ, χιόνια και στην Αττική - Πού αναμένεται ολικός παγετός!

Βροχές, σποραδικές καταιγίδες σε νότιες θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές, και χιόνια σε ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας αναμένονται ανήμερα των Χριστουγέννων, 25/12/2018, καθώς και την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, 26/12/2018. Παράλληλα η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική πτώση, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 7, και πιθανώς τοπικά τα 8 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, από σήμερα Σάββατο 22/12 έως και τη Δευτέρα 24/12 δεν αναμένονται σημαντικά φαινόμενα, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς στα βόρεια και τους 16 στα νότια, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 6 με 7 μποφόρ.

Λευκωσία: Τουρκική προπαγάνδα τα περί άσκησης με τις ΗΠΑ στην κυπριακή ΑΟΖ

Τους (επίσημους) τουρκικούς ισχυρισμούς περί κοινής άσκησης με τις ΗΠΑ στην κυπριακή ΑΟΖ, νότια του νησιού, διαψεύδει η Λευκωσία.
Σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείου Άμυνας (που συνοδευόταν και από φωτογραφίες) στις 17 Δεκεμβρίου έγιναν ναυτικές ασκήσεις στα νοτιοδυτικά της Κύπρου, στις οποίες συμμετείχαν τουρκικά πολεμικά, μαζί με ένα αμερικανικό σκάφος.

Πήγε να ληστέψει την τράπεζα στο βορειότερο οικισμό του κόσμου και κατέληξε ο περίγελος της Νορβηγίας

Κάποιος λόγος υπάρχει που κανείς δεν είχε τολμήσει ποτέ κάτι τέτοιο και αυτή ήταν η πρώτη (ever) ληστεία τράπεζας στο Longyearbyen.Το Longyearbyen είναι ο βορειότερος οικισμός στον κόσμο. Βρίσκεται στο νησάκι Spitsbergen της Νορβηγίας στο απομακρυσμένο αρκτικό αρχιπέλαγος του Svalbard. Είναι μια μικρή πόλη μερικών εκατοντάδων κατοίκων και είναι κυρίως διάσημη για τον ουρανό της αφού θεωρείται πως είναι από τα ιδανικότερα μέρη για να θαυμάσει κανείς ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα. Τον Βόρειο Σέλας.