La Tribune: Πώς ο Τσίπρας γύρισε το παιχνίδι

Για «γύρισμα του παιχνιδιού» από τον Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο η γαλλική «La Tribune», υπογραμμίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση κατάφερε να προσαρμοστεί στην «στρατηγική της ασφυξίας». «Η πίεση γύρισε πίσω στην Άνγκελα Μέρκελ» γράφει ο Ρομαρίκ Γκοντάν στην ανάλυσή του.

Νίκη του φοιτητικού και μαθητικού κινήματος στη Χιλή

Έπειτα από μια δεκαετία σκληρών αγώνων και συγκρούσεων στους δρόμους της Χιλής, με κορύφωση την τριετία 2011-2014, φαίνεται ότι τα αιτήματα των Χιλιανών φοιτητών και μαθητών τελικά ικανοποιούνται.

Πανούσης: Στηρίζω τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση

Τη στήριξή του στην κυβέρνηση εκφράζει ο υπ. Προστασίας του Πολίτη, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με το άρθρο του στα Νέα, που ενόχλησε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Παραίτηση Κούγια από την υπεράσπιση Σταμάτη: «Κωμικοτραγωδία» η απόδραση - παράδοση

«Κωμικοτραγωδία» αποτελεί η απόδραση και η «παράδοση» της Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με τον συνήγορό της Αλέξη Κούγια, ο οποίος ανακοίνωσε ότι παραιτείται της υπεράσπισής της λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό της στο Χαϊδάρι.

Ρόδος: Έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες για το 2015

Στο πλαίσιο της έναρξης της τουριστικής περιόδου για το έτος 2015, η Διεύθυνση Τουρισμού του δήμου Ρόδου σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου διοργάνωσαν υποδοχή για τους επιβάτες της πρώτης πτήσης charter που αφίχθη στο διεθνές αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 και ώρα 20:50.

Ξεκίνησε τις πτήσεις από την Αθήνα η «Volotea»

Η αεροπορική εταιρεία «Volotea» που συνδέει πόλεις μικρού και μεσαίου μεγέθους στην Ευρώπη, ξεκίνησε σήμερα πτήσεις από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με το δρομολόγιο Αθήνα-Βενετία, το οποίο είναι το πρώτο από τα δρομολόγια που θα προσφέρει η εταιρεία στους επιβάτες της Αθήνας, το 2015, σε Βενετία, Σαντορίνη, Παλέρμο, Πίζα/Τοσκάνη και Μπάρι.

Τσίπρας: Ο Εθνικός Κήρυξ αντιπροσωπεύει τη φωνή του Ελληνισμού στην Αμερική

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με μήνυμά του στη διεύθυνση της ομογενειακής ημερήσιας εφημερίδας για την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυσή της, αναφέρει ότι «ο Εθνικός Κήρυξ αντιπροσωπεύει τη φωνή του ελληνισμού στην Αμερική και διατηρεί ζωντανή την επικοινωνία της Ομογένειας με κάθε γωνιά της Ελλάδας».

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Ηγετική μορφή της Ελληνικής Επανάστασης, που έδρασε στην Πελοπόννησο και εξ αυτού του λόγου είναι γνωστός και ως «Γέρος του Μωριά».
Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης γεννήθηκε «εις τα 1770, Απριλίου 3, την Δευτέρα της Λαμπρής... εις ένα βουνό, εις ένα δέντρο αποκάτω, εις την παλαιάν Μεσσηνίαν, ονομαζόμενον Ραμαβούνι», όπως αναφέρει στα Απομνημονεύματά του.

Κώστας Πηλαδάκης: Από τα βίντεο κλαμπ στη δόξα, στα χρέη και τη σύλληψη

Ο Κώστας Πηλαδάκης ξεκίνησε με ένα μηχανάκι το 1986 να μοιράζει βιντεοκασέτες - Πέρασε γρήγορα στις μεγάλες μπίζνες, αλλά δεν τα κατάφερε - Σήμερα ηρθε η σύλληψη για χρέη στο δημόσιο.

Μπερλουσκόνι: Πουλάω το 75% της Μίλαν σε Κινέζους

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δείχνει να έχει αποφασίσει να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της αγαπημένης του Μίλαν.
Ο οικονομικός όμιλος στον οποίο ανήκει ο Σύλλογος της Μίλαν ονομάζεται Fininvest και είναι συμφερόντων οικογένειας Μπερλουσκόνι.

Έχει 40 παιδιά και παίζει όλη μέρα Grand Theft Auto

Ένας 56χρονος Ουαλός μπορεί να μην θυμάται τα ονόματα των παιδιών του και να μην μπορεί να τα αναγνωρίσει στον δρόμο, αλλά δεν το βάζει κάτω. Τα πάθη του και η "μανία" να αποκτήσει κι άλλα παιδιά
Ένας 56χρονος Ουαλός έχει αποκτήσει 40 παιδιά με 20 διαφορετικές γυναίκες και έχει τρία πάθη: τις γυναίκες, το αλκοόλ και το βιντεοπαιχνίδι Grand Theft Auto.

Δώρο Πάσχα: Πότε και ποιοι το δικαιούνται

Από την 1 Ιανουαρίου μέχρι 30 Απριλίου κάθε έτους η χρονική περίοδος που υπολογίζεται το δώρο.
Έως τη  Μεγάλη Τετάρτη θα πρέπει να καταβληθεί το δώρο Πάσχα στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.
Δώρο Πάσχα δικαιούνται να λάβουν όλοι οι

Ευρωλίγκα: Για τη νίκη και το πλεονέκτημα στη Μόσχα ο Ολυμπιακός

Οι σημαντικές απουσίες που έχει ο Ολυμπιακός ενόψει του σημερινού ντέρμπι κορυφής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία (20:00, Novasports) δεν αλλάζουν το στόχο της πειραϊκής ομάδας που είναι ένας και μοναδικός: η νίκη που θα της δώσει τη δυνατότητα να «αγκαλιάσει» την 2η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ευρωλίγκα: Ήττα από Άλμπα και μπελάδες για Παναθηναϊκό

Σε μπελάδες μπήκε από σήμερα ο Παναθηναϊκός, που βρίσκεται πια σε μειονεκτική θέση για την πρόκριση του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 68-66 από την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Top-16 και είναι πια τέταρτοι, με τους Γερμανούς πέμπτους αφού υστερούν του Παναθηναϊκού στην ισοβαθμία.

Το Κρεμλίνο αναμένει τον Αλ. Τσίπρα στις 8 Απριλίου και στις 9 Μαΐου, δήλωσε εκπρόσωπος του Β. Πούτιν


Το Κρεμλίνο αναμένει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα και στις 8 Απριλίου και στις 9 Μαΐου, δήλωσε απόψε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου, όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΑΣΣ.