Τα μεσσηνιακά προϊόντα Navarino Icons πάνε Λονδίνο και Βιέννη


Στο Λονδίνο και στη Βιέννη βρίσκονται πλέον τα προϊόντα Navarino Icons, σε δύο καταστήματα-ορόσημα. Στο πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου, ένα από τα πιο γνωστά παγκοσμίως, καθώς και στο κορυφαίο γκουρμέ κατάστημα Julius Meinl am Graben στη Βιέννη, έχουν κατακτήσει μια θέση τα προϊόντα που δημιουργήθηκαν με βάση τη γαστρονομική παράδοση, την ιστορική κληρονομιά και τη φύση της Μεσσηνίας, γνωστά για τις ποιοτικές επιλογές που προσφέρουν.

French and Malian Troops Confront Islamists in Seized Mali Village

BAMAKO, Mali — French soldiers battled armed Islamist occupiers of a desert village in central Mali on Wednesday, a Malian army colonel said, in the first direct ground combat involving Western troops since France launched its military operation here last week to help wrest.

Ποια είναι τα 500 επαγγέλματα και επιχειρήσεις που επιδοτούνται μέσω ΕΣΠΑ

Πεντακόσια επαγγέλματα των κλάδων της μεταποίησης, του τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών μπορούν να βγουν κερδισμένα μέσα από επιδοτήσεις του προγράμματος του ΕΣΠΑ συνολικού ύψους 456 εκατ. ευρώ.
Επιχειρηματίες που ήδη δραστηριοποιούνται στους

Βούλιαξε η Αθήνα από την ισχυρή καταιγίδα

Ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι επικρατούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ στην Αττική η δυνατή βροχόπτωση έχει προκαλέσει προβλήματα με τα περισσότερα να εντοπίζονται, κυρίως, στα δυτικά προάστια.Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί τουλάχιστον 35 κλήσεις για απάντληση υδάτων στα δυτικά και βορειοδυτικά προάστια, καθώς και μία κλήση για.

Maduro rinde cuentas ante la Asamblea Nacional en nombre del presidente Chávez

...

ΑΥΣΤΡΙΑ: ΚΙΤΣΜΠΙΧΕΛ-ΣΑΝ ΑΝΤΟΝ-ΖΕΦΙΛΝΤ-ΛΕΧ-ΜΠΑΝΤΓΚΕΣΤΑΪΝ

ΚΙΤΣΜΠΙΧΕΛΜοδάτο αλλά και σοφιστικέ, το Kitzbuhel διαθέτει πίστες για απαιτητικούς και το λαμπερό lifestyle των Αλπεων..