Βίντεο: Λουόμενοι γλίτωσαν την τελευταία στιγμή από σφυροκέφαλο καρχαρία

Για καλή τους τύχη τελευταία στιγμή ο καρχαρίας άλλαξε... γνώμη
Τα τρομακτικά δευτερόλεπτα στα οποίας ένας σφυροκέφαλος καρχαρίας κατευθυνόταν στα ρηχά νερά παραλίας στη Φλόριντα κατέγραψε με το κινητό του ο Νταν Φλιν, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται σε αποβάθρα.

Δύο άλογα νεκρά και εννέα χαροπαλεύουν, από δηλητήριο στις Πηγές του Αχέροντα

Δύο νεκρά άλογα και ακόμη έντεκα, που δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, είναι το αποτέλεσμα -κατά τις πρώτες εκτιμήσεις- δηλητηρίασης από άγνωστους δράστες, σε αγρόκτημα στις Πηγές του Αχέροντα.

Ο Απόστολος Γκλέτσος βάζει «Τελεία» - Η διακήρυξη αρχών του κόμματός του

«Ιδρύουμε την "Τελεία" ως ένα ενιαίο πολιτικό κόμμα με σκοπό να επαναφέρει στην κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική ζωή του τόπου τα θεμελιακά αυτονόητα, που συγκροτούν την Ελληνική κοινωνία ως δύναμη αντίστασης στην υποδούλωση»
Το βράδυ των εκλογών που ο Απόστολος Γκλέτσος επανεξελέγη δήμαρχος Στυλίδας προανήγγειλε την ίδρυση νέου κόμματος. «Βάζουμε "Τελεία" σε όλα αυτά που μας έχουν φέρει στο χείλος του γκρεμού. Βάζουμε "Τελεία" σε όλα αυτά που μας διχάζουν. Ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά...», είχε πει εκείνο το βράδυ ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στο LamiaReport.

Ποδηλατώντας από το Βέρμιο στη Τραπεζούντα και τη βυζαντινή μονή της Παναγίας Σουμελά διανύοντας περίπου 1890 χλμ.

Ξεκίνησαν στις 30  Ιουλίου από το Μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στην Καστανιά του Βερμίου, για φτάσουν στην Τραπεζούντα του Πόντου και τη βυζαντινή μονή της Παναγίας Σουμελά διανύοντας περίπου 1890 χλμ.

Nicola Peltz: Ολα τα φώτα στο ντεκολτέ της *Στην πρεμιέρα του “Transformers: “Age of Extinction”

Η Peltz επέλεξε να φορέσει ένα πορτοκαλί μάξι φόρεμα, με ιδιαίτερα ανοιχτό ντεκολτέ, κάτι που σχολιάστηκε πολύ σε όλη τη διάρκεια της δεξίωσης
Ολα τα φώτα πάνω της τράβηξε για άλλη μια φορά η πανέμορφη Αμερικανίδα ανερχόμενη ηθοποιός Nicola Peltz, η οποία εμφανίστηκε ιδιαίτερα λαμπερή και σέξι στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας “Transformers: Age of Extinction” στην Ιαπωνία.

Christina Aguilera: Φωτογραφίζεται γυμνή και έγκυος!

Η 33χρονη ποπ σταρ διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και φαίνεται πως δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να ποζάρει στον φακό χωρίς ρούχα
Η Christina Aguilera θέλει να γιορτάσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της με... όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα.  Μάλλον έτσι εξηγείται η απόφασή της να φωτογραφηθεί γυμνή για το περιοδικό V.