Forbes: Η Μήλος στους 6 καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς (pics)

Η Μήλος είναι μεταξύ των 6 καλύτερων καλοκαιρινών προορισμών για το καλοκαίρι του 2017, σύμφωνα με το Forbes. Συγκεκριμένα, οι Nancy Novogrod και Joan Roca, ειδικοί στα ταξίδια, την ψηφιακή τεχνολογία και την πολυτέλεια, επιλέγουν 6 μέρη από όλο τον κόσμο, όπου ο επισκέπτης μπορεί να ζήσει μια διαφορετική εμπειρία.

Συνελήφθη η διευθύντρια της Διεθνούς Αμνηστίας στην Τουρκία

Η Διεθνής Αμνηστία κατήγγειλε σήμερα τη σύλληψη από την τουρκική αστυνομία της διευθύντριάς της στη χώρα μαζί με άλλους υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε ένα νησί στα ανοικτά της Κωνσταντινούπολης και ζήτησε την άμεση απελευθέρωσή τους.
Η Ιντίλ Εσέρ, διευθύντρια της Διεθνούς Αμνηστίας Τουρκίας, συνελήφθη χθες Τετάρτη μαζί με επτά άλλους ακτιβιστές που

Αποκάλυψη: Ο Ερντογάν ήταν ο ενορχηστρωτής του αποτυχημένου πραξικοπήματος

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την απόπειρα του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία τον περασμένο Ιούλιο φέρνει στη δημοσιότητα μια νέα μελέτη του Stockholm Center for Freedom (SCF).

Σύμφωνα με αυτή, το πραξικόπημα ήταν σκηνοθετημένο και ενορχηστρωτής του δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΠΓΔΜ: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον Γκρουέφσκι

Σε βάρος του τέως πρωθυπουργού έχει ασκηθεί δίωξη για υποθέσεις διαφθοράς και κατάχρησης εξουσίας. Απορρίφθηκε αίτημα για προφυλάκισή του
Την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον τέως πρωθυπουργό Νίκολα Γκρουέφσκι, αποφάσισε, την Τρίτη δικαστήριο των Σκοπίων, στο πλαίσιο της εναντίον του δίωξης, για υποθέσεις που σχετίζονται με τις τηλεφωνικές υποκλοπές.

Κάτι «μυρίζει» με το τουρκικό πλοίο που δέχθηκε πυρά του ελληνικού Λιμενικού

(Upd) - «Δυσοσμία αναδύεται από την κρίση με την Ελλάδα για το πλοίο», είναι ο τίτλος του άρθρου της Τζουμχουριέτ αναφορικά με την υπόθεση με το τουρκικό πλοίο κατά του οποίου έβαλε σκάφος του ελληνικού Λιμενικού αφού υπήρχαν υπόνοιες ότι μεταφέρει ναρκωτικά και ο καπετάνιος του οποίου αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των ανδρών του Λιμενικού να τους ακολουθήσει για έλεγχο.

Γερμανία: Έχουμε στα χέρια μας στοιχεία από τα Panama Papers - Αρχίζει «σαφάρι» για φοροφυγάδες

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δίωξης Εγκλήματος (BKA) ανακοίνωσε ότι κατέχει ένα αντίγραφο των δεδομένων που διέρρευσαν με το σκάνδαλο των λεγόμενων Panama Papers, που έφεραν στο φως την χρήση σε ευρεία κλίμακα υπεράκτιων εταιριών για την τοποθέτηση περιουσιακών στοιχείων σε φορολογικούς παραδείσους.

Στα άκρα η κόντρα Τουρκίας-Γερμανίας - Ερντογάν: Το Βερολίνο προστατεύει τους τρομοκράτες

Μπορεί η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής G20 στο Αμβούργο, ωστόσο ο πρόεδρος της Τουρκίας πυροδοτεί για άλλη μια φορά με νέες δηλώσεις του τις ήδη τεταμένες σχέσεις των δύο χωρών.

Ο Ερντογάν δήλωσε την Τετάρτη ότι η Άγκυρα θα θεωρεί τη Γερμανία