Kylie Minogue: Διαφημίζει τη Lexus CT200h (video)

Μόδα έχουν γίνει πλέον οι διαφημίσεις αυτοκινήτων από τους stars του Χόλιγουντ. Βέβαια ο πρώτος λόγος για να κάνεις κάτι τέτοιο είναι τα χρήματα, μια και οι ανάλογες διαφημίσεις πληρώνονται καλά.

Ποιός τραγουδάει πού ?????????

A
Mark Angelo FIX
Συγκρότημα APOCALYPTICA 
Συγκρότημα ARCTURUS GAGARIN 205
B
Συγκρότημα Blues wire PASSPORT
C
Συγκρότημα CABIN 54 ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ
Συγκρότημα Crazy Lazy SOCIALISTA
E
Συγκρότημα Ekmek SOCIALISTA
J
JD Walter PENTHOUSE 21 (President Hotel)
K
Συγκρότημα Klein Mein SOCIALISTA
Fide Koksal ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
L
Συγκρότημα Lego NV NUEVO
Charles Lloyd ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Claydee Lupa ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑΣυγκρότημα On the Road ΠΥΡΗΝΑΣ
Συγκρότημα OtherView COSMOS STAGE
R
Συγκροτημα Rodrigo Y Gabriela GAZARTE..

Μια ελληνίδα καλλονή στο «Miss Model of the World»

Η 20χρονη ξανθιά καλλονή, Μαρία Πουλοπούλου, πρόκειται να μας εκπροσωπήσει στον διεθνή διαγωνισμό, «Miss Model of the World»,  που εδώ και 7 χρόνια διοργανώνεται στην Κίνα.
Ο διαγωνισμός αυτός που μετρά 23 χρόνια ιστορίας  με μεγάλες ελληνικές συμμετοχές, όπως της Δήμητρας Κωστάκη και της Νίκης Κάρτσωνα δίνει την ευκαιρία σε όλα τα μοντέλα παγκοσμίως ν’ αναγνωριστούν και να κάνουν καριέρα τόσο στη χώρα τους όσο και..

Ένα δώρο για τους θαυμαστές της H Shakira σε DVD

Μετά την κορύφωση της sold out παγκόσμιας περιοδείας της, η οποία απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, η Shakira αναμένεται να κυκλοφορήσει το «Shakira, Live From Paris» στις 5 Δεκεμβρίου.

Μεγάλη νικήτρια η Lady Gaga Όλα όσα έγιναν στα MTV Europe Awards 2011

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η νεαρή Selena Gomez. Παρότι άλλαξε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του show η πιο στιλάτη εμφάνισή της καταγράφηκε όταν έφτασε στο χώρο της διοργάνωσης φορώντας ένα δαντελένιο υπόλευκο Marchesa φόρεμα από την ανοιξιάτικη συλλογή 2012 ενώ το ίδιο λαμπερή ήταν και η τραγουδίστρια και στιχουργός Jessie J με το μακρύ λεοπάρ Dolce and Gabbana φόρεμά της στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση χωρίς γύψο μετά το ατύχημά της.
 Η Katy Perry επέλεξε total Jeremy Scott outfit αντιπροσωπεύοντας ένα πιο pop ύφος με εμφανή τα..

«Όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Τον ενθουσιασμό του για την κλήση στην Εθνική Ανδρών, εξέφρασε ο Στέφανος Καπίνο, στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας, ενόψει των φιλικών αγώνων με Ρωσία και Ρουμανία. «Ήταν όνειρο που έγινε πραγματικότητα», τόνισε. Εκτός από τον νεαρό γκολκίπερ, στην αποστολή για πρώτη φορά συμμετέχουν ο Κώστας Γιαννούλης και ο Χοσέ Χολέμπας. Για δεύτερη φορά στην καριέρα του κλήθηκε ο..

Το εικαστικό Σύμπαν των ρώσων πρωτοπόρων στο Ιδρυμα Ευγενίδου Μεγάλη έκθεση με έργα της συλλογής Κωστάκη για πρώτη φορά στην Αθήνα

Το Σύμπαν μέσα από την τέχνη. Το φως και τα μυστικά του μέσα από τους μεγάλους ρώσους εικαστικούς. Το μεγαλείο της ζωγραφικής και η εξερεύνηση του Διαστήματος μέσα από ένα σπουδαίο σύνολο έργων: τη διάσημη συλλογή Κωστάκη.

Ενα μεγάλο μέρος από τα σεβαστά σε όλον τον κόσμο έργα του αείμνηστου συλλέκτη θα ταξιδέψουν εξάλλου από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα προκειμένου να χαρίσουν στο κοινό μια ανεπανάληπτη καλλιτεχνική εμπειρία. Πρόκειται για  πίνακες,..

Αλεξάντρ Σοκούροφ: «Ολοι είµαστε Φάουστ»

Παράγει µια ενέργεια που µπορεί να οδηγήσει σε πράξεις όχι απαραιτήτως αρεστές. Νοµίζω ότι ο Γκαίτε αποτύπωσε αυτή την προσµονή για εξουσία, ακόµη και αν οι πιο αδιάκριτες σκιές της µπορεί να σχετίζονται µε αυτό που ο ίδιος θεωρεί φως. Σε κάποιες χώρες, βεβαίως, ο ουµανισµός είναι ισχυρότερος και δεν νιώθεις αυτή την ποιητική διάθεση της εξουσίας. Πώς µπορείς να φανταστείς έναν µη Γερµανό Φάουστ;».
– Αυτός ήταν ο λόγος που διατηρήσατε τη γερμανική γλώσσα στο έργο;
«Ναι, και επειδή µόνο µέσω της..

«L' ECHO»: «Ο Παπανδρέου έκανε μια τεράστια μπλόφα και κέρδισε» Η βελγική εφημερίδα εκτιμά ότι η πρόταση του δημοψηφίσματος ήταν ορθή κίνηση

Η γαλλόφωνη βελγική εφημερίδα «L' ECHO» αναφέρει στο σημερινό κύριο άρθρο της «Ο Παπανδρέου έκανε μία τεράστια μπλόφα και κέρδισε».

Το άρθρο της..

ΤΟ ΒΗΜΑ - Ελεος πια! - γνώμες

ΤΟ ΒΗΜΑ - Ελεος πια! - γνώμες

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Lucas Papademos ever closer to the position of Prime Minister - News in English

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Lucas Papademos ever closer to the position of Prime Minister - News in English

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Una faccia, una razza και πάνω οι αγορές - Οικονομία

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Una faccia, una razza και πάνω οι αγορές - Οικονομία

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Απολύθηκαν υπάλληλοι του ΥΠΕΚΑ για δωροδοκία - Περιβάλλον

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Απολύθηκαν υπάλληλοι του ΥΠΕΚΑ για δωροδοκία - Περιβάλλον

Παπαδήμος και... ΒΑΛΕ, η μόνη αποτελεσματική λύση! ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ, αλλιώς αρχίστε να τυπώνετε!

Κάθε ώρα απραξίας εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας θα τους κοστίζει μια δεκαετία στην προοπτική να επανέλθουν κάποια στιγμή στα «πράγματα»! Το λέμε έτσι απλά και κυνικά, γιατί φαίνεται..

Τι ετοιμάζει ο Νίκος Οικονομόπουλος;

Ο Νίκος Οικονομόπουλος λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεων του στο Fever με τη Δέσποινα Βανδή και τη Έλλη Κοκκίνου στις 25 Νοεμβρίου θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη
καθώς θα εμφανιστεί στη «Πύλη Αξιού» στις 11 και 12 Νοεμβρίου. Ο λαϊκός τραγουδιστής ετοιμάζει τη νέα του..

Η αναμέτρηση μιας Ελληνίδας στο Miss World 2011

Η Miss World Greece 2011 Ελένη Μιαρίτη επέστρεψε  τη Δευτέρα από τη Βρετανική πρωτεύουσα, αφού μας εκπροσώπησε επάξια στον 61ο διαγωνισμό ομορφιάς του Μις Κόσμος 2011.
Η αναμέτρηση ανάμεσα στις 120 καλλονές από όλο τον κόσμο ήταν σκληρή για την διεκδίκηση του μεγάλου στέμματος.
Και ενώ μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού θεωρήθηκαν  από την πρώτη στιγμή  η Βενεζουέλα, ωστόσο και η ελληνίδα καλλονή με το..

Ανακαλύφθηκε ένας πλανήτης διαμαντιών

Στον χάρτη του αστρικού ουρανού εμφανίστηκε ενας ασυνήθιστος πλανήτης αποτελούμενος από διαμάντια.

Η ανακάλυψη αυτή έγινε από μία διεθνή ομάδα επιστημόνων, οι οποίοι εντόπισαν ξαφνικά ένα τεράστιο ουράνιο σώμα σε απόσταση 4000 ετών φωτός από τη Γη.

Ο πλανήτης το βάρος του οποίου ξεπερνά κατά 300 φορές το βάρος της Γης είναι μέρος ενός σβησμένου άστρου. Αφού έσβησε, το άστρο άφησε πίσω του μόνο τον πυρήνα αποτελούμενο από ενώσεις υδρογόνου και οξυγόνου, που μοιάζουν με γήινα  διαμάντια.

ΠΗΓΗ

Το Soyuz TMA-02M προετοιμάζεται για την προσεδάφισή του

Το διεθνιστικό πλήρωμα του ΔΔΣ ύστερα από δύο εβδομάδες  πρόκειται να επιστρέψει στη Γη.

Τώρα κάνει την πρώτη πρόβα προσεδάφισης με το διαστημόπλοιο Soyuz TMA-02M και εξασκείται στον πίνακα διεύθυνσης στην εκπλήρωση όλων των εγχειρημάτων αποσύνδεσης, καθόδου και προσεδάφισης σε αυτόνομο καθεστώς.

Η προσεδάφιση του Soyuz προβλέπεται να γίνει στην στέπα του Καζακστάν το πρωΐ της 22 Νοεμβρίου.

ΠΗΓΗ

Ρωσικό πυραυλικό καταδρομικό φθάνει στο Βανκούβερ

Η ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου  στον Ειρηνικό ωκεανό – το πυραυλικό καταδρομικό Varyag και  το δεξαμενόπλοιο Irkut φθάνουν σήμερα για επίσκεψη στο Βανκούβερ. Είναι η πρώτη επίσκεψη των ρωσικών πολεμικών πλοίων στο καναδικό λιμάνι.
Προηγουμένως,  είχαν επισκεφτεί το λιμάνι  μόνο μη πολεμικά σκάφη της Ρωσίας, μαζί και τα περίφημα ιστιοφόρα Krusenstern και Pallada.
Τα πλοία Varyag και  Irkut θα..

Video: Ο Κανάκης «κάρφωσε» on air το Έκτακτο

Λίγο μετά την έναρξη των Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης «κάρφωσε» την επικαιρότητα. Ο σταθμός ειδοποίησε τον floor manager ότι σε τέσσερα λεπτά θα πάνε σε έκτακτο δελτίο και ο..