Μια ελληνίδα καλλονή στο «Miss Model of the World»

Η 20χρονη ξανθιά καλλονή, Μαρία Πουλοπούλου, πρόκειται να μας εκπροσωπήσει στον διεθνή διαγωνισμό, «Miss Model of the World»,  που εδώ και 7 χρόνια διοργανώνεται στην Κίνα.
Ο διαγωνισμός αυτός που μετρά 23 χρόνια ιστορίας  με μεγάλες ελληνικές συμμετοχές, όπως της Δήμητρας Κωστάκη και της Νίκης Κάρτσωνα δίνει την ευκαιρία σε όλα τα μοντέλα παγκοσμίως ν’ αναγνωριστούν και να κάνουν καριέρα τόσο στη χώρα τους όσο και..
έξω απ’ αυτήν.
Η Μαρία σπουδάζει στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών Πολιτικές Επιστήμες και όνειρό της είναι να ασχοληθεί με τη Διπλωματία. Το μότο της εξάλλου είναι “ η ομορφιά χρειάζεται διπλωματία και η διπλωματία ομορφιά”.
Ο Βασίλης Πρεβελάκης την επέλεξε για την συμμετοχή της σε αυτόν το διαγωνισμό αφού προηγουμένως την είχε γνωρίσει μέσα από το casting για την ελληνική συμμετοχή στο  Miss Universe.
O 23ος διαγωνισμός πρόκειται να υποδεχθεί  πάνω από 60  υποψήφιες στο  Hong Kong και στη συνέχεια να τις ξεναγήσει σε μεγάλες πόλεις της Κίνας, όπου θα λάβουν μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις .
Τη Μαρία συνοδεύει σε αυτό το μακρινό ταξίδι η δίδυμη αδελφή της Θεοδώρα.
Ο τελικός πρόκειται να λάβει μέρος στις 26 Νοεμβρίου στην πόλη  Shenzen, ενώ χιλιάδες θαυμαστές  θα μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν δορυφορικά από διεθνή κανάλια.
Για την ιστορία να πούμε ότι πέρσι σε αυτόν τον διαγωνισμό συμμετείχε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε συμμετοχές αλλά και διακρίσεις από καλλονές, όπως ΄Αξια Ανδρεαδάκη, Έλενα Ασημακοπούλου, Παυλίνα Κωσταγιού και Ρία Αντωνίου

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...