Μεγάλη νικήτρια η Lady Gaga Όλα όσα έγιναν στα MTV Europe Awards 2011

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η νεαρή Selena Gomez. Παρότι άλλαξε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του show η πιο στιλάτη εμφάνισή της καταγράφηκε όταν έφτασε στο χώρο της διοργάνωσης φορώντας ένα δαντελένιο υπόλευκο Marchesa φόρεμα από την ανοιξιάτικη συλλογή 2012 ενώ το ίδιο λαμπερή ήταν και η τραγουδίστρια και στιχουργός Jessie J με το μακρύ λεοπάρ Dolce and Gabbana φόρεμά της στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση χωρίς γύψο μετά το ατύχημά της.
 Η Katy Perry επέλεξε total Jeremy Scott outfit αντιπροσωπεύοντας ένα πιο pop ύφος με εμφανή τα..

παραπανίσια κιλά που φαίνεται να μην την κολακεύουν ιδιαίτερα.
Εξαιρετικές ήταν και οι εμφανίσεις των Bar Refaeli και Irina Shayk. Και εκείνες όπως η Hayden Panettiere, η οποία επέλεξε ένα μεταξωτό Tibi μίνι φόρεμα σε διχρωμία λαδί- μαύρο, εμφανίστηκαν επί σκηνής για να απονείμουν βραβείο. Τα denim φορέματα με glitter στοιχεία και αποκαλυπτικά ανοίγματα, ήταν δημιουργίες του γνωστού label Replay.
 Η Lady Gaga για μια ακόμα φορά «σάρωσε» τα βραβεία κάνοντας παράλληλα 6 διαφορετικές εμφανίσεις. Δεύτερος ήρθε ο Justin Bieber, ενώ η Katy Perry ίσως να απογοητεύτηκε από το ένα και μοναδικό βραβείο που απέσπασε.
 Αναλυτικά, τα βραβεία καλύτερο video και τραγούδι για το Born This Way, βραβείο καλύτερου και μεγαλύτερου fan club καθώς και βραβείο καλύτερης γυναίκας τραγουδίστριας πήρε η εκκεντρική Lady Gaga.
 Καλύτερος άντρας τραγουδιστής και καλύτερος pop τραγουδιστής ήταν o Justin Bieber, o οποίος τιμήθηκε και με το καινούριο βραβείο Mtv Voices Awards για την «καλύτερη κοινωνική συνείδηση» και το φιλανθρωπικό του έργο. Αυτοί ήταν οι μεγάλοι νικητές ενώ το άλλο μεγάλο φαβορί, η Katy Perry έλαβε ένα βραβείο, αυτό για το καλύτερο live.
 Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος και νικητής του βραβείου καλύτερης προώθησης, ανακηρύχτηκε ο Bruno Mars και οι τακτικοί επισκέπτες των EMA, 30 Seconds To Mars, έλαβαν το πρώτο βραβείο της βραδιάς από το red carpet pre-show στην κατηγορία ”Best Alternative” και τιμήθηκαν ξανά με το ”Best World Stage”.
 Απονεμήθηκαν ακόμη το βραβείο για το καλύτερο σχήμα παγκοσμίως στους  Big Bang, το καλύτερο rock συγκρότημα στους  Linking Park και το βραβείο Καλύτερου Hip Hop καλλιτέχνη στον ράπερ Eminem. Ειδικό βραβείο ονόματι Global Icon award (Βραβείο Παγκόσμιου Ειδώλου)  απονεμήθηκε στο συγκρότημα των θρυλικών Queen για την μακρόχρονη πορεία τους στη ροκ μουσική. Οι Queen έκλεψαν την παράσταση κλείνοντας το show με τα αθάνατα «We Will Rock You» και «We Are the Champions». Φόρος τιμής με βίντεο και τραγούδια απονεμήθηκε στην μνήμη της Amy Winehouse, η οποία θα απασχολεί για πολύ καιρό ακόμα
















ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...