Ένα δώρο για τους θαυμαστές της H Shakira σε DVD

Μετά την κορύφωση της sold out παγκόσμιας περιοδείας της, η οποία απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, η Shakira αναμένεται να κυκλοφορήσει το «Shakira, Live From Paris» στις 5 Δεκεμβρίου.
.
Αυτό το DVD είναι μια special live συναυλία η οποία γυρίστηκε στο Palais de Bercy, του Παρισιού, και θα είναι διαθέσιμη σε τρεις διαφορετικές μορφές, DVD και live audio CD, DVD και BlueRay. Θα περιέχει όλα τα παγκόσμια hits της, όπως τα  «Waka Waka», «Hips Don’t Lie» και «Whenever, Wherever». Οι fans της θα έχουν πρόσβαση και σε υλικό από τα παρασκήνια.
Η πρόσφατη παγκόσμια περιοδεία της Shakira ήταν μια από τις δημοφιλέστερες περιοδείες για τη σεζόν 2010-2011 με τους New York Times να παρουσιάζουν την τραγουδίστρια ως star  και η Hollywood Reporter να περιγράφει το show της σαν «μια μοναδική παρέλαση φωτισμών και μουσικής», ενώ οι Los Angeles Times έγραψαν: «Η Shakira έφερε εις πέρας μια αποστολή, η οποία στέφθηκε με επιτυχία και χωρίς να έχει τις ικανότητες ενός superstar».
Η περιοδεία «The Sun Comes Out», ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2010 από το Montreal του Καναδά και ολοκληρώθηκε μόλις πριν δύο εβδομάδες στο San Juan του Puerto Rico. Η Shakira πραγματοποίησε 112 shows σε 42 χώρες και πάνω από 100 πόλεις στον κόσμο. Εκτιμάται ότι το κοινό που την είδε ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια.
Το “Shakira, Live From Paris”  DVD και BlueRay θα περιέχει 22 τραγούδια και το live audio CD, το οποίο θα είναι μέρος του CD/DVD, θα περιέχει 20 live τραγούδια.


Δείτε το εξώφυλλο του «Shakira, Live From Paris»...





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...