37ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Εβαζε 12 χρόνια φωτιές στη Ρόδο

Εβαζε 12 χρόνια φωτιές στη Ρόδο Στον Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου οδηγήθηκε σήμερα ένας 37χρονος ιδιωτικός υπάλληλος που κατηγορείται για εμπρησμούς στο νησί της Ρόδου..

Εκκενώθηκαν χωριά ..Στις φλόγες η Χίος

Από τις 3.00 τα ξημερώματα μεγάλη πυρκαγιά κατακαίει την κεντρική Χίο, σε τρία μέτωπα. Το ένα βρίσκεται στην μοναδική εστία δάσους στην περιοχή του Προβατά. Περισσότερα από τρεις χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους έχουν γίνει στάχτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του politischios.gr και της της Πολιτικής Προστασίας, μόνο το 30% του πευκοδάσους του Προβατά παρέμεινε άθικτο, ενώ για ανεπανόρθωτη ζημιά που θα αργήσει να αποκατασταθεί κάνει λόγο ο δήμαρχος Χίου, κ. Λαμπρινούδης..

Σούπερ σέξι Natalia Vodianova: Κοίτα με στα παπούτσια!

Να την κοιτάξουμε στα παπούτσια θέλει στη νέα της φωτογράφηση η Natalia Vodianova… αλλά δε φαίνεται να το πετυχαίνει, μιας και οι τέλειες αναλογίες του κορμιού της σε συνδυασμό με το υπέροχο πρόσωπό της «κλέβουν» την παράσταση.
Η Ρωσίδα καλλονή πόζαρε στο φακό παρουσιάζοντας τα νέα σέξι της εταιρείας Stuart Weitzman για το χειμώνα  και παρά το γεγονός ότι είναι μητέρα τριών παιδιών δε διστάζει να φωτογραφηθεί φορώντας τα απολύτως απαραίτητα!..

Απλά υπέροχη! Οι βουτιές της Doutzen Kroes στο Μαϊάμι

Τις ομορφιές της θάλασσας χαίρεται το μοντέλο της Victoria's Secret Doutzen Kroes και τις δικές χαίρονται οι λουόμενοι που βρίσκονται κοντά της στην παραλία του Μαϊάμι. Η 27χρονη καλλονή είναι χάρμα ιδέσθαι με το μπικίνι της, ενώ για ακόμα μία φορά οι Αμερικανοί δείχνουν ότι αποφεύγουν το Photoshop, όταν έχουν να κάνουν με τέτοιες..

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ «Ξαναμμένο κορίτσι» η Alicia Keys

Είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε την Alicia Keys να ντύνεται σαν μαμά, με τζιν, τα-shits, δερμάτινα τζάκετ και αθλητικά. Η τραγουδίστρια όμως αποφάσισε να μας δείξει την σέξι της πλευρά ανεβάζοντας μια αποκαλυπτική της φωτογραφία στην ιστοσελίδα της...