Σε 8 με 10 ημέρες η επαναλειτουργία της ΕΡΤ3

Την Τρίτη θα οριστούν τελικά τα δύο μέλη της τριμελούς διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ, με την προσδοκία να εκλεγεί το συντομότερο από τους εργαζόμενους και το τρίτο μέλος της, ώστε με ορίζοντα 8-10 ημερών να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ3. Αυτό υπογράμμισαν από κοινού τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής και ο διευθύνων σύμβουλος Λάμπης Ταγματάρχης,

Βέλγιο: Κέρμα των 2,5 ευρώ για τα 200 χρόνια από τη Μάχη του Βατερλώ

Το Βασιλικό Νομισματοκοπείο του Βελγίου άρχισε από σήμερα να κόβει νομίσματα ονομαστικής αξίας... 2,5 ευρώ, σε ανάμνηση της μάχης του Βατερλώ, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες της Γαλλίας που θεωρούσε ότι η υπενθύμιση της ήττας του Ναπολέοντα πριν από 200 χρόνια θα μπορούσε να δημιουργήσει "αχρείαστες εντάσεις" στην Ευρώπη.

Γ.Βαρουφάκης: " Δεν περιμένουμε να σας αρέσουμε αλλά δεν είμαστε διεφθαρμένοι"

Την πρόταση για την εκφώνηση μιας "ομιλίας ελπίδας" από την Καγκελάριο 'Ανγκελα Μέρκελ προς τους Έλληνες, στο πρότυπο της ομιλίας του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Τζέιμς Μπερνς το 1946 στην Στουτγκάρδη με αφορμή το Σχέδιο Μάρσαλ, επανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και έκανε λόγο για την ανάγκη μιας λύσης

Αυστριακός καγκελάριος: "Αναβολή πληρωμών για πέντε χρόνια για την Ελλάδα"

«Να βρεθεί επιτέλους μία μακροπρόθεσμη λύση, για την Ελλάδα με αναβολή πληρωμών για πέντε χρόνια » ζητάει με συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα  «΄Εστεραιχ» ο καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν.

Ανδρες ιρανικού Στρατού μπαίνουν στην Συρία - Ενεπλάκησαν σε σκληρές μάχες με το ISIL (vid)

Το Ιράν σπεύδει να βοηθήσει με δεκάδες χιλιάδες Στρατού και όπλα την κυβέρνηση Ασαντ στην Συρία, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα εμφανίζει ίχνη "πολεμικής κόπωσης", καθώς έχει χάσει μεγάλο μέρος των εδαφών στο εσωτερικό της χώρας από το ISIL.

Η απόκοσμη ομορφιά της Σπιναλόγκας: Ένα βίντεο από drone που "μαγεύει"

Η Σπιναλόγκα έχει αποκτήσει τη δική της σκοτεινή ιστορία και μαγεία από τότε που «επιλέχθηκε» ως τόπος διαμονής των λεπρών.

Ωστόσο, η μοναδική γεωγραφική θέση και η ξεχωριστή ομορφιά έχουν αναδείξει σταδιακά το μέρος ως ένα δημοφιλές αξιοθέατο.

H κατεστραμμένη Ισλανδία του 2008 επιστρέφει στις αγορές - Τι έκαναν αυτοί που δεν έκανε η Ελλάδα

Το φωτεινό παράδειγμα μιας χώρας που αντιστάθηκε και νίκησε ενάντια στις Αγορές αποτελεί η Ισλανδία η οποία μετά την πλήρη αποκατάστασή της θα άρει τους κεφαλαιακούς ελέγχους που επιβλήθηκαν μετά την κατάρρευση των τραπεζών της το 2008!

Βρετανίδα έπεσε σε γκρεμό στην Κρήτη και σώθηκε χάρη στο Facebook

Ο τελευταίος λόγος για τον οποίο άνοιξε λογαριασμό στο facebook η 55χρονη Σάντι Άλκοκ, ήταν για να το χρησιμοποιήσει σε έκτακτη ανάγκη. Κι όμως ήρθε μια στιγμή που η λαμπρή ιδέα που ειχε ο Μαρκ Ζουκερμπεργκ της έσωσε (κυριολεκτικά) τη ζωή.

Επίθεση – σοκ σε δημοσιογράφο: Αντί για δήλωση, της έσβησε το τσιγάρο στο πρόσωπο! (video)

Σε άλλο… επίπεδο ανήγαγε τις επιθέσεις σε (επίμονους ή όχι) δημοσιογράφους μία Αυστραλή, η οποία δεν δίστασε να δώσει τη δική της σοκαριστική απάντηση σε μια ρεπόρτερ που έκανε το λάθος να την πλησιάσει.

Ρουμπινί: «Η Ελλάδα, ρεαλιστικά, χρειάζεται 30 με 40 δισ. ευρώ, χωρίς νέα μνημόνια»

«Η Ελλάδα, ρεαλιστικά, χρειάζεται 30 με 40 δισεκατομμύρια ευρώ νέων χρηματοδοτήσεων» δήλωσε ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα».
Ο Ρουμπινί, όμως, θεωρεί απαράδεκτο να υπάρξει τρίτο μνημόνιο, «δεδομένων όλων των απωλειών κυριαρχίας που κάτι τέτοιο συνεπάγεται».

Πανικός σε πτήση για το Ηράκλειο: Αστυνομικοί βγάζουν «σηκωτό» μεθυσμένο επιβάτη (Video)

Ομάδα εφήβων κατάφερε να προκαλέσει πανικό σε πτήση που μετέφερε τουρίστες από το Μάντσεστερ της Αγγλίας στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου.
Χειροκρότημα ανακούφισης ακούστηκε μέσα στο αεροσκάφος που μετέφερε Βρετανούς τουρίστες στο Ηράκλειο,

Με μώβ τζακαράντες, το ωραιότερο δέντρο του πλανήτη γέμισε η Αθήνα - For your eyes only

H τζακαράντα είναι το τραγουδισμένο από τον Γιώργο Σεφέρη μώβ δέντρο που κατακλύζει στο τέλος της άνοιξης με την ομορφιά του τους δρόμους της Αθήνας αλλά και πολλών μεγαλουπόλεων της Μεσογείου και της Αμερικής.
Ανήκει στην οικογένεια της μπιγκόνιας σε ένα από τα 49 είδη της και απαντάται κατά κύριο λόγο στην Νότια Αμερική, στις Μπαχάμες την Κούβα, την Καλιφόρνια,

Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί: Αγοράζουν ελληνικό νησί στο Ιόνιο

Εναν ιδιωτικό παράδεισο στην Ελλάδα, στα νερά του Ιονίου, ενδιαφέρονται να αγοράσουν οι Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί, σύμφωνα με την Washington Post

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι προτίθεται να καταβάλλει περί τα 4,7 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να αγοράσει έναν ιδιωτικό παράδεισο,

Χουντής: «Τουριστικά ο Γιούνκερ είναι φιλέλληνας»

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χουντής.

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής

Ο Σελαχεντίν Ντεμιρτάς Ο Κούρδος που έπνιξε το όνειρο του Ερντογάν HDP 80.12%

Ο Σελαχεντίν Ντεμιρτάς τάραξε την παντοκρατορία του Ερντογάν. Ποιος είναι ο Κούρδος που μπλόκαρε το σχέδιο του Ερντογάν για προεδρική δημοκρατία.
Ο αρχηγός του κουρδικού Λαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος (HDP) που στέρησε την αυτοδυναμία στο AKP είναι ο άνθρωπος που σταμάτησε τα σχέδια του Ερντογάν να συγκεντρώσει όλες τις εξουσίες στα χέρια του.

Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης Το «ευχαριστώ» της μάνας που ράγισε καρδιές (Φωτό+Βίντεο)

Ράγισαν καρδιές έξω από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης όπου η μάνα της μόλις 1,5 έτους Ραφαέλας γονάτισε για να πει ευχαριστώ στον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Ράγισαν καρδιές έξω από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης όπου η μάνα της μόλις 1,5 έτους Ραφαέλας γονάτισε για να πει ευχαριστώ στον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Η Μαγιόρκα βάζει τέλος στα όργια των Βρετανών τουριστών

Χαλινάρι στους ξέφρενους Βρετανούς τουρίστες της Μαγκαλούφ στη Μαγιόρκα επιχειρούν να βάλουν οι τοπικές αρχές, θεσπίζοντας νέους αυστηρούς κανονισμούς που συνοδεύονται από «τσουχτερά πρόστιμα», σε μια προσπάθειά τους να αλλάξουν την εικόνα του θέρετρου που πλέον έχει μετατραπεί σε σύγχρονα «Σόδομα και Γόμορρα».

ΣΟΝΙΑ ΜΠΑΟΥΜΣΤΙΝ- Αμερικανίδα διασχίζει τον Ειρηνικό Ωκεανό κωπηλατώντας (Φωτό+Βίντεο)

Μια αμερικανίδα ξεκίνησε ένα ταξίδι 9.656 χιλιομέτρων από την Ιαπωνία την Κυριακή, σε μια προσπάθεια να γίνει το τρίτο άτομο στον κόσμο και η πρώτη γυναίκα να διασχίσει τον Ειρηνικό Ωκεανό μόνη της σε βάρκα.
Αμερικανίδα διασχίζει τον Ειρηνικό Ωκεανό κωπηλατώντας

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος νέος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είναι ο νέος Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ διαδεχόμενος τον Φώτη Κουβέλη. Ο 36χρονος πρώην γραμματέας του κόμματος εξέλεξη πριν από λίγο με 312 ψήφους, έναντι 246 της συνυποψήφιάς του Μαρίας Γιαννάκάκη, σε σύνολο 590 που ψήφισαν, δηλαδή με ποσοστό 53%, συμπεριλαμβανομένων των άκυρων και των λευκών.

Νταβούτογλου: Νικητής των εκλογών είναι το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης

«Νικητής των εκλογών είναι το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης» δήλωσε πρωθυπουργός και ηγέτης του κόμματος Αχμέτ Νταβούγογλου στην ομιλία που έκανε λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ της Κυριακής απευθυνόμενος σε οπαδούς στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.