Τα 15 ακριβότερα αυτοκίνητα Έσπασαν κοντέρ στις δημοπρασίες!

Πόσα πιάνει το κλασικό αμαξάκι σου; Βγάλ' το σε δημοπρασία να δεις εκατομμυριάκια...
Φαντάσου το σκηνικό: ένα δωμάτιο τίγκα στα πλέον σπάνια και επιθυμητά στολίδια της παγκόσμιας αυτοκίνησης κι ένα τσούρμο ζάμπλουτων να μάχονται λυσσαλέα να τα βάλουν στο χέρι. Πράγματι, είσαι σε μια δημοπρασία κλασικών αυτοκινήτων και η εκρηκτική της ατμόσφαιρα σε κάνει να την αναγνωρίσεις μονομιάς!.

Τα όλο και πιο γυμνά καλοκαίρια της Δούκισσας Κάθε ψάρι στον καιρό του και η Νομικού πάντα πιο καυτή τον Αύγουστο

Δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι «μεγάλωσε στα γόνατά» μας, αλλά όντως -οι περισσότεροι εδώ μέσα- «βετεράνοι» των αντρικών περιοδικών και γέννημα θρέμμα νοτίων προαστίων, ξέρουμε την Δούκισσα από την εποχή που ήταν απλά η πιο ωραία φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ..

Παγωμένο... τσουνάμι Τρέξε για τη ζωή σου!

Όταν ο παγετώνας λιώνει, κάτι μου λέει πως δεν θες να είσαι κοντά. Αλλιώς...
Περίμενε και θα δεις! Αυτή η ατάκα ταιριάζει γάντι στο στιγμιότυπο που μας χάρισε η φύση και κατέγραψε δαιμόνιος..

«Η Γαλλία στέκεται στο πλευρό του Ιράκ»

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ καταδίκασε απερίφραστα τις αιματηρές επιθέσεις που σημειώθηκαν χθες Δευτέρα στο Ιράκ, κατά τις οποίες τουλάχιστον 111 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό..

Περού: Νέος πρωθυπουργός ο Χουάν Χιμένες

Ο πρόεδρος του Περού Ογιάντα Ουμάλα διόρισε τον δικηγόρο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χουάν Χιμένες στη θέση του νέου πρωθυπουργού της χώρας σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει το κύμα βίαιων αντιδράσεων κατά του σχεδίου Conga που αφορά την εκμετάλλευση πλούσιων..

Μία παράδοση δεκαετιών έσπασε η τενίστρια Μαρία Σαράποβα που θα γίνει πρώτη σημαιοφόρος της Ρωσίας κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου την Παρασκευή.

Μία παράδοση δεκαετιών έσπασε η τενίστρια Μαρία Σαράποβα που θα γίνει πρώτη σημαιοφόρος της Ρωσίας κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου την Παρασκευή...

Natasha Poly: Το κορίτσι του Fiat 500

Για το εξώφυλλο του γυναικείου περιοδικού «Elle» της Ρωσίας φωτογραφήθηκε η Natasha Poly, την οποία οι περισσότεροι γνώρισαν από το διαφημιστικό σποτάκι του Fiat 500. Η Natasha Poly γεννήθηκε πριν από 25 χρόνια στη Ρωσία και ασχολήθηκε από μικρή με το μόντελινγκ. .

Lady Gaga: Γνώρισε το σύντροφό της στον μπαμπά της!

Η Lady Gaga πήρε τη μεγάλη απόφαση όπως όλα δείχνουν και γνώρισε το σύντροφό της στον μπαμπά της. Έτσι, συνοδευόμενη από τον τον Taylor Kinney, πήγε στο εστιατόριο του μπαμπά, μάλλον για να πάρει την έγκρισή του..

McLaren: Άλλαξαν λάστιχα σε 2.3 sec!

Στο Χόκενχάιμ οι μηχανικοί της McLaren πέτυχαν νέο φετινό ρεκόρ πιτ στοπ στον 40ο γύρο  αλλάζοντας ελαστικά στο Τζένσον Μπάτον σε 2.3sec...

Die neueH NEA A-Klasse - das A-Team auf Testfahrt mercedesbenz

Και κλέβει τα φλας από τη μαμά της Η κόρη της Alessandra Ambrosio ποζάρει στο φακό

Εκμεταλλευόμενη το ελεύθερο από υποχρεώσεις απόγευμά της, η Alessandra Ambrosio πήρε την κόρη της, Anja και πήγαν στην παραλία του Malibu για να περάσουν χρόνο μαζί και να παίξουν..

Συρία: «Στα σύνορα» τα χημικά όπλα του Άσαντ

Το καθεστώς Ασαντ μετέφερε, σύμφωνα με τους αντάρτες, χημικά όπλα στα αεροδρόμια των συνόρων της Συρίας, μία ημέρα μετά από την απειλή της Δαμασκού ότι θα τα χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση από το εξωτερικό..

Λ.Φαμπιούς: «Απαράδεκτη» η χρήση χημικών όπλων από τη Συρία

Απαράδεκτη χαρακτήρισε τη χρήση χημικών και βιολογικών όπλων από τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς..

Με πρωτοβουλία της «Ομόνοιας» Ξεκίνησε η απογραφή του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού

Ξεκίνησε την Δευτέρα ή διαδικασία καταγραφής των μελών της Εθνικής  Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία, με πρωτοβουλία της «Ομόνοιας» του κόμματος που εκπροσωπεί τον Ελληνισμό στη γειτονική χώρα.
Βασικός στόχος της διαδικασίας, είναι η δημιουργία μιας φερέγγυας βάσης – δεδομένων για τα αριθμητικά μεγέθη της μειονότητας σε όλη την Αλβανία και όχι μόνο στην περιοχή των 99 χωριών του Αργυροκάστρου, όπου τα Τίρανα αναγνωρίζουν ως επίσημη μειονοτική περιοχή..

Σαμαράς: Υπονομευτές της χώρας οι ξένοι που λένε ότι η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει

Τους άμεσους στόχους της κυβέρνησής του προσδιόρισε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.
Αυτοί είναι, όπως τους περιέγραψε ο κ. Σαμαράς, το «να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη του λαού, χωρίς την οποία κανένα μεγάλο μεταρρυθμιστικό έργο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί» και «να ανακτήσουμε την αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό, πράγμα..

Εκπτώσεις της ΝΕL Lines σε επιβάτες προς Σάμο και Ικαρία Προσφέρει δωρεάν ταξίδι σε οδηγούς αυτοκινήτων και 30% στο εισιτήριο επιστροφής

Προσφορές προς τους επιβάτες που ταξιδεύουν από Πειραιά προς Σάμο - Ικαρία και αντίστροφα γνωστοποίησε η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου στο πλαίσιο, όπως αναφέρει, της τόνωσης της τουριστικής κίνησης προς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου...

Ξέφυγαν τον κίνδυνο τα δίδυμα που παρέσυρε ασυνείδητος μοτοσικλετιστής

Αγώνα πρέπει να δώσει το αγοράκι καθώς απαιτούνται πολλές εγχειρήσεις αποκατάστασης...

Σκάνδαλο με πλαστές εγγυητικές επιστολές στο υπουργείο Ανάπτυξης Ερευνα μετά την υπόθεση του ξενοδόχου από την Αργολίδα και την επ' αυτοφώρω σύλληψη υπαλλήλων για μίζες

Σκάνδαλο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ με πλαστές εγγυητικές επιστολές τραπεζών, φέρεται να έχει ανακαλύψει το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης που εξετάζει, τους τελευταίους μήνες, τις..

Πέθανε η Σάλι Ράιντ Η πρώτη Αμερικανίδα που ταξίδεψε στο διάστημα «έφυγε» στα 61 της

Πέθανε η Σάλι Ράιντ την Κυριακή 23 Ιουλίου ύστερα από 17μηνη μάχη με τον καρκίνο. Ηταν 61 ετών.
Η Σάλι ήταν φυσικός, η πρώτη Αμερικανίδα που ταξίδεψε στο διάστημα με το Τσάλεντζερ το 1983 (υπήρξε η τρίτη γυναίκα που ταξίδεψε στο διάστημα μετά τις κοσμοναύτριες της Σοβιετικής Ενωσης, Βαλεντίνα Τερέσκοβα το 1963 και τη Σβετλάνα Σαβίτσκαγια το 1982)...

Ο Ακης, ο μυστήριος κ. Ζαγιάτ και ο εκατομμυριούχος κ. Ντίνος


Μια μακρόχρονη φιλία κατά τη διάρκεια της οποίας διακινήθηκαν τεράστια χρηματικά ποσά σε Ελλάδα, Κύπρο και Ελβετία
 Πολλοί ίσως ενθυμούνται την εντυπωσιακή είσοδο τον Μάρτιο του 1998 του κ. Τσοχατζόπουλου στο Κρεμλίνο, όπου συνάντησε τον τότε ισχυρό άνδρα της Ρωσίας Μπορίς Γέλτσιν..