Θρύλος της Ευρώπης ο Ολυμπιακός – Κόκκινη όλη η Ελλάδα, «καίγεται» ο Πειραιάς

 Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League και οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» στον Πειραιά κάνουν τη νύχτα μέρα για το επίτευγμα της ομάδας τους.

Οι χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού που είχαν κατακλύσει τους δρόμους του Πειραιά, πανηγύρισαν το γκολ και τη νίκη της ομάδας τους.

Και στην πλατεία Κοραή έχει συγκεντρωθεί μεγάλο πλήθος φιλάθλων, όλοι ιδιαίτερα συγκινημένοι από τη μυθική νίκη της ομάδας τους.


Έγραψε Ιστορία με χρυσά γράμματα ο Ολυμπιακός που νίκησε 1-0 στην παράταση την Φιορεντίνα και κατέκτησε το Conference League στην AEK Arena (LIVE)

Μετά από 120 λεπτά αγώνα ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 στον τελικό του Conference League την Φιορεντίνα και έγραψε Ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο. Το χρυσό γκολ που έκρινε τον τελικό πέτυχε ο Ελ Κααμπί στο 116΄ της παράτασης (0-0 στα 90 λεπτά του αγώνα).

Ο Ολυμπιακός πήρε το Conference League! – Κέρδισε την Φιορεντίνα 1-0 στην παράταση – Η πρώτη ελληνική ομάδα που σηκώνει ευρωπαϊκό κύπελλο!

 Το πήρε!

Ο κόσμος παραληρεί στις κερκίδες

120’+3′: Άλλα 150 δευτερόλεπτα για το φινάλε

Άλλα τέσσερα λεπτά… Ο Ελ Αραμπί στη θέση του Ελ Κααμπί

120’+1′: ΤΕράστια φάση οι Ιταλοί με τον Κάρμο να κάνει σωτήρια προβολή στο σουτ του Ικονέ

Ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ!

113′: Στην κόντρα ο Ολυμπιακός ο Μασούρας δεν κάνει καλή πάσα αλλά ο Γιόβετιτς κερδίζει φάουλ σε καλή θέση για σέντρα Όρτα