Game of Thrones: Πρώτο με διαφορά στήθους και δεν είναι τυχαίο (pics)

Η επιστήμη απεφάνθη τα στήθη των γυναικών του Game of Thrones μοιάζουν εκπληκτικά μεταξύ τους και θεωρούνται από το ανδρικό κοινό ως τα ωραιότερα της τηλεόρασης (pics)

Ένα από τα χαρακτηριστικά που έχει κάνει το Game of Thrones μια από τις αγαπημένες σειρές των ανδρών είναι οι γοητευτικές γυναικείες παρουσίες και τα προσόντα τους.

Χαμός στην Χίο με διαδηλωτές να διώχνουν το Ν.Μηταράκη από ομιλία τους [βίντεο]

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην κεντρική πλατεία Χίου, κατά του ενδεχόμενου κατάργησης του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά, με πρωταγωνιστές τον πρώην υφυπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά Νότη Μηταράκη και μερίδα διαδηλωτών.

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Eπέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 1.335.000 ευρώ σε νομικά πρόσωπα και επιχειρήσεις

Πρόστιμα συνολικού ύψους 1.335.000 ευρώ εκ των οποίων τα 1.218.000 ευρώ για παράνομες ανοικτές πωλήσεις επέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Ειδικότερα:

Επέβαλε πρόστιμο 453.000 ευρώ  στο νομικό πρόσωπο  με την επωνυμία  EVEREST GLOBAL FUND L.P.

Εμπάργκο τέλος: Ο Ιβάν Σαββίδης ιδρύει την πρώτη ελληνορωσική εταιρεία προς εξαγωγή των ελληνικών προϊόντων στη Ρωσία

Εμπάργκο τέλος για τους Έλληνες αγρότες: Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής των αγροτών της Βόρειας Ελλάδας αγοράζει ο γνωστός Έλληνας ομογενής και προσωπικός φίλος του Β.Πούτιν, Ιβάν Σαββίδης, για να τα εξαγάγει στην Ρωσία πραγματοποιώντας την δέσμευση του Ρώσου προέδρου, για δημιουργία ελληνορωσικών  εταιρειών ώστε να προσπεραστεί το ρωσικό εμπάργκο.

Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με την Ντίλμα Ρούσεφ πρόεδρο της Βραζιλίας

Συνάντηση με την πρόεδρο της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ έχει αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής ΕΕ - CELAC, στις Βρυξέλλες.

Ο διάλογος της προέδρου της Αργεντινής με τον Ντέιβιντ Κάμερον: «Είσαι αγενής!»

Αναζωπυρώθηκε η ένταση στις σχέσεις Αργεντινής - Βρετανίας με αφορμή και πάλι τα νησιά Φόκλαντ . Ο διάλογος της προέδρου της Αργεντινής με τον Ντέιβιντ Κάμερον.
Αναζωπυρώθηκε χθες, Τετάρτη η ένταση στις σχέσεις Αργεντινής - Βρετανίας με αφορμή και πάλι τα νησιά Φόκλαντ με την πρόεδρο της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες να χαρακτηρίζει τον βρετανό πρωθυπουργό «σχεδόν αγενή»

US News: Ελληνική πρωτιά στα 16 ωραιότερα νησιά του κόσμου

Αμερικανοί ταξιδιώτες ψήφισαν για τα 16 ομορφότερα νησιά του κόσμου. Δείτε ποια περιλαμβάνονται στη λίστα και ποιο ελληνικό την οδηγεί!

Οι ταξιδιώτες – μέλη της αμερικανικής ταξιδιωτικής ιστοσελίδας US travel news, ψήφισαν για τα ομορφότερα νησιά του κόσμου.

Το Σκάνδαλο Champions League σε ΝΕΡΙΤ - ΔΤ, ή ο Δούρειος ίππος;

Η υπόθεση Champions League αποτέλεσε τον Δούρειο Ίππο για την ομάδα των Καψή - Σαμαρά - Βενιζέλου ώστε να αποκτήσουν θέσεις, δύναμη και εξουσία αρχικά στην Δ.Τ. και στην Ν.Ε.Ρ.Ι.Τ., μετέπειτα. Είναι το σημείο 0 (μηδέν) για πρόσωπα και πράγματα.
Ας αρχίσουμε όμως, από κάτι εξ΄ίσου εντυπωσιακό, 13 μήνες μετά την 11η Ιουνίου του 2013, και ας σταματήσουμε τον χρόνο στον Ιούλιο του 2014.

Συλλαλητήριο για τον ΦΠΑ σήμερα στη Χίο

Σε κοινό μέτωπο αγώνα ενάντια στην κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ καλούν οι μαζικοί φορείς της Χίου, τονίζοντας ως απαραίτητη τη συνθήκη της μαζικότητας στο σημερινό συλλαλητήριο, στις 12.00 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία του νησιού.

Κατάληψη του υπουργείου Οικονομικών από το ΠΑΜΕ

Εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ πραγματοποιούν από το πρωί κινητοποίηση στο υπουργείο Οικονομικών.

Αποχαιρετισμός στα όπλα --του Πάνου Χαρίτου

Ποτέ δεν τα πήγα καλά με τους αποχαιρετισμούς. Πάντα δυσκολευόμουν.
Όμως, όσο και να θέλεις να αποφύγεις κάποια πράγματα, γνωρίζεις πως κάποια στιγμή θα κληθείς να τα αντιμετωπίσεις.
Πριν ξεκινήσω να γράφω αυτές τις γραμμές έστειλα ένα αποχαιρετιστήριο κείμενο σε δεκαεπτά διαφορετικούς παραλήπτες.