ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ Παγώνει η συγχώνευση Εθνικής - Eurobank

Σε απόφαση για ξεχωριστή διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών Εθνικής και Eurobank οδηγήθηκε η διαπραγμάτευση κυβέρνησης και τρόικας επί της συγχώνευσης των δύο χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

ΙΣΠΑΝΙΑ- ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Κόλλησε στο «μηδέν» η Ατλέτικο (vds)

Η Ατλέτικο έχασε την ευκαιρία να κλείσει την διαφορά από την δεύτερη Ρεάλ στον έναν βαθμό καθώς έμεινε στο 0-0 με την Χετάφε στο «Αλφόνσο Πέρεθ».

Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι, με τον Φαλκάο ωστόσο να μην μπορεί να παραβιάσει την εστία του Κοδίνα.

ΣΠΟΡ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ-Superleague


ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ

Φιγκερόα: «Για νίκη στο Καραϊσκάκη»


Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα που ήταν εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο δεν το βάζει κάτω κι ευελπιστεί ότι οι «πράσινοι» θα κάνουν δυο νίκες και θα καταφέρουν να μπουν σφήνα στην πρώτη πεντάδα και στα πλέι οφ.

Natalia Rodriguez: Δείχνει, ξανά, γιατί δεν είναι... Άγγελος!

Την 30χρονη σέξι Ισπανίδα τραγουδίστρια και χορεύτρια Natalia Rodriguez φιλοξενεί στο εξώφυλλο του το αντρικό περιοδικό «FHM», η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα της, την Ισπανία.

Η Rodriguez έγινε γνωστή το 2001 όταν εμφανίστηκε στο ισπανικό σόου «Operacion Triunfo».

Cintia Dicker: Μια κοκκινομάλλα από τη Βραζιλία

Με τα νέα μαγιό του καλοκαιριού γνωστής εταιρείας πόζαρε η σέξι κοκκινομάλλα Cintia Dicker, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο χώρο της μόδας.

Η Dicker γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 1986 στη Βραζιλία από Γερμανούς γονείς και άρχισε μικρή να εργάζεται στο χώρο του μόντελινγκ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4 Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος... (pics)

Σε ένα ματς που δεν... βλεπόταν για μία ώρα, ο Ιμπαγάσα ήρθε σαν... δώρο από τον πάγκο και άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού, μοιράζοντας δύο ασίστ για γκολ και άλλες δύο τις οποίες σπατάλησαν οι συμπαίκτες του.

Οι «ερυθρόλευκοι», μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, «μάδησαν» το... κόκκινο τριφύλλι του Πλατανιά με 4-0, με σκόρερ τους Αμπντούν, Φουστέρ, Μήτρογλου και Βλαχοδήμο.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ- Γκολάρα του Μιραλάς, γκέλα για Λίβερπουλ (vds)

Ο Κέβιν Μιραλάς σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ στο 53ο λεπτό του αγώνα με την Τότεναμ στο «Ουάιτ Χαρτ Λέιν», κάνοντας το 2-1 υπέρ των «ζαχαρωτών» που βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 με το... καλημέρα, ωστόσο, ο Σίγκουρντσον στο 87' έσωσε την παρτίδα για τους γηπεδούχους διαμορφώνοντας το τελικό 2-2!

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΧΙΣΑΡ Σε 13' ο Γκέκας «καθάρισε» την Τράμπζονσπορ! (vds)

Τρελαίνει κόσμο στην Τουρκία ο Φάνης Γκέκας και με προσωπικό του γκολ στο 74΄ ο Έλληνας επιθετικός έδωσε την νίκη στην Ακχισάρ με 1-0 επί της Τράμπζονσπορ για την 28η αγωνιστική του τούρκικου πρωταθλήματος, κρατώντας έτσι την ομάδα του σε τροχιά παραμονής.

Πανικός στην Αβάνα για την Beyonce-Ρομαντικό ταξίδι με τον σύζυγό της.

Τα πέντε χρόνια έγγαμου βίου έκλεισαν η Beyonce και ο ράπερ Jay-Z και θέλησαν να πάνε ρομαντικό ταξιδάκι στην Αβάνα, στην Κούβα. Όμως υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο...

Το βράδυ της Τετάρτης το ζευγάρι πήγε να δειπνήσει στο φημισμένο εστιατόριο La Guarida. Όμως -όπως ήταν φυσικό- η παρουσία τους έγινε γνωστή και έξω από το μαγαζί επικράτησε το αδιαχώρητο.

Nέα σειρά εμφανίσεων στο CLUBVOGUE Μιχάλης Χατζηγιάννης - Μηδενιστής: Μαζί στη Θεσσαλονίκη

Χατζηγιάννης και Μηδενιστής ανεβαίνουν βόρεια, καθώς θα εμφανίζονται μαζί από αυτήν την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Με Καγιά και Συνατσάκη στην παρουσίαση MadWalk: Αυτά είναι τα ντουέτα της μεγάλης βραδιάς!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη βραδιά του MadWalk 2013, και το ΜAD ανακοίνωσε όλα τα ζευγάρια σχεδιαστών και καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν επί σκηνής.

Τα ντουέτα σχεδιαστών-τραγουδιστών του λαμπερού fashion event είναι:

Το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ των Black Sabbath-video.

Το εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ τους αποκάλυψαν οι Black Sabbath, μαζί με μερικά δευτερόλεπτα από ένα νέο κομμάτι που, προφανώς, θα περιλαμβάνεται σε αυτό.

To ντοκιμαντέρ για τον Σιδηρόπουλο

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος ήταν ο "πρίγκιπας του ροκ". "Έφυγε" νωρίς αλλά άφησε τη μουσική του σφραγίδα σε τραγούδια που έμειναν αθάνατα.

Το ντοκιμαντέρ - ταινία τιτλοφορείται "Welcome to the Show - Η μουσική κληρονομιά του Παύλου Σιδηρόπουλου" με την υπογραφή των Κώστα Πλιακό και Αλέξη Πονσέ.

Τροϊκανός υπέστη εγκεφαλικό στις διαπραγματεύσεις

Η κατάρρευση του 38χρονου Ιταλού Giovanni Callegari έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με στελέχη της κυβέρνησης για τα δημοσιονομικά μέτρα δείχνει τη πίεση κάτω από την οποία διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών της.

«ΤA ΝΕΑ» αποκαλύπτουν τον χάρτη των ελληνικών οφσόρ: διευθύνσεις και ονόματα

«ΤΑ ΝΕΑ» ανίχνευσαν τις διευθύνσεις των προσώπων που συνδέονται με τις 107 υπεράκτιες εταιρείες, εκ των οποίων μόλις οι 4 είναι γνωστές στις φορολογικές Αρχές.
Ελάχιστοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες πίσω από το πέπλο ανωνυμίας που τις καλύπτει. Από τις 107 υπεράκτιες εταιρείες ελληνικών συμφερόντων

SPOR Eλλάδα-Αγγλία-Ίσπανία: Δεν μας... προλαβαίνει με τίποτα η Βασιλεία!

Τα δύσκολα για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα αρχίσουν από του χρόνου ως προς τη βαθμολογία της UEFA. Για εφέτος δεν κινδυνεύουμε να χάσουμε την προνομιούχο 12άδα στην UEFA, ακόμα κι αν η Βασιλεία κατακτήσει μόνο με νίκες το εφετινό Europa!