SPOR Eλλάδα-Αγγλία-Ίσπανία: Δεν μας... προλαβαίνει με τίποτα η Βασιλεία!

Τα δύσκολα για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα αρχίσουν από του χρόνου ως προς τη βαθμολογία της UEFA. Για εφέτος δεν κινδυνεύουμε να χάσουμε την προνομιούχο 12άδα στην UEFA, ακόμα κι αν η Βασιλεία κατακτήσει μόνο με νίκες το εφετινό Europa!
Πολύ απλά και για τα δύο επόμενα χρόνια θα ισχύσει ό,τι και εφέτος για τις ομάδες μας στα Κύπελλα  
 Ευρώπης!


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Πέντε εσείς, πέντε κι εμείς! (vds)

H Ρεάλ Μαδρίτης ξέσπασε στη Λεβάντε που έκανε το... λάθος να προηγηθεί και πέτυχε πέντε γκολ, κάτι που κατάφερε και η Μπαρτσελόνα, στο τελευταίο ματς της ημέρας. Με τον Φάμπρεγας να... ντύνεται Μέσι (εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού) οι επερχόμενοι πρωταθλητές έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μαγιόρκα, επικρατώντας με 5-0!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ

Φαλκάο: «Δεν έχω κάποια πρόταση»

Την ώρα που τα σενάρια περί ενδιαφέροντος κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης για την απόκτησή του οργιάζουν, ο ίδιος ο Ρανταμέλ Φαλκάο δηλώνει πως δεν έχει καμία πρόταση στα χέρια του για να αποχωρήσει από την Ατλέτικο

ΟΤΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΡΙΜΕΡΑ ΝΤΙΒΙΣΙΟΝ

Το παραδέχτηκε έμμεσα ο Φουέντες!

Για πολλά χρόνια, εντός κι εκτός Ισπανίας, υπήρχαν εκείνοι που φοβούνταν ή ήλπιζαν να μιλήσει ο Εουφεμιάνο Φουέντες για τη σχέση του με το ποδόσφαιρο, έπειτα από σχόλιο ενός συγκρατούμενού του στο παρελθόν έξω από μια δικαστική αίθουσα όπου είχε πει: «Αν μιλήσει ο Εουφεμιάνο, ούτε Euro ούτε Μουντιάλ...».

5-1 ΤΗΝ ΓΡΑΝΑΔΑ

Πεντάρα η Μπέτις, ελπίζει σε Champions League (vds)

«Σίφουνας» Champions League η Μπέτις από την έδρα της Γρανάδα, την οποία φιλοδώρησε με πέντε τέρματα (5-1) σε ένα ματς που, όπως καταδεικνύει και το τελικό σκορ, εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΑΣΟΥ

Τόρες: «Δεν γυρνάω στην Ατλέτικο»

Φρένο στα σενάρια περί επιστροφής του στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο έβαλε με δηλώσεις του την Παρασκευή (5/4) ο άσος της Τσέλσι, Φερνάντο Τόρες.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΝΟΥΕΛ ΓΙΟΡΕΝΤΕ

Αλλαγή προέδρου στην Βαλένθια

Την παραίτηση του από την προεδρία της Βαλένθια υπέβαλλε ο Μανουέλ Γιορέντε, καθώς δεν τα βρήκε με την τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία είναι η μεγαλομέτοχος της ομάδας.Η Βαλένθια «υποφέρει» από χρέη, τα οποία αγγίζουν τα 360 εκατομμύρια ευρώ και η τοπική αυτοδιοίκηση ζήτησε να γίνουν αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ Ο ΒΑΣΚΟΣ

Μένει στη Βαλένθια ο Βαλβέρδε

Στο «Μεστάγια» θα βρίσκεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος αναμένει εντός των επόμενων ημερών το ραντεβού με τη διοίκηση της Βαλένθια για να φιξαριστεί το νέο συμβόλαιο.

 

 

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΑΝΤΩΣ, ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ

Εφεση για Γιλμάζ η Γαλατά

Δεν πήρε το πέναλτι, τουλάχιστον να μην χάσει και τον παίκτη για τη ρεβάνς της Τρίτης (9/4) με τη Ρεάλ. Ο λόγος για τη Γαλατάσαραϊ που κατέθεσε έφεση για την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο αρχισκόρερ της στο φετινό Champions League, Μπουράκ Γιλμάζ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΙ

Καταγγελία στην UEFA η Μπαρτσελόνα!

Μέχρι τα γραφεία της UEFA θα φτάσει η Μπαρτσελόνα για την διαιτησία του Σταρκ στην αναμέτρηση των «μπλαουγκράνα» με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League (2/4). Το ματς στο Παρίσι έληξε 2-2 και η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό της Βρακελώνης αλλα αυτό που συζητήθηκε περισσότερο ήταν το γκολ-οφσάιντ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο 79΄

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΑΛΟΝΣΟ ΚΑΙ ΡΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΜΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

«Κίτρινος πυρετός» στη Μαδρίτη

Ιδιοι οι κεντρικοί πρωταγωνιστές. Παρόμοια ιστορία. Εκ νέου έντονες αντιδράσεις. Ελειπε μόνο ο ταχυδρόμος και αυτή τη φορά έγινε με τακτ. Ηταν Νοέμβριος του 2010, προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, όταν ο Γέρζι Ντούντεκ έτρεχε να μεταφέρει την εντολή του Ζοσέ Μουρίνιο για να πάρουν επίτηδες κάρτες οι Σέρχιο Ράμος και Τσάμπι Αλόνσο στο ματς με τον Αγιαξ, ώστε να χάσουν το τελευταίο ματς του ομίλου (είχε προκριθεί η Ρεάλ) για να «καθαρίσουν» (από κάρτες).[

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ «ΚΑΜΠΑΝΑ» ΤΗΣ UEFA

Ράμος: «Δεν πήρα σκόπιμα κάρτα»

Ενοχλημένοι φαίνεται να είναι στην UEFA, με την σκοπιμότητα που έδειξε για άλλη μια φορά η Ρεάλ σε αγώνα της, σχετικά με τις κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν ο Τσάμπι Αλόνσο και ο Σέρχιο Ράμος, ώστε να μην αγωνιστούν στον επαναληπτικό προημιτελικό με την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη.

Σούμποτιτς: «Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι»

Ο Σέρβος αμυντικός της Ντόρτμουντ, Νέβεν Σούμποτιτς είναι αρκετά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του «Ροσαλέδα» και υπάρχει πίστη για νίκη στη Γερμανία, ώστε να φτάσουν στα ημιτελικά του Champions League.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ

Ντι Μαρία: «Προσοχή στη ρεβάνς»

Παρά την χθεσινή νίκη και το 3-0 επί της Γαλατά, ο Αργεντινός μέσος Άνχελ Ντι Μαρία, εξέφρασε πως η ομάδα θα πρέπει να δείξει και την ανάλογη προσοχή στον επαναληπτικό της Κωνσταντινούπολης και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάνε... για τουρισμό.

ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ

Οπλισμένοι και επικίνδυνοι στην Μπάγερν

Η τοποθέτηση του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ τα «έλεγε» όλα: «Επρεπε να έχουμε σημειώσει τρίτο γκολ». Οχι για το μπλακ τζακ, για να φτάσει η Μπάγερν τα είκοσι ένα στο τρέχον Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά προκειμένου να βάλει ακόμα μεγαλύτερα θεμέλια πρόκρισης στα ημιτελικά αυτού. Νίκησε τελικά με 2-0 τη Γιουβέντους, πόσο όμως... μη σταθερά είναι τα θεμέλια αυτού με τη συχνότητα και με την άνεση που σκοράρει;
ΔιεθνήΑγγλία

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ 32ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

«Ζωντανή» η Βίλα, στην 4άδα η Αρσεναλ (vds)

«Διπλό» παραμονής για την Αστον Βίλα με 3-1 στο Στόουκ επί της τοπικής ομάδας, την ώρα που η Αρσεναλ με το 2-1 επί της Γουέστ Μπρομ βρίσκεται προσωρινά εντός τετράδας Champions League.[

ΚΑΡΑ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

Καραγκούνης: «Εδώ σε χειροκροτούν και στις ήττες» (vds)

Ο Γιώργος Καραγκούνης απολαμβάνει κάθε μέρα που ζει στο Λονδίνο και την Φούλαμ, ενώ κι ο ίδιος χαίρει μεγάλης εκτίμησης τόσο εντός, όσο κι εκτός «Κρέιβεν Κότατζ». Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας μίλησε στην «Fulham TV» για την διαφορετική κουλτούρα που επικρατεί στην Αγγλία, το επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ και την οργάνωση των «κότατζερς» που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τίποτα από τις προηγούμενες μεγάλες ομάδες του.

ΤΙ ΖΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

Οι όροι του Μουρίνιο στον Αμπράμοβιτς!

Ετήσιες αποδοχές ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ, τον Φρανκ Λάμπαρντ και την Τσέλσι στην τετράδα! Αυτοί είναι οι τρεις όρους που έχει θέσει ο Ζοσέ Μουρίνιο στον Ρομάν Αμπράμοβιτς, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ώστε να γυρίσει την επόμενη σεζόν στην Τσέλσι.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε.

Στην Τσέλσι ο Σίρλε!

Η Τσέλσι δεν γνωρίζει ποιον θα έχει προπονητή την επόμενη σεζόν. Παραδόξως, εξαιτίας αυτού φαίνεται, όμως, ότι έμαθε έναν απ' τους καινούργιους ποδοσφαιριστές της. Τον Αντρέ Σίρλε, διακαή πόθο του πρώην τεχνικού της, Ρομπέρτο ντι Ματέο, που σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ θα συνεχίσει την καριέρα του στους «μπλε» απ' την προσεχή περίοδο.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΚΡΕΙΑΣ

Wi-Fi κατά της γκρίνιας στην Λίβερπουλ!

Η απόφαση της διοίκησης της Λίβερπουλ να αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της για την επόμενη σεζόν ελάχιστα άρεσε στους υποστηρικτές της. Πραγματικά, δε, ελάχιστα φανταζόμαστε πως θα τους χρύσωσε το χάπι και η ανακοίνωση των «κόκκινων», μήπως και ηρεμήσουν τα πνεύματα, περί δωρεάν παροχής Wi-Fi στον χώρο της εξέδρας «Centenary», που επηράζεται περισσότερο απ' την αύξηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...