Εuropa League *Ο ΠΑΟΚ έκανε τη γεμάτη Τούμπα να παραληρεί, επικρατώντας 5-0 της Μπρόντμπι

Στην Τούμπα ακόμα πετυχαίνουν γκολ. Ένας ΠΑΟΚ μαγικός κέρδισε με 5-0 την Μπρόντμπι με τον Μακ να είναι σε εξαιρετική βραδιά πετυχαίνοντας τρία γκολ. Τα άλλα δύο σημείωσαν οι Πέλκας και Ροντρίγκες. Πλέον το δεύτερο παιχνίδι θα είναι τυπικής διαδικασίας καθώς οι Δανοί έδειξαν μια αδύναμη ομάδα.

Σε σχηματισμό 3-5-2 παρέταξε τον ΠΑΟΚ ο Ίγκορ Τούντορ.

Ο Μεϊμαράκης για τις εξελίξεις: Η ΝΔ δεν αιφνιδιάστηκε και θα πάρει την εντολή (live)

Ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνέντευξη τύπου που έδωσε για τις εξελίξεις, κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι δεν υπολόγισε τους εταίρους στην απόφασή του τονίζοντας ότι περίμενε την έγκριση από τα κοινοβούλια για να προκηρύξει πρόωρες εκλογές. Τον κατηγόρησε μάλιστα για τυχοδιωκτισμό.

Αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που χωράει και ένα Mini ή ένα Smart (Φωτό+Βίντεο)

Η αλήθεια είναι ότι όταν βλέπουμε ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, είτε μας αρέσει είτε όχι, ο νους μας τρέχει σε ταξίδια και διακοπές. Φανταστείτε όμως όταν είδαμε το Ketterer Continental το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως γκαράζ και μεταφέρει και ένα μικρό όχημα.
Αυτό το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο έχει τόσο χώρο ώστε να χωρέσει το μικρό αυτοκίνητό σας είτε αυτό είναι ΜΙΝΙ είτε SMART  ή ακόμα ένα  AUDI A1.

Αναγγέλλει νέο κόμμα ο Λαφαζάνης- Αριστερή Πλατφόρμα

Σε κόμμα μετασχηματίζεται η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου. Η ίδρυση του νέου κόμματος προαναγγέλλεται μέσω του κεντρικού άρθρου στο Iskra, της ιστοσελίδας της Αριστερής Πλατφόρμας, το οποίο δημοσιεύθηκε μετά την απόφαση για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Με το άρθρο εξαπολύεται δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και επισημαίνεται πως «το “Όχι” θα έχει πολιτική έκφραση και θα νικήσει».

Στη Λέσβο σήμερα Πέμπτη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος : Αυτόνομα οι ΑΝΕΛ στις εκλογές


Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως όποτε και αν διενεργηθούν εκλογές οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κατέβουν αυτόνομα.

«Οι ‘Ανεξάρτητοι Έλληνες' θα πάρουν μέρος στις εκλογές οπότε αυτές γίνουν αυτόνομα.

To “Αιγαιο” πάει στη Βουλγαρία για έρευνες

Ρότα προς τα Βουλγαρικά ύδατα, θα βάλει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, το ελληνικό ερευνητικό σκάφος «Αιγαίο».Το «πράσινο φως» για ωκεανογραφική έρευνα άναψε η κυβέρνηση στη Σόφια, σύμφωνα με δημοσιεύματα των βουλγαρικών μέσων ενημέρωσης.
Το πλοίο θα πραγματοποιήσει έρευνες από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Οκτωβρίου.

Γάζα: Συνέλαβαν δελφίνι ως κατάσκοπο του Ισραήλ

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Παλαιστινιακής εφημερίδας AlQudsένα δελφίνι «εξοπλισμένο» με κάμερα υψηλής ανάλυσης, κατασκόπευε τις ακτές της Γάζας, για λογαριασμό της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών Mossad.

Δ. Κουτσούμπας: «Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή» για εκλογές

Το μήνυμα ότι το ΚΚΕ είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή για εκλογές, έστειλε με συνέντευξη στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Χαρακτηριστικά, ο κ Κουτσούμπας σημείωσε ότι παραμονή του Δεκαπενταύγουστου «δεν ήταν μόνο οι βουλευτές μας στη Βουλή σε αυτή τη μαραθώνια μεταμεσονύχτια συνεδρίαση,

«Κλείδωσαν» οι εκλογές για τις 20 Σεπτεμβρίου – Ανακοινώσεις του πρωθυπουργού στις 8 το βράδυ (vid)

Ραγδαίες οι πολιτικές εξελίξεις. Καπνός εκλογών βγήκε από την ευρεία σύσκεψη που έγινε στη Βουλή υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος από το πρωί είχε στο Μέγαρο Μαξίμου συναντήσεις με τους στενούς του συνεργάτες προκειμένου να «κλειδώσουν» οι αποφάσεις και δρομολογηθούν οι πολιτικές εξελίξεις, αξιολογώντας πάντα τη χρονική συγκυρία.

ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ «ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ»

Ερμηνευτική εγκύκλιο στο νόμο 3869/2010 «Ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων και άλλες διατάξεις» όπως τροποποιήθηκε με τη συμφωνία χρηματοδότησης, εξέδωσε σήμερα, Πέμπτη (20/08/2015) το υπουργείο Οικονομίας και κοινοποίησε στα αρμόδια υπουργεία, στην Τράπεζα της Ελλάδος, στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών, στο δικηγορικό σύλλογο και στις οργανώσεις των καταναλωτών.

Εξελίξεις και σχεδιασμοί επί τάπητος στο Μέγαρο Μαξίμου – Σύσκεψη το μεσημέρι

Εντείνονται οι ζυμώσεις στο κυβερνητικό επιτελείο με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, μετά την ολοκλήρωση και τυπικά της συμφωνίας για το νέο τριετές πρόγραμμα βοήθειας της χώρας μας, ύψους μεχρι 86 δισ. ευρώ, καθώς σήμερα εκταμιεύτηκε η πρώτη δόση.
Στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός έχει από το πρωί συναντήσεις με τους στενούς του συνεργάτες έως ότου «κλειδώσουν» οι αποφάσεις και δρομολογηθούν οι πολιτικές εξελίξεις,

Αδέσποτο στην Κρήτη έσωσε 25χρονη Βρετανή και εκείνη το υιοθέτησε [εικόνες]

Αδέσποτος σκύλος στην Κρήτη έσωσε νεαρή Βρετανή από επίθεση και η κοπέλα ξόδεψε χιλιάδες λίρες για να καταφέρει να πάρει το ζώο μαζί της στην Αγγλία.

Η 25χρονη Τζόρτζια Μπράντλεϊ ήταν σε μια απομονωμένη παραλία στην Κρήτη, όταν δύο άνδρες την πλησίασαν και της ζήτησαν να πάνε για ένα ποτό. Οταν η κοπέλα, της οποίας το αγόρι ήταν σε ένα κοντινό καφέ εκείνη την στιγμή, αρνήθηκε τις προτάσεις τους, οι άνδρες έγιναν επιθετικοί.

Ισημερινός: Ηφαίστειο απειλεί 325.000 ανθρώπους


Ένα ενεργό ηφαίστειο στο Εκουαδόρ, με την ονομασία Κοτοπάξι, απειλεί τις ζωές και τις περιουσίες 325.000 ανθρώπων.
Ο πρόεδρος της χώρας Ραφαέλ Κορέα κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης υπό το φόβο της αυξημένης ηφαιστειακής δραστηριότητας.
Η τελευταία μεγάλη έκρηξη του ηφαιστείου έλαβε χώρα το 1877,

Πολωνία: Δύο άνδρες υποστηρίζουν ότι βρήκαν ένα εξαφανισμένο τρένο των Ναζί γεμάτο όπλα και πολύτιμους λίθους

Ένα τρένο των Ναζί, τυλιγμένο σε μια ομίχλη μυστηρίου και γεμάτο με πολύτιμους λίθους και όπλα, υποστηρίζουν ότι εντόπισαν ένας Πολωνός και ένας Γερμανός, 70 χρόνια αφότου εξαφανίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, προς το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και ενώ οι σοβιετικές δυνάμεις προήλαυναν προς τη Γερμανία.