Βίντεο: Πύραυλος κρουζ SCALP “σκίζει στα δύο” το αρχηγείο του ρωσικού Στόλου στη Σεβαστούπολη – Οργή στη Μόσχα: “Ήρθε η ώρα για τελεσίγραφο στη Δύση”

 Στη δημοσιότητα δόθηκε ακόμη ένα βίντεο από την σημερινή ουκρανική επίθεση εναντίον του Αρχηγείου του ρωσικού Στόλου στην Σεβαστούπολη.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ο πύραυλος να πλήττει το Αρχηγείο του ρωσικού Στόλου ενώ είναι εμφανές ότι έχει προηγηθεί ακόμη ένας πύραυλος.

Ρωσικές πηγές κάνουν λόγο για δύο πυραύλους SCALP και όχι για Storm Shadow.

Είναι δεδομένο ότι ο αριθμός των απωλειών θα αυξηθεί για τους Ρώσους. Το κτίριο έχει διαλυθεί καθώς οι πύραυλοι διαπέρασαν πολλούς ορόφους. Η φωτιά έκαιγε μέχρι πριν λίγο.

“Συνομοσπονδία Πολωνίας-Ουκρανίας ή απόσχιση της Δυτικής Ουκρανίας” το δίλημμα Βαρσοβίας σε Ζελένσκι- Tέλος οι Πολωνοί μισθοφόροι για το Κίεβο

 Ένα εξαιρετικά σημαντικό άρθρο δημοσιεύτηκε σε ρωσικά ΜΜΕ, το οποίο κάνει λόγο για μυστικές διαβουλεύσεις μεταξύ Πολωνίας και Ζελένσκι σχετικά με την μοίρα της Ουκρανίας σε περίπτωση που χάσει τον πόλεμο και οι Ρώσοι προελάσουν.

Οι Ρώσοι αναφέρουν ότι παρουσιάστηκαν στον Ζελένσκι δύο επιλογές. Και οι δύο οδηγούν σε αλλαγές συνόρων και ίσως, σε έναν μεγαλύτερο πόλεμο…

Ξεκίνησε το σχέδιο προσάρτησης της (Δυτικής) Ουκρανίας – Οι δύο επιλογές

Νομισματικός πόλεμος: Οι BRICS «αφοπλίζουν» το δολάριο με επιβολή τέλους στις συναλλαγές - «Φόρος Tobin» από τον Παγκόσμιο Νότο

 Στόχος η ενοποίηση των χρηματοπιστωτικών αγορών και των επενδύσεων σταθερού εισοδήματος - Tα προβλήματα με το ενιαίο νόμισμα για τον Παγκόσμιο Νότο

Είναι γεγονός ότι το παγκόσμιο κίνημα της αποδολαριοποίησης του χρηματοπιστωτικού συστήματος και των διεθνών συναλλαγών διευρύνεται.
Η Ρωσία καθοδηγεί την πορεία, αλλά η Κίνα και η Ινδία εξαιτίας των περίπλοκων εμπορικών σχέσεών τους με τη Δύση διστάζουν, ολοένα και λιγότερο, να βάλουν το…. τελευταίο καρφί στον τάφο του δολαρίου.

HΠΑ – Πιστωτική ασφυξία: Τοκογλυφικά… επιτόκια 22% - 26% στις πιστωτικές κάρτες - Ξεπερνούν το 1 τρισ. δολ. οι οφειλές

 Ο υψηλός πληθωρισμός αναγκάζει τα νοικοκυριά να χρησιμοποιούν τις πιστωτικές κάρτες ακόμη και για τις βασικές τους ανάγκες

Οι περισσότεροι Αμερικανοί γνωρίζουν το επιτόκιο των στεγαστικών δανείων τους - ειδικά αφού η Federal Reserve διατήρησε αμετάβλητα τα επιτόκια αυτή την εβδομάδα, αφήνοντας το σταθερό επιτόκιο 30 ετών στο 7,19% - αλλά όσον αφορά τις πιστωτικές τους κάρτες, δεν είναι πολλοί αυτοί που γνωρίζουν τι πληρώνουν, επισημαίνεται σε ανάλυση του Fox Business το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023.

Επίσημα οι Ουκρανοί αναγνωρίζουν την αποτυχία… στόχος όχι η Κριμαία αλλά το Tokmak – Οι Ρώσοι έπληξαν Leopard με Γερμανούς

 Η ένταση των εχθροπραξιών από τις Ουκρανικές δυνάμεις έχει μειωθεί αισθητά μετά την παταγώδη αποτυχία της αντεπίθεσης…

Οι βασικοί στόχοι του Ουκρανικού στρατού ήταν να σπάσουν την γραμμή άμυνας και να προελάσουν προς Μελιτόπολη, Θάλασσα του Azov και εν συνεχεία να καταλάβουν την Κριμαία.
Αυτό ήταν το σχέδιο των Ουκρανών που εκπόνησαν με τους αμερικανούς και την CIA…
Όμως όλος αυτός ο σχεδιασμός κατέρρευσε αφού η ρωσική άμυνα αποδείχθηκε απόρθητη…

Hinkle (ΗΠΑ): Στον Λευκό Οίκο είναι τρελοί – Θα αρχίσουν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο με Ρωσία και Κίνα, τρομάζουν με την πολυπολικότητα

 Στον Λευκό Οίκο είναι τρελοί ωθούν τον πλανήτη σε καταστροφικό πόλεμο, σημειώνει ο έμπειρος Αμερικανός αναλυτής

Το κατεστημένο των ΗΠΑ δεν θα διστάσει να ξεκινήσει τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, προκειμένου να μην αμφισβητηθεί η κυριαρχία του στον Πλανήτη, εκτιμά ο Αμερικανός αναλυτής Jackson Hinkle στο podcast New Rules του Sputnik.  

« Ο Tucker Carlson (σ.σ. Αμερικανός δημοσιογράφος) έχει δίκιο όταν λέει: Είμαι πρόθυμος να στοιχηματίσω το σπίτι μου ότι ο Joe Biden θα ξεκινήσει τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο με τη Ρωσία», κοιτάξτε τι έχουν κάνει», είπε ο Jackson Hinkle.

Απίστευτο και όμως Ελληνικό – Η ζημιά του ΤΧΣ από τις τράπεζες είναι 50 δισ. – Θα κέρδιζε εάν είχαν χρηματιστηριακή αξία 835 δισ.

 Για να μην υποστεί ζημία το ελληνικό κράτος… οι ελληνικές τράπεζες έπρεπε να είχαν συνολική χρηματιστηριακή αξία 835 δισεκ. ευρώ αντί 17,3 δισεκ. που είναι η τρέχουσα αξία τους στο χρηματιστήριο

Ξέρουμε ότι το ελληνικό δημόσιο θα υποστεί μια ζημία 50 δισεκ. ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες, επένδυσε 54 δισεκ. και θα πάρει πίσω περίπου 4 δισεκ.
Ήδη η Eurobank ξεκίνησε επαναγοράζει το 1,4% των μετοχών αντί 80-82 εκατ δηλαδή το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας επένδυσε 10 δισεκ. και παίρνει πίσω 82 εκατ.

Εξαιρετικά επικίνδυνη κλιμάκωση από ΝΑΤΟ - Οι Ρώσοι κατέστρεψαν άρμα μάχης Leopard με γερμανικό πλήρωμα στην Ουκρανία

 Επικίνδυνη κλιμάκωση - Απέναντι στον ρωσικό στρατό δεν βρέθηκαν μισθοφόροι αλλά στρατιώτες των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων

Ρωσική ομάδα αναγνώρισης κατέστρεψε ένα άρμα μάχης Leopard που μεταφέρθηκε στην Ουκρανία με πλήρωμα αποτελούμενο από στρατιωτικό προσωπικό του Γερμανικού Στρατού (Bundeswehr), όπως μετέδωσε το RIA Novosti.
Αυτό δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο ο διοικητής μίας ρωσικής ομάδας αναγνώρισης στην κατεύθυνση Zaporizhia με τον κωδικό Legend (θρύλος).
«Όταν σταματήσαμε την επόμενη επίθεσή τους, πλήξαμε το Leopard και κινηθήκαμε προς τον καμένο εξοπλισμό του.