Το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία: Χρυσή αποζημίωση καταβάλει ο εμίρης του Ντουμπάι

 Ο εμίρης του Ντουμπάι, ο σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μάκτουμ, καταδικάστηκε από τη βρετανική δικαιοσύνη να καταβάλει περισσότερα από 640 εκατομμύρια ευρώ στην πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους, στη μεγαλύτερη αποζημίωση διαζυγίου που έχει επιδικάσει ποτέ βρετανικό δικαστήριο.

Μουσικός αποχαιρετισμός της χρονιάς στο Δημοτικό Θέατρο της Αθήνας

 Λίγο πριν την ολοκλήρωση του έτους 2021, το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» υποδέχεται το κοινό πιο λαμπερό, πιο γιορτινό από ποτέ, για να αποχαιρετήσουν μαζί τη χρονιά που φεύγει, με τρεις εκδηλώσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των μουσικών προτιμήσεων, από την ελληνική μουσική στη τζαζ, το σουίνγκ, την κλασική φόρμα και τους χριστουγεννιάτικους ύμνους.

Συναυλία με τη Φωτεινή Βελεσιώτου
Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων

Στους κορυφαίους τερματοφύλακες του Europa Conference League o Πασχαλάκης

 Την αναγνώριση για τη συμβολή του στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στο Europa Conference League είχε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων της εν λόγω διοργάνωσης, έχοντας στο ενεργητικό του 3 clean sheets και μπήκε στο top-5 της σχετικής λίστας από τη διοργανώτρια αρχή.

Βηθλεέμ: Η ζωή με την πανδημία στο μέρος που γεννήθηκε ο Ιησούς Χριστός

 Οι Καμπάνες των Χριστουγέννων χτυπούν από τις κορυφές των εκκλησιών και οι ψαλμοί που αντηχούν, για να σμίξουν στον ουρανό της Βηθλεέμ, με τη φωνή των πιστών σχεδιάζουν ένα όμορφο μωσαϊκό που ενσαρκώνει το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων, της ανεκτικότητας, της αδελφοσύνης και της αγάπης που έχουν οι άνθρωποι της πόλης ο ένας για τον άλλον. Όποιος περιπλανιέται στην πόλη της Βηθλεέμ, στη μέση της Δυτικής Όχθης,

Νέα δημοσκόπηση: Τα ίδια και… χειρότερα περιμένει από το 2022 η πλειοψηφία των πολιτών!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήδη δείχνει τη δύναμή του, κόβοντας «πόντους» και από τα δύο προπορευόμενα κόμματα Μια ακόμη δημοσκόπηση που προβληματίζει όχι μόνο με τις απαντήσεις των συμμετεχόντων σε κάποιες ερωτήσεις, αλλά και με το γεγονός ότι τα ευρήματα από το κοινωνικό κομμάτι της δεν συμφωνούν και τόσο με εκείνα από το

Μετέτρεψαν σε… διαφημιστική την Εθνική Αρχή Διαφάνειας!

 Η κυβέρνηση «επενδύει» σε animation για τα social media και σε σποτάκια, αντί για υποδομές στο ΕΣΥ

Σε παραγωγή animation (δηλαδή κινουμένων σχεδίων) για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λεξικά ακεραιότητας, ενημερωτικά φυλλάδια και σποτ για το ραδιόφωνο, αντί για υποδομές στο ΕΣΥ και σε ΜΕΘ, επενδύει η κυβέρνηση μέσω της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ), που εποπτεύεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Ο κορωνοϊός «κατέλαβε» το ΝΒΑ – Σε καραντίνα 70 παίκτες και προπονητές

 Μόνο τον Δεκέμβριο μπήκαν σε καραντίνα 70 παίκτες, εκ των οποίων οι 50 αυτή την εβδομάδα (AP Photo/Mary Schwalm)

Στην αναβολή πέντε αγώνων προχώρησε το NBA,το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, καθώς εμφανίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού σε αρκετές ομάδες.Ο λόγος για τα ματς Ατλάντα – Κλίβελαντ, Μπρούκλιν – Νάγκετς και Φιλαδέλφεια – Νέα Ορλεάνη. Τα ξημερώματα Ορλάντο και Μπρούκλιν είχαν μόλις 17 διαθέσιμους παίκτες, με τις απουσίες να φτάνουν συνολικά τις 23.

Love is in the air: Το τελευταίο superjumbo Α380 της Airbus αφήνει ένα μήνυμα αγάπης στον ουρανό

 Στην τελευταία του δοκιμαστική πτήση, οι πιλότοι του A380 ακολούθησαν μια πολύ συγκεκριμένη διαδρομή, σχηματίζοντας μια καρδιά CNNi

Τα Airbus A380 superjumbo κατέχουν μια σημαντική θέση στις καρδιές των φίλων των πτήσεων. Γι’ αυτό όταν το τελευταίο του είδους πραγματοποιεί την

Το νέο Toyota MR2 θα είναι ηλεκτρικό και εντυπωσιακό;

 Μεταξύ των ομολογουμένως πολλών πρωτοτύπων που παρουσίασε πριν λίγες μέρες η Toyota ήταν και ένα μικρό σπορ μοντέλο. Με εντυπωσιακή εμφάνιση και εξίσου εντυπωσιακό χρυσαφί χρώμα, που για πολλούς θα αποτελεί τον έστω και καθυστερημένο διάδοχο το MR2. Toυ μικρού διθέσιου ανοιχτού μοντέλου που είχε και έχει το δικό του φανατικό κοινό.

Έλον Μασκ: Θα πληρώσω πάνω από 11 δισ. δολάρια σε φόρους φέτος

 Ο Έλον Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, δήλωσε ότι θα πληρώσει περισσότερα από 11 δισεκατομμύρια δολάρια σε φόρους φέτος – που πιθανότατα πρόκειται για ποσό ρεκόρ ετήσιου φόρου που καταβάλλεται από ένα άτομο.Ο Μασκ, ο οποίος κατηγορήθηκε νωρίτερα φέτος ότι πλήρωσε μηδενικούς ομοσπονδιακούς φόρους το 2018,

ΣΥΡΙΖΑ: Τα τεστ και για εμβολιασμένους είναι παραδοχή Μητσοτάκη ότι μας οδήγησε στο χάος

 «Αντί για αλληλεγγύη και συλλογική αντιμετώπιση, ατομική ευθύνη κι επιβάρυνση. Η απόλυτη συνταγή αποτυχίας», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

«Κάθε ημέρα που περνά ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει πόσο επικίνδυνος είναι. Από εκεί που τόσους μήνες ανόητα μιλούσε για πανδημία ανεμβολίαστων, στέλνοντας λανθασμένα μηνύματα

Κάνιε Ουέστ: Ανακοίνωσε ότι θα μετατρέψει τα σπίτια του σε εκκλησίες

 Ο Κάνιε Ουέστ πάντα είχε πρωτοποριακές ιδέες, άσχετο αν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα ή όχι. Επανέρχεται, λοιπόν, με μια ακόμη, να μετατρέψει όλα του τα σπίτια σε εκκλησίες.Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο περιοδικό 032c, ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας εξήγησε ότι η κοινωνία χρειάζεται να προοδεύσει:«Είμαστε υπό καπιταλιστική κυριαρχία και αυτό μας σκοτώνει» είπε. «Ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε».

Κατώτερη των προσδοκιών η ΑΕΚ, ηττήθηκε από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ με 1-2

 Η ΑΕΚ κατέρρευσε παρότι προηγήθηκε και ο ΟΦΗ έφυγε δίκαια θριαμβευτής από το ΟΑΚΑ αφήνοντας την στο -11 από την κορυφή.Αυτή δεν ήταν η ΑΕΚ και σίγουρα γνώρισε δίκαιη ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση για ακόμη φορά δεν μπόρεσε να πάρει το τελευταίο ματς της χρονιάς, συνεχίζοντας το αρνητικό της σερί εδώ και 13 χρόνια.

Η ώρα των ανακοινώσεων - Oλοταχώς για ρεβεγιόν με rapid test και σαφάρι ελέγχων

 Θωράκιση ανάλογη της δυναμικής που προσδίδει στην εξέλιξη της πανδημίας η παραλλαγή «Όμικρον» περιλαμβάνει η γραμμή άμυνας που προετοιμάζει η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους ειδικούς ενόψει, του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.